nane Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nane widziałaś, że ja cały czas się utrzymuje w rankingu i przoduje jako pierwsza:lol: na dogomanii heheh wychodzi na to że cały czas przebywam na dogo:evil_lol: chyba zaraz ubiore się i ide do sklepu po słodkie krówki:evil_lol: Quote
nane Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Pegaza napisał(a):Nane widziałaś, że ja cały czas się utrzymuje w rankingu i przoduje jako pierwsza:lol: na dogomanii heheh wychodzi na to że cały czas przebywam na dogo:evil_lol: chyba zaraz ubiore się i ide do sklepu po słodkie krówki:evil_lol: Według mnie to ty jesteś tu Vipem :evil_lol: Pegaza my tu se gadu gadu a Tanya tymczasem ....:mad: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Taaa byłam juz kiedyś vipem tyle że na innym forum:evil_lol: a co ona robi podgryza zabawke, Ty jej daj lepiej porządne sniadanie:eviltong: my tu gadu gadu a krówki czekają w sklepie lece narazie....:evil_lol: Quote
nane Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Pegaza napisał(a):Taaa byłam juz kiedyś vipem tyle że na innym forum:evil_lol: a co ona robi podgryza zabawke, Ty jej daj lepiej porządne sniadanie:eviltong: my tu gadu gadu a krówki czekają w sklepie lece narazie....:evil_lol: poczekaj zaraz będą drastyczne sceny i prawdziwe oblicze naszego kicura :cool3: UWAGA TYLKO DLA DOROSŁYCH Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witaj Nane! nane napisał(a): Głodzisz biedzinkę i zaczyna zjadać swoje zabawki :-( Czy ona też ma być 'miniaturką'? :razz: nane napisał(a): Biedny kret, musiał tak parszywie skończyć :-( Quote
nane Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj Nane! Głodzisz biedzinkę i zaczyna zjadać swoje zabawki :-( Czy ona też ma być 'miniaturką'? :razz: Biedny kret, musiał tak parszywie skończyć :-( Tanya już jest miniaturką (pomimo mejego usilnego tuczenia jej) a w dodatku po śniadanku już dzisiaj a teraz pora na poranne psoty :multi: Nasz Lucuś ma bardzo niekonwencjonalne zabawy - ale napewno nie wrodził się we właścicielki :shake: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Biedny krecik:-( a był bohaterem takiej fajnej bajki, i przez Lucka już jej nie zobaczymy:evil_lol: Quote
nane Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Pegaza napisał(a):Biedny krecik:-( a był bohaterem takiej fajnej bajki, i przez Lucka już jej nie zobaczymy:evil_lol: nigdy nie lubiłam krecika :eviltong: dla mnie to była bajka :stupid: Quote
Kincia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='nane']boshe gdzieś ty się podziewała ???:mad: Biedny krecik :-( Witam :D:multi: A wczoraj to bylam na dzialce na grilu a pozniej w czestochowie i jeszcze u dziadzia hihi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hej nane! Ojej jak Vasco kocha kąpiele:loveu::loveu: Słodka piszczałka. Biedny Pan Krecik:-( Idę kąpać tego swojego działkowicza:multi: Właśnie wrócił Quote
nane Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej nane! Ojej jak Vasco kocha kąpiele:loveu::loveu: Słodka piszczałka. Biedny Pan Krecik:-( Idę kąpać tego swojego działkowicza:multi: Właśnie wrócił cześć Madzia :loveu: tylko ciekawe czy on też lubi kąpiele :eviltong: Magda nie męcz psa :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dzień dobry!! Ależ tu Was sliczne foteczki...przeurocze...A Vasco na filmiku tak słodziutko popiskuje niesamowite ze az tak lubi sie kompać :) Hmm a krecik...ojoj biedy krecik... Milusiego dzionka Wam życzymy i pozdrawiamy :) Quote
Patikujek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witajcie ludzie i psiaki co tam u was słychać??? jak się miewa mój faworytka w waszej sforze Damcia??? Śliczne fotki i smutno mi na widok tego krecika:shake:że też tak musiał skończyć:shake: Pozdrawiamy Baksymilian i Pati Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ooo zmienilas avka :multi: :multi: zmieniłam ;) Kasia_zg napisał(a):Dzień dobry!! Ależ tu Was sliczne foteczki...przeurocze...A Vasco na filmiku tak słodziutko popiskuje niesamowite ze az tak lubi sie kompać :) Hmm a krecik...ojoj biedy krecik... Milusiego dzionka Wam życzymy i pozdrawiamy :) dziękujemy bardzo :loveu: dla krecika :-( Patikujek_Zabrze napisał(a):Witajcie ludzie i psiaki co tam u was słychać??? jak się miewa mój faworytka w waszej sforze Damcia??? Śliczne fotki i smutno mi na widok tego krecika:shake:że też tak musiał skończyć:shake: Pozdrawiamy Baksymilian i Pati u nas oki prócz tego, że internet nam wysiadł :mad: ale już jest oki a Damcia jak zwykle kocha wszystko i wszystkich :loveu: Pegaza napisał(a):Witam z upalnej "sahary":p cześć Pegaza u nas również "ciepło" było, nawet psiaki z domu wychodzić nie chciały :crazyeye: dziękujemy wszystkim za odwiedziny i zapraszamy ponownie :loveu: Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Kochani dziś był dzień pełen wrażeń :cool2: wykorzystując piękną pogodę Eryś miał dziś swoją sesję fotograficzną zdjęcia robił profesjonalista czyli JA :oops: możecie ocenić nasze efekty :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nane napisał(a): No proszę, proszę :razz: Profesjonalista niczego sobie :B-fly: A co to za psa tam w tle widać? Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Yorkie napisał(a):No proszę, proszę :razz: Profesjonalista niczego sobie :B-fly: A co to za psa tam w tle widać? to nie York to Famcia nasza domowa Kruszynka :evil_lol: 99% zdjęć należy do niej :mad: Quote
Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jaki dumny :loveu: :loveu: :loveu: powiew wiatru :loveu: :loveu: :loveu: Iiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 a tu wczorajsze wygibasy przy jedzeniu łapek Quote
Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nane napisał(a):a tu wczorajsze wygibasy przy jedzeniu łapek Aaaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 i fotki z dzisiejszego ranka :loveu: troszkę Charlotki ;) Quote
Kincia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mmm prawdziwa Charlotka :loveu: :loveu: :loveu: Nane ty chcesz miec mnie na sumieniu !!!!??:multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts