nane Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Nane :* Zalozylam watek o yorkach i ich kiteczkach :lol: :loveu: :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68156 :cool3: :cool3: :cool3: widziałam ;) [quote name='Aga76']Gorąca miłość na dużym ekranie :wink: super film Dzienkujem :loveu: Quote
nane Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Kochani dziś calutki dzionek zwariowany, że nawet nie mam czasu z wami tu posiedzieć Vasco i Tanya czekają już w łóżeczku życzymy wam Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='nane']widziałam ;) :):):):) Dobranoc :*:* Quote
Kasia_zg Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dzień dobry Kochani!! Miłego dzionka Wam życzymy!! Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 dzień dobry wszystkim kochani yoraski już wstały i dostały jedzonko a mnie wzywają obowiązki dziękujemy wszystkim za odwiedziny i mówimy cieplutkie i słoneczne dzień dobry Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hejka Nane :multi: :multi: :multi: :multi: Czekam na jakies foteczki :loveu: Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejka Nane :multi: :multi: :multi: :multi: Czekam na jakies foteczki :loveu: cześć dziś foteczek nie będzie bo Dagmara zabrała aparat :mad: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='nane']cześć dziś foteczek nie będzie bo Dagmara zabrała aparat :mad: Łoooooooooo :( To moze jakies starocie :cool3: :cool3: Jak byly maluszkami :loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Łoooooooooo :( To moze jakies starocie :cool3: :cool3: Jak byly maluszkami :loveu: :loveu: Kinguś specjalnie dla ciebie coś fotosik nawala i ni da rady :-( Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='nane']Kinguś specjalnie dla ciebie [url=http://www.glitter-graphics.com] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witaj Martuś! Jak to nie miałaś bierzmowania? Ja też nie chcę :placz: A ja mam prawie 3 imiona. 3 będzie po bierzmowaniu: Sara Maria Joanna :razz: [quote name='nane'] Poopcia w górę :evil_lol: [quote name='nane'] Jaka dumna :loveu: [quote name='nane'] Śliczna jesteś :loveu: I masz ładne oczy, moja mama chciałaby mieć dwubarwne :loveu: [quote name='nane'] A co to ma niby być? Ile tu jest ogonków? Raz, dwa... pogubiłam się :oops: Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Martuś! Jak to nie miałaś bierzmowania? Ja też nie chcę :placz: A ja mam prawie 3 imiona. 3 będzie po bierzmowaniu: Sara Maria Joanna :razz: Poopcia w górę :evil_lol: Jaka dumna :loveu: Śliczna jesteś :loveu: I masz ładne oczy, moja mama chciałaby mieć dwubarwne :loveu: A co to ma niby być? Ile tu jest ogonków? Raz, dwa... pogubiłam się :oops: a no ni mam i komuni też nie nie wspominając już o chrzcie :evil_lol: Dziękuję za komplement :oops: tam są trzy ogonki Megi, Tanya i Vasco :cool3: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hej Marta nie dotrzymala obietnicy :placz: :mad: Nie masz komuni :lol: ? Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Marta nie dotrzymala obietnicy :placz: :mad: Nie masz komuni :lol: ? nie mam :eviltong: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='nane']nie mam :eviltong: Ja nawet nie wiedzialam ze da sie tak zeby nie miec :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Ja nawet nie wiedzialam ze da sie tak zeby nie miec :evil_lol: :evil_lol: da :eviltong: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='nane']da :eviltong: hehe jak :D:D?? Quote
nane Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']hehe jak :D:D?? normalnie wystarczy nie mieć chrztu i sprawa załatwiona :cool3: Quote
nane Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Kochani dziękujemy wam wszystkim za odwiedziny Ja już jestem z yoraskami spakowana i wyruszamy na pełen przygód weekend gdzie yoraski będą się bawić nad jeziorkiem i znów poznają mnóstwo kolegów i koleżanek oczywiście wszystko będzie udokumentowane jak wrócimy Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj Martuś! [quote name='nane'] Nowa odmiana chomika :evil_lol: My z Ariskiem już tęsknimy i czekamy na fotorelacje :multi: Quote
Kincia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]normalnie wystarczy nie mieć chrztu i sprawa załatwiona :cool3: [/FONT] Aha :D:D To u mnie juz troche za pozno haha :D:D [quote name='nane'][FONT=Courier New]Kochani [/FONT] [FONT=Courier New]dziękujemy wam wszystkim za odwiedziny[/FONT] [FONT=Courier New]Ja już jestem z yoraskami spakowana [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]i wyruszamy na pełen przygód weekend [/FONT] [FONT=Courier New]gdzie yoraski będą się bawić [/FONT] [FONT=Courier New]nad jeziorkiem i znów poznają [/FONT] [FONT=Courier New]mnóstwo kolegów i koleżanek [/FONT] [FONT=Courier New]oczywiście wszystko będzie udokumentowane jak wrócimy[/FONT] Pfff zostawia nas :(:( Milego weekendu :multi: :multi: :multi: :multi: Czekamy na foteczki :loveu: :loveu: Ide zobaczyc czy marcia dotrzymala obietnicy jak nie to lanie :mad: :mad: A foteczki boskie :loveu: :loveu: Calka 10 yoraskow wybywa czy ile ty ich tam masz :oops: :evil_lol: Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New][/FONT][FONT=Courier New] [/FONT] [FONT=Courier New]Madzia a może zrobimy sobie kiedyś spotkanko nad morzem na przykład :razz: [/FONT] Z przyjemnością!:multi: Z yoraskami.......:loveu: Quote
Recommended Posts