nane Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Aga76']Ciekawe czy papier był mięciutki :evil_lol: Cześć Marto, pozdrawiam. witamy w naszych skromnych progach Aguś ;) papier to najfajniejsza zabawka bo można go niszczyć im więcej bałaganu tym lepiej :cool3: [quote name='maartucha']o jejQ :D ale te szkraby już świetne są :D to który dla Cioci Martusi?:D :D A jak rozrabiają :evil_lol: na pewno po tygodniu tej zgrai miałabyś dosyć :diabloti: Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Marta to kiedy maluszki trafią do nowych domków?:cool3: Kochane diablątka:loveu: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='nane'] A jak rozrabiają :evil_lol: na pewno po tygodniu tej zgrai miałabyś dosyć :diabloti: dosyć dosyć odrazu... :D Są cudowne :D to dowiem się który zostanie przyjecielem Tofficzka?:D Quote
nane Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 W związku z tym, że zrobiło się brzydko i mokro na dworze :-( rozweselimy trochę fotoblog zdjęciami :loveu: najpierw mój Dziubasek:loveu: i szczeniorki :cool3: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [CENTER]:loveu: grrr uwielbiam Was :D :loveu: Cudowwny aniołeczek i mała gromadeczka :D :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Guest Agata_B Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 maartucha napisał(a): to dowiem się który zostanie przyjecielem Tofficzka?:D Chyba nie :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja biore jedynego rodzynka wiec wara od niego :angryy::angryy::mad::mad::mad::loveu: Quote
nane Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='maartucha']:loveu: grrr uwielbiam Was :D :loveu: Cudowwny aniołeczek i mała gromadeczka :D :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Agata_B']Chyba nie :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ja biore jedynego rodzynka wiec wara od niego :angryy::angryy::mad::mad::mad::loveu: no zaraz mi się tu pobiją o nie :mad: a ja mam nowinę Vasylek został dziś w nocy ojcem :loveu: urodziła się trójka pięknych yoraskowych bobasków (dwie dziewczynki i chłopczyk) Vasco już ma 15 dzieci na tym świecie Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='nane']no zaraz mi się tu pobiją o nie :mad: a ja mam nowinę Vasylek został dziś w nocy ojcem :loveu: urodziła się trójka pięknych yoraskowych bobasków (dwie dziewczynki i chłopczyk) Vasco już ma 15 dzieci na tym świecie O boze :crazyeye::crazyeye: :crazyeye:G:crazyeye:ratuluje wymiziaj tatusia a kto zostal szczesliwa mamusia :cool3::cool3::cool3: Fotki fotki !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: U nas relacja z wczorajszego meczu :P:P Quote
nane Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']O boze :crazyeye::crazyeye: :crazyeye:G:crazyeye:ratuluje wymiziaj tatusia a kto zostal szczesliwa mamusia :cool3::cool3::cool3: Fotki fotki !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: U nas relacja z wczorajszego meczu :P:P Mamusią została Mirabelka :razz: dzieci są w innej hodowli ;) nie u nas :shake: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cze Marta:p kurcze płodny ten Vasyl :eviltong: aż 15 :-o dobrze że ja piesiem nie jestem:lol: Quote
nane Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Marta:p kurcze płodny ten Vasyl :eviltong: aż 15 :-o dobrze że ja piesiem nie jestem:lol: 15 w sumie za swojego 3 letniego życia a w zasadzie z jakiś 15 miesięcy te dzieci są :evil_lol: chłopak się stara :razz: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='nane']Mamusią została Mirabelka :razz: dzieci są w innej hodowli ;) nie u nas :shake: Aaaa szkoda :P To wymiziaj tatusia :D:D:loveu: Quote
nane Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Aaaa szkoda :P To wymiziaj tatusia :D:D:loveu: Tatusiek wymiziany :loveu: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='nane']Tatusiek wymiziany :loveu: Super :cool3::cool3::loveu::loveu::multi: Quote
Sara_i_Aris Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Martusiu! Gratulacje dla Vasylka, aż 15 dzieci :multi: Na pewno pójdą w jego ślady i będziesz mogła się pochwalić, że york z Waszej hodowli jest ojcem wielu Championów :cool3: http://images24.fotosik.pl/17/c7c03699c4abb592.jpg Lubię oglądać szczenięta w tym wieku, zawsze ten okres podobał mi się najbardziej, a potem już wiek dorosły. Nie chciałabym znowu przeżywać siwej główki, niesfornych kłaczków i dojrzewania :shake: Aris był wtedy niesfornym chłopaczkiem :evil_lol: Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Yorkie'] Lubię oglądać szczenięta w tym wieku, zawsze ten okres podobał mi się najbardziej, a potem już wiek dorosły. Nie chciałabym znowu przeżywać siwej główki, niesfornych kłaczków i dojrzewania :shake: Aris był wtedy niesfornym chłopaczkiem :evil_lol: z kąd ja to znam :lol: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :evil_lol: Halo Koszalin Halo koszalin.... straciliśmy łączność :evil_lol: :evil_lol: Co tu taka cisza... Halo Koszalin :evil_lol: Miłego dnia dziubaski :* Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Pegaza']jesteście tam? pozdrowienia słoneczne:p :evil_lol: wsiunkli :evil_lol: Halo Koszalin Halo koszalin...?:D Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hop hop? Ja nie wiem u mnie odbiera... łączność mam:lol: Quote
nane Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='maartucha'] :evil_lol: Halo Koszalin Halo koszalin.... straciliśmy łączność :evil_lol: :evil_lol: Co tu taka cisza... Halo Koszalin :evil_lol: Miłego dnia dziubaski :* [quote name='Pegaza']jesteście tam? pozdrowienia słoneczne:p [quote name='maartucha']:evil_lol: wsiunkli :evil_lol: Halo Koszalin Halo koszalin...?:D [quote name='Magda_Miki']Hop hop? Ja nie wiem u mnie odbiera... łączność mam:lol: Hej wszystkim :loveu: Mieliśmy bardzo pracowity weekend i męczący :shake: ale już prawie doszliśmy do siebie :evil_lol: Tanya już wykąpana i w papilotkach :cool3: Vasylka jutro czeka kąpiel a tymczasem malusieńkie szkraby śpią :sleep2: byliśmy dziś nawet z wizytą u dzieci Vasylkowych :loveu:- maluchy są śliczniaste:sweetCyb: niestety zapomnieliśmy aparatu :splat: później wkleimy jakieś foteczki :cool3: Quote
WinterGirl Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 dzień dobry podajemy łapkę... Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts