nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pegaza']taa teraz do rana to juz wytrzymają po wieczornym spacerze:razz: dobrze takiej co tylko na ogród wypuści a tu człowiek z 3 piętra musi schodzić:mad: [quote name='Magda_Miki']Dokładnie! Łączymy się w bólu:mad: Wróciłam!:cool3: [FONT=Courier New]no cóż[/FONT] :razz: [FONT=Courier New]każdy ma to na co zasłużył :evil_lol:[/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]no cóż[/FONT] :razz: [FONT=Courier New]każdy ma to na co zasłużył :evil_lol:[/FONT] Co za szczerosc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Co za szczerosc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']Ale powitanie:obrazic: [FONT=Courier New]witam w moich skromnych progach[/FONT] :grins: [FONT=Courier New]Madzia mam tranzakcję włącz gg to dowiesz się o co chodzi[/FONT] :razz: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jestem. Przeglądam wątki na Offie odnośnie naszego forum. Co tu się dzieje....tylu świetnych moderatorów odeszło:-( Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Jestem. Przeglądam wątki na Offie odnośnie naszego forum. Co tu się dzieje....tylu świetnych moderatorów odeszło:-( [FONT=Courier New]A niby gdzie ?? [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dobra ja lece spac mi sie zachcialo :( Papa:*:*:loveu: Quote
maartucha Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Book Antiqua]Dobry Wieczzzorr :*[/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='maartucha'][FONT=Book Antiqua]Dobry Wieczzzorr :*[/FONT] [FONT=Fixedsys]DZIEŃ DOBRY![/FONT] Quote
Nitencja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ladne te 2 dniowe yorkaski :) hihi Ja Was tu od czasu do czasu podczytuje ;-). Pozdrowienia ze Slaska :diabloti: Quote
nane Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='maartucha'][FONT=Book Antiqua]Dobry Wieczzzorr :*[/FONT] [FONT=Courier New]Marta była i się zmyła[/FONT] :-( [quote name='Agata_B'][FONT=Fixedsys]DZIEŃ DOBRY![/FONT] [FONT=Courier New]Dzień dobry[/FONT] [quote name='Pegaza']Witamy :p liczną rodzine yorasow:p [FONT=Courier New]My również witamy Darię, Somę i Pipi :loveu: [/FONT] [quote name='Nitencja']ladne te 2 dniowe yorkaski :) hihi Ja Was tu od czasu do czasu podczytuje ;-). Pozdrowienia ze Slaska :diabloti: [FONT=Courier New]Kasia ładnie to tak przychodzić do kogoś jak go nie ma :mad: [/FONT] [FONT=Courier New]zawsze się mijamy :placz: [/FONT] [FONT=Courier New]a maluchy rosną jak na drożdżach :multi: [/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nane, jeżeli można wiedzieć to jak masz na imię? Quote
maartucha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Agata_B napisał(a):Nane, jeżeli można wiedzieć to jak masz na imię? cudowne Imie jak MOje :D Maaarciaa :multi: Quote
Guest Agata_B Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 maartucha napisał(a):cudowne Imie jak MOje :D Maaarciaa :multi: oooo :cool3: ładne imię :lol: Quote
nane Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Courier New]Kochani zdjęcia maluszków które ja icie strasznie już urosły :evil_lol: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witaj:p nie boisz się że ten tygrys ich zeżre?:evil_lol: słodkie maluszki :loveu: Quote
nane Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Pegaza']Witaj:p nie boisz się że ten tygrys ich zeżre?:evil_lol: słodkie maluszki :loveu: [FONT=Courier New]przecież one same są jak te tygrysy już warczą i szczekają :cool3: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 no tak kto z kim przystaje takim się staje :evil_lol: Quote
nane Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Pegaza']no tak kto z kim przystaje takim się staje :evil_lol: [FONT=Courier New]coś w tym jest :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]a jak tam twoje dziewczęta???[/FONT] Quote
nane Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Pegaza']śpią w pokoju:p Soma zaczyna linieć:mad: [FONT=Courier New]nie martw się nasza ONka ma teraz sezon od czerwca do grudnia następny zacznie się od stycznia do maja :evil_lol: [/FONT] Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Martusiu:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Słodziutie u Was te szkrabiki cudowne :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego dzionka życzymy:loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts