Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nane napisał(a):kochani moi wróciłam :mdleje: ale dalej czuję się jak ten króliczek :tard: no ale cóż na szczęście psy są w dobrej formie :megagrin: w przeciwieństwie do właścicielki :shithappens: za chwilunię wrzucimy tu jakieś yoraskowe (i nie tylko) fotki :cunao: HAHA to niezle musialo byc :evil_lol: :evil_lol: No gdzie te fotki?? Ja u widze cudna historie Muni:loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):HAHA to niezle musialo byc :evil_lol: :evil_lol: No gdzie te fotki?? Ja u widze cudna historie Muni:loveu: :loveu: W końcu to był Tydzień Kultury Studenckiej :drink1: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nane napisał(a):W końcu to był Tydzień Kultury Studenckiej :drink1: Haha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kochani oto obiecane zdjęcia na początek nasza Charlotte:loveu: Quote
nane Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vasylek :loveu: Megi :loveu: Dziesiejsze popołudnie spędzone na ogrodzie :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Iii sliczne fotki:loveu: :loveu: Co za sliczny gepard czy tam lampard :D:D Mizianko dla wszystkich :loveu: :loveu: Zapraszamy do siebie bo dawno tam nie bylas :placz: Quote
Kasia_zg Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witam cieplutko!! Wkońcu wolniejsza chwilka by do Was zajrzeć!! Ależ macie piekne te pieseczki!! Foteczki rewelacyjne... Vasylek...jak słodki ale drapiezny kociak w tym ubranku :) Wesoło musi być w domku z taką małą zgrają...;) Pozdrawiamy i tulaski przeyłamy!! Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 O wlasnie zawsze chce sie o to zapytac i zapominam :roll: Ty masz hodowle yoraskow :D:D? Quote
nane Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witam cieplutko!! Wkońcu wolniejsza chwilka by do Was zajrzeć!! Ależ macie piekne te pieseczki!! Foteczki rewelacyjne... Vasylek...jak słodki ale drapiezny kociak w tym ubranku :) drapieżny to on jest i to bardzo szczególnie jak śpi na łóżku i ktoś go chce obudzić :evil_lol: i jak widzi Bogusia bo RACZEJ za sobą nie przepadają :shake: dlatego mieszkają osobno ;) Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dzień dobry kochani u mnie jeszcze śpiochy odpoczywają :evil_lol: Vasylek :loveu: Tanya :loveu: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Oo kogo ja tu widze :):) Cicho bo panterka spi :loveu: :loveu: Ahh te oczka:loveu: :loveu: :loveu: Zeby nie bylo dodałam fotki do galeri :evil_lol: Pzdr:* Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 nikt nas nie odwiedza :placz: :placz: :placz: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nane napisał(a):nikt nas nie odwiedza :placz: :placz: :placz: Wiesz co a ja to co?:-( :-( :placz: :placz: Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wiesz co a ja to co?:-( :-( :placz: :placz: no ty to jesteś stałą bywalczynią :loveu: Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nane napisał(a):nikt nas nie odwiedza :placz: :placz: :placz: Nie marudaj nie marudaj mi tutaj:eviltong: piękny ogród maja do wybiegania się psy:p a czemu reszta nie ma takich kombinezonów jak Vasyl?:eviltong: Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pegaza napisał(a):Nie marudaj nie marudaj mi tutaj:eviltong: piękny ogród maja do wybiegania się psy:p a czemu reszta nie ma takich kombinezonów jak Vasyl?:eviltong: bo Vasylek jest psem obronnym :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nane napisał(a):no ty to jesteś stałą bywalczynią :loveu: no wkoncu mnie ktos docenil haha :loveu: :loveu: Zapraszamy do nas :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty masz hodowle yoraskow :cool3: :cool3: ? Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):no wkoncu mnie ktos docenil haha :loveu: :loveu: Zapraszamy do nas :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty masz hodowle yoraskow :cool3: :cool3: ? ja nie ale moja siostra tak ;) Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nane napisał(a):ja nie ale moja siostra tak ;) Ooo fajnie :):) A za ile tak sprzedaje szczeniorki :evil_lol: ? Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 To może ja się wam przypomnę razem z Vasylkiem :loveu: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ooo fajnie :):) A za ile tak sprzedaje szczeniorki :evil_lol: ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? nane napisał(a):To może ja się wam przypomnę razem z Vasylkiem :loveu: Ja cie 1 raz widze :roll: Ale musze przyznac ze jestes ladna :):) Tak super sie razem prezentujecie:loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Ja cie 1 raz widze :roll: Ale musze przyznac ze jestes ladna :):) Tak super sie razem prezentujecie:loveu: :loveu: dziękujemy :oops: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nane napisał(a):dziękujemy :oops: Nie ma za co :):):):):):) Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nane mam pytanie :evil_lol: :evil_lol: Gdzie zrobilas ten napisik :) Bo wchodze na ta stronke co jest w tym podpisie to cos na Y :evil_lol: I niewiem gdzie dalej:roll: Pomocy:evil_lol: Quote
Recommended Posts