Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hahaha niezła kolekcja ten jest boski :evil_lol: jedyny unikat Dama widać jest sunia niewybredną wszystkim się zabawi:evil_lol: Boguś widać lubi bliżniaczki:evil_lol: Kolekcja kokardek jest wielka widze, że gustujesz w czerwonym tak :p trzymać teraz jest na topie więc psy będą modne:eviltong: Pucharki ładne, też mamy w domu za gablotą szklaną ale za inne osiągnięcia:eviltong: Chyba tez będe Pipi robić na pyszczku papiloty, gdyż zamiata włosami cały brud z ziemi:mad: :p Quote
nane Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dziękujemy za odwiedziny i idziemy już lulu kimonko :loveu: Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no to w takim razie dobranoc:bye: kolorowych snów Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzień dobry!! Ależ masz sliczniutkie te Yoraski:loveu: Kolekcja zbawek niesamowita :) A kokardki cudowne:) Pozdrawiamy i Tulaski dla Ciebie i wszystkich yorasków przesyłamy:calus: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jakie sliczne puchary :cool3: :cool3: Buzi buzi z mamcia :):) Czy te oczy moga kłamac:)? Wow sama robilas :) Sliczne :) [quote name='nane']dzień dobry :loveu: Witam :) Czyzby od samego rana papilotki :) Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Witam :) Czyzby od samego rana papilotki :) Dzień dobry papilotki Vasyl ma 24h :evil_lol: jutro może nagram film Yorka kochającego kąpiele ;) Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):Dzień dobry papilotki Vasyl ma 24h :evil_lol: jutro może nagram film Yorka kochającego kąpiele ;) :):) Tak tak nagraj :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::):) Tak tak nagraj :multi: :multi: :multi: pomyślimy ;) Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):pomyślimy ;) Nie ma nad czym :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj nane! Chyba jeszcze u Was nigdy nie byłam :oops: A żałuję, bo macie śliczne yoreczki :loveu: nane napisał(a): Jak słodko śpi :sleep2: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj nane! Chyba jeszcze u Was nigdy nie byłam :oops: A żałuję, bo macie śliczne yoreczki :loveu: cieszę się, że ci się u nas podoba i zapraszam ponownie :loveu: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Halo Nane:lol: oo widze że teraz kucorki z przodu się nosi:evil_lol: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):Halo Nane:lol: oo widze że teraz kucorki z przodu się nosi:evil_lol: to było zdjęcie robione rano więc Tanya jeszcze nie trafiła pod grzebień :evil_lol: a co do kucorków to prawda niestety nosi jak jej mamusia zawsze zarzucona na przód :ylsuper: za chwilkę pstryknę zdjęcie całej rodzinki to powiecie do kogo Tanya jest podobna:confused: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):to było zdjęcie robione rano więc Tanya jeszcze nie trafiła pod grzebień :evil_lol: a co do kucorków to prawda niestety nosi jak jej mamusia zawsze zarzucona na przód :ylsuper: za chwilkę pstryknę zdjęcie całej rodzinki to powiecie do kogo Tanya jest podobna:confused: Ok :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 na początek cała czwórka razem czyli babcia, mama, tata i Tanya babcia, mama i Tanya Tanya i Megi Specjalnie dla Pegazy prezentacja kitek Vasco i Tanya Kitkę to się nosi tak: Rozmowa o niczym ważnym przytulanie i Uwaga do rozmowy wtrąca się nieletnia tu się nic nie dzieje tylko Munia się trochę obraziła Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jaka cudna rodzinka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki maly buszmen :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Ciekawe o czym plotkuja :) Iiii umieram :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: O jej :-( :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Ja tu przez was umre :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :evil_lol: no tak jaka mama taka córa, po kimś musiała się wrodzić:evil_lol: co one takie zrezygnowane są?:eviltong: zakochana para Jacek i Barbara:evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 NANE!!!!!! DO ASI JUZ ZAWITAL PIKADO :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):NANE!!!!!! DO ASI JUZ ZAWITAL PIKADO :loveu: :loveu: :loveu: widziałam, widziałam ;) Pegaza tak piszesz "zakochana para ..." przecież Tanya musiała się jakoś urodzić i to był jeden z 3 owoców miłości :evil_lol: oczywiście to była kontrolowana miłość :mad: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):widziałam, widziałam ;) Pegaza tak piszesz "zakochana para ..." przecież Tanya musiała się jakoś urodzić i to był jeden z 3 owoców miłości :evil_lol: oczywiście to była kontrolowana miłość :mad: :):):):):):):):) Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerku jak ty to robisz, że maszjuż tyle pieniędzy na yorka??? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 "Szkamrze" pod kościołem wiem bo widziałam :evil_lol: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):"Szkamrze" pod kościołem wiem bo widziałam :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i pewnie mówi, że to na schronisko :eviltong: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):Pinczerku jak ty to robisz, że maszjuż tyle pieniędzy na yorka??? :crazyeye: nane napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i pewnie mówi, że to na schronisko :eviltong: Haha no i przylapaly mnie :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: Quote
Recommended Posts