Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A tak naprawde to uwolnilam sie od nalogu kupowania gazet :evil_lol: odkladam pieniadze i kazda reszte ze sklepu jesli cos zostanie:evil_lol: czasem sie dostanie od dziadkow :lol: i moja ciocia ma lumpeks ha :lol: :lol: i mama dala tam moje ciuchy i zarobilam 50 zeta :multi: :evil_lol: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A tak naprawde to uwolnilam sie od nalogu kupowania gazet :evil_lol: odkladam pieniadze i kazda reszte ze sklepu jesli cos zostanie:evil_lol: czasem sie dostanie od dziadkow :lol: i moja ciocia ma lumpeks ha :lol: :lol: i mama dala tam moje ciuchy i zarobilam 50 zeta :multi: :evil_lol: Niestety gazety odpadaja nie dla mnie :shake: Mam syndrom posiadania Każdej :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):Niestety gazety odpadaja nie dla mnie :shake: Mam syndrom posiadania Każdej :evil_lol: Ja tez kazda kupywalam :evil_lol: :evil_lol: Ale dla Luckiego sie poswiece :roll: :multi: :multi: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jee dobrze że nam powiedziałaś że nie york bo nigdy bym na to nie wpadła:evil_lol: witamy DZIUNIE MUNIE:eviltong: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):Jee dobrze że nam powiedziałaś że nie york bo nigdy bym na to nie wpadła:evil_lol: witamy DZIUNIE MUNIE:eviltong: wiesz Pegaza można się pomylić :evil_lol: a tu Ola :cool3: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):wiesz Pegaza można się pomylić :evil_lol: a tu Ola :cool3: Witamy Dziunie i Olunie :multi: :multi: Jeszcze jakies inne zwierzaki oprocz psow i zolwiow :loveu: :multi: ? Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Witamy Dziunie i Olunie :multi: :multi: Jeszcze jakies inne zwierzaki oprocz psow i zolwiow :loveu: :multi: ? rybkę złotą iiiiiiiiii kota :cool3: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):rybkę złotą iiiiiiiiii kota :cool3: Ooo fotki fotki :evil_lol: :multi: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):Kot Posedł Jutro zrobimy zdjęcie A rybka chyba nigdzie nie poszla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ola córka Dziuni albo siostra przyrodnia:eviltong: Rybki też nie ma bo kot ją zeżarł:diabloti: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):Ola córka Dziuni albo siostra przyrodnia:eviltong: Rybki też nie ma bo kot ją zeżarł:diabloti: I dlatego gdzies poszedl :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Noo nażarł się i uciekł z domu w obawie, że mu Marta przetrzepie futerko:evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):Noo nażarł się i uciekł z domu w obawie, że mu Marta przetrzepie futerko:evil_lol: Hihi :D:D Zapraszam zaraz do galeri Jackiego na % :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pegaza napisał(a):Ola córka Dziuni albo siostra przyrodnia:eviltong: Rybki też nie ma bo kot ją zeżarł:diabloti: Pinczerek-Jacky napisał(a):I dlatego gdzies poszedl :evil_lol: Pegaza napisał(a):Noo nażarł się i uciekł z domu w obawie, że mu Marta przetrzepie futerko:evil_lol: Haaaaaaaaaaaaa złapałam was :mad: rypka Jezd i pływa F kuli :diabloti: :razz: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):Haaaaaaaaaaaaa złapałam was :mad: rypka Jezd i pływa F kuli :diabloti: :razz: Hihi napewno podmieniona :evil_lol: :evil_lol: U nas imprezka w galeri trwa :multi: :evil_lol: Quote
nane Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 a to dofut, rze rypka rzyje :evil_lol: tu natomiast nasz żyjący kot (dowut na to, rze rypka go nie zjandła):mad: Tanya mówi dobranoc :loveu: podobnie jak Vasco :loveu: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nane napisał(a):a to dofut, rze rypka rzyje :evil_lol: tu natomiast nasz żyjący kot (dowut na to, rze rypka go nie zjandła):mad: Tanya mówi dobranoc :loveu: podobnie jak Vasco :loveu: No teraz ci wierze :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Dobranoc maluszki ^^ Ja tez sie zmywam zaraz :lol: Quote
nane Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 maartucha napisał(a):Dzień Dobrrrry :* dzień dobry Martuś cieszę się, że do nas wpadłaś :loveu: ja zaraz zmykam bo jestem umówiona na 11.00 :mad: Quote
maartucha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nane napisał(a):dzień dobry Martuś cieszę się, że do nas wpadłaś :loveu: ja zaraz zmykam bo jestem umówiona na 11.00 :mad: Ja tez troszkę posiedzę i uciekam :) trzeba się ogarnąć i w pokoju troszkę :D później jakieś miasto :D i pozniej gdzieś z moim Tz-cikiem, dzis roczek :multi: Quote
nane Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 maartucha napisał(a):Ja tez troszkę posiedzę i uciekam :) trzeba się ogarnąć i w pokoju troszkę :D później jakieś miasto :D i pozniej gdzieś z moim Tz-cikiem, dzis roczek :multi: Udanej wyprawy :loveu: Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Siemka rybka jesczze zyje :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Recommended Posts