Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No kiedy wracacie ?? :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Courier New]Kochani już wróciliśmy[/FONT] [FONT=Courier New]dziękujemy za pamięć o nas :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]Jesteśmy wypoczęci, [/FONT] [FONT=Courier New]yoraski wymęczone i najbardziej szczęśliwe[/FONT] [FONT=Courier New]Spotkaliśmy mnóstwo naszych starych znajomych [/FONT] [FONT=Courier New]z którymi nie widzieliśmy się prawie rok czasu[/FONT] [FONT=Courier New]Przy okazji C'est Eric i Tanya przywieźli nowe tytuły[/FONT] [FONT=Courier New]Eryś w klasie otwartej otrzymał srebro[/FONT] [FONT=Courier New]Tanya została Najlepszym Szczenięciem w Rasie i zajeła trzecie miejsce na Best in Show Szczeniąt[/FONT] [FONT=Courier New]i jeszcze Tanya i Eryś byli drugą Najlepszą Parą Hodowlaną wystawy[/FONT] [FONT=Courier New]oczywiście puchary też są :cool3: [/FONT] [FONT=Courier New]a teraz obiecane zdjęcia [/FONT] [FONT=Courier New]nasz domek wyglądał tak:[/FONT] [FONT=Courier New]a tutaj obiecane yoraski [/FONT] [FONT=Courier New]Famcia[/FONT] [FONT=Courier New]i Vasyl na Famci posłaniu[/FONT] [FONT=Courier New]na drugi dzień były spotkania kolegów i koleżanek [/FONT] [FONT=Courier New]ale udało nam się uchwycić tylko Maxa :oops: [/FONT] [FONT=Courier New]w niedzielę wystawa i wieeelkkkkiiiieeee emocje ;) [/FONT] [FONT=Courier New]ponieważ to była Taniuni pierwsza wystawa [/FONT] [FONT=Courier New]Eryś[/FONT] [FONT=Courier New]Tanya[/FONT] [FONT=Courier New]Tanya na ringu[/FONT] [FONT=Courier New]Wybór Najlepszej Pary Hodowlanej[/FONT] [FONT=Courier New]i trzecie miejsce Taniuni na BiS'ie Szczeniąt[/FONT] [FONT=Courier New]i nasze zdobyte nagrody[/FONT] :cool3: [FONT=Courier New]Tanya najbardziej mnie zdziwiła ponieważ to była jej pierwsza w życiu wystawa i byłam pewna, że nie będzie się słuchać ale na szczęście okazała się wspaniałą suczką która załapała bakcyla wystawowego z czego się baaaardzo cieszę nie tylko ja ;) na szczęście wystawa sprawiła jej radość i się na niej świetnie bawiła :multi:[/FONT] Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Gratuluje nagrod :D , widze że wystawa była udana! Gratuluje Tanya! :D Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Asia&Misia']Gratuluje nagrod :D , widze że wystawa była udana! Gratuluje Tanya! :D [FONT=Courier New]dziękujemy bardzo :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]Taniunia teraz śpi więc nie będę jej budzić :shake: [/FONT] [FONT=Courier New]ale powiem wam, że pogoda dla nas była wspaniała :multi: [/FONT] [FONT=Courier New]ale za to psiaki się męczyły strasznie :mad: [/FONT] Quote
Acia_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]dziękujemy bardzo :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]Taniunia teraz śpi więc nie będę jej budzić :shake: [/FONT] [FONT=Courier New]ale powiem wam, że pogoda dla nas była wspaniała :multi: [/FONT] [FONT=Courier New]ale za to psiaki się męczyły strasznie :mad: [/FONT] :placz: biedne pieski :placz: ale przynajmniej coś wygrały :p :bigcool: Quote
Pegaza Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wooww no to gratuluje:lol: wygranej na wystawie a ten domek to fajny mieliście:p wyście z całą gromdą jechali? bo widze że owczarek też jest:eviltong: Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Pegaza']Wooww no to gratuluje:lol: wygranej na wystawie a ten domek to fajny mieliście:p wyście z całą gromdą jechali? bo widze że owczarek też jest:eviltong: [FONT=Courier New]dziękujemy Dario :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]tak z calusieńką gromadką :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]ale niestety kicur został w domciu :-( [/FONT] [FONT=Courier New]bo strasznie nie lubi podróżować [/FONT] [FONT=Courier New]więc nie męczyłyśmy go :roll: [/FONT] Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Courier New]Zapomniałam dodać, że [/FONT] [FONT=Courier New]jeszcze z nami były szczeniaczki Charlotki :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]czyli w sumie było[/FONT] [FONT=Courier New] 14 yorasków i 1 owczarek [/FONT] [FONT=Courier New]a to zdjęcie maluchów [/FONT] [FONT=Courier New]które urodziły się w czwartek ;) [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witaj Martuś! Gratuluję wygranej! I miło słyszeć, że pomimo pierwszej wystawy Tanya szybko załapała, co i jak :loveu: Mądre masz psiaki :loveu: [quote name='nane'] Wspaniała yorkowa gromadka :loveu: [quote name='nane'] Śliczne maluszki :loveu: Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Martuś! Gratuluję wygranej! I miło słyszeć, że pomimo pierwszej wystawy Tanya szybko załapała, co i jak :loveu: Mądre masz psiaki :loveu: [FONT=Courier New]dziękujemy za odwiedziny :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]ja też jestem dumna :cool3: [/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ooooo wreszcie wróciliście :multi: Brava dla psiaczków Gratuluję ;) A te szczeniaczki sa wasze zy pożyczone? :evil_lol: Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Agata_B']Ooooo wreszcie wróciliście :multi: Brava dla psiaczków Gratuluję ;) A te szczeniaczki sa wasze zy pożyczone? :evil_lol: [FONT=Courier New]dziękujemy :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]nasze szczeniaczki są ;) [/FONT] Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Iiiii wrocilas:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Sliczne fotki gratuluje psiaczkom :multi: :multi: Szczeniorki :loveu: :loveu: Tez z nimi jechaliscie hihi :evil_lol: :evil_lol: Daj mi jednego :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na inne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nane daj mi jednego szczeniaczka :cry: Nie mam z kim wychodzić na spacery :painting: Daj mi jednego...ten jeden jedyny :Rose: :lol: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Agata_B napisał(a):Nane daj mi jednego szczeniaczka :cry: Nie mam z kim wychodzić na spacery :painting: Daj mi jednego...ten jeden jedyny :Rose: :lol: TY SIE TAM NIE ODZYWAJ :angryy: :angryy: :evil_lol: TY MOZE BEDZIESZ MIEC NIEDLUGO YORASKA A JA :placz: :placz: :placz: ?? NANE JA CIE ZNAM DLUZEJ HIHI :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: ZAWSZE ODWIEDZAM ITD :multi: :multi: :lol: Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Iiiii wrocilas:loveu: :multi: Sliczne fotki gratuluje psiaczkom :multi: Szczeniorki :loveu: Tez z nimi jechaliscie hihi :evil_lol: Daj mi jednego :loveu: Czekam na inne foteczki :loveu: [quote name='Agata_B']Nane daj mi jednego szczeniaczka :cry: Nie mam z kim wychodzić na spacery :painting: Daj mi jednego...ten jeden jedyny :Rose: :lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']TY SIE TAM NIE ODZYWAJ :angryy: :evil_lol: TY MOZE BEDZIESZ MIEC NIEDLUGO YORASKA A JA :placz: ?? NANE JA CIE ZNAM DLUZEJ HIHI :loveu: :evil_lol: ZAWSZE ODWIEDZAM ITD :multi: :lol: [FONT=Courier New]no wiecie co [/FONT] [FONT=Courier New]4 dniowe szczeniaczki mam oddawać :crazyeye: [/FONT] [FONT=Courier New]a jeśli chodzi o szczeniaczki [/FONT] [FONT=Courier New]to wszelkie pytania [/FONT] [FONT=Courier New]kierować proszę do cardełki - to ona ma hodowlę a nie ja :eviltong: [/FONT] Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]no wiecie co [/FONT] [FONT=Courier New]4 dniowe szczeniaczki mam oddawać :crazyeye: [/FONT] [FONT=Courier New]a jeśli chodzi o szczeniaczki [/FONT] [FONT=Courier New]to wszelkie pytania [/FONT] [FONT=Courier New]kierować proszę do cardełki - to ona ma hodowlę a nie ja :eviltong: [/FONT] WEZ JA TAM PRZEKUP CUKIERKAMI :D NO OCZYWISCIE JAK PODROSNA :evil_lol: :evil_lol: A TWOJA SIS MA GALERIE NA DOGO :D JA W OGOLE JUZ NIC NIEWIEM :P ILE TY MASZ YORKOW A ILE TWOJA SIS :D RAZEM MIESZKACIE CZY JAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nane u Jacka w galeri wiadomos potrzebna specalistka :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']WEZ JA TAM PRZEKUP CUKIERKAMI :D NO OCZYWISCIE JAK PODROSNA :evil_lol: :evil_lol: A TWOJA SIS MA GALERIE NA DOGO :D JA W OGOLE JUZ NIC NIEWIEM :P ILE TY MASZ YORKOW A ILE TWOJA SIS :D RAZEM MIESZKACIE CZY JAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Courier New]Ja mam dwa psiaki [/FONT] [FONT=Courier New]które są tu najczęściej pokazywane (Vasco & Tanya) :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]Natomiast moja siostra ma resztę :evil_lol: [/FONT] Quote
Kasia_zg Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dzień dobry Kochani!! Ależ u Was piekne foteczki yorasków...fajniusio tyle ogonków I te maleńkie urodzone szkrabiki przeurocze Milisiego dzionka Wam życze!! Quote
nane Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]dzień dobry kochani :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]u nas od rana sprzątanie [/FONT] [FONT=Courier New]i kąpanie yorasków [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Ja mam dwa psiaki [/FONT] [FONT=Courier New]które są tu najczęściej pokazywane (Vasco & Tanya) :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]Natomiast moja siostra ma resztę :evil_lol: [/FONT] Aaa to juz kapuje :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Jak tam po kapieli :lol: :lol: ? Quote
Recommended Posts