tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No tak.. przystojniaka dała i dalej poleciła :mad:.. Bedziecie w tym Toruniu ?? :razz: Quote
nane Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witajcie ależ uroczy przystojniaczek cudny:loveu: Pozdrawiamy [quote name='tigrunia']No tak.. przystojniaka dała i dalej poleciła :mad:.. Bedziecie w tym Toruniu ?? :razz: Quote
tigrunia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No ej.. nie bawie sie tak:placz: :mad: Miały być maluchy :mad: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Martunia .. grabisz sobie, oj grabisz :mad: Wejdz no tylko na gg to cie urządze :mad: Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Martunia dajesz te fotki, czy nie ?? Bo zaraz ich do nowych domków wyślesz i co ?? :mad: Quote
tigrunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 anmi0 napisał(a):Jest tu kto wogóle?:shake: Gospodni aktualnie nie obecna .. nie dość, że na dogo jej nie ma to nawet na gg wejść nie może :placz: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Martunia a czemu ty swego bloga nie odwiedzasz, he ? :mad: To może ja pokaże część Twojej ekipy, ale jutro :diabloti: A Ty jaszczure dawaj :evil_lol: Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dzień dobry kochani :loveu: No niestety trochę zasłabłyśmy blogowo :-( a to za sprawą typowego lenia :evil_lol: Ale dzielnie podglądaliśmy co się u was dzieje :jumpie: Mamy tylko nadzieję, że nie zapomnieliście o naszej rodzince :grins: Cóż po tak długiej nieobecności troszkę fotek :bigcool: Na początek może Megisia przyłapana po zabawie w kotłowni dlatego taka niezadowolona :diabloti: niestety po tej zabawie czekała ją natychmiastowa kąpiel :lol: Bawiący się Gucio po kąpieli ;) Obiecana jaszczurka :eek2: specjalnie dla Beatki :cool1: Mańkowa łapa z wczorajszej wyprawy do lasu :painting: Widoki nad morzem Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [CENTER]:sweetCyb:Jaszczur :sweetCyb: Jaszczur :sweetCyb: [/CENTER] A Guccia wcale nie widziałam :-( No chyba , ze był w tej "ekipie" lecącej z pokoju na dworek o 7 rano :crazyeye: Ale to było widowisko :evil_lol: Mam nadzieję, że już grzecznie będziesz fotki zamieszczać co jakiś czas :mad: Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Specjalnie dla Was Pozdrowienia od Vasylka, którego dziś czeka kąpiel oraz śpiącej Taniuni, która odpoczywa po wizycie Jessi no i na koniec troszkę Dinki Za jakiś czas wstawię jeszcze troszkę zdjęć ;) No Beata teraz twoja kolej :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='nane']oraz śpiącej Taniuni, która odpoczywa po wizycie Jessi Za jakiś czas wstawię jeszcze troszkę zdjęć ;) No Beata teraz twoja kolej :evil_lol: Bardziej podekscytowany wizytą Jessi był zdecydowanie Vasco niz Tanya :evil_lol: Ja po pracy pojadę do sis po mój czytnik i jeszcze dziś jakieś fotki wstawie :loveu: Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']:sweetCyb:Jaszczur :sweetCyb: Jaszczur :sweetCyb: A Guccia wcale nie widziałam :-( No chyba , ze był w tej "ekipie" lecącej z pokoju na dworek o 7 rano :crazyeye: Ale to było widowisko :evil_lol: Mam nadzieję, że już grzecznie będziesz fotki zamieszczać co jakiś czas :mad: Jak to nie widziałaś Gucia :-? ??? On był w tej grupie ubranych :icon_roc: (żeby Ci to jakoś wytłumaczyć naocznie :evil_lol:) Miał ubranko turkusowe w złotego boa (czy jakoś tak) :grin: Było po południu szybciej przyjechać Tak jak ciocia z wujkiem a nie :eviltong: Wszystkie były na ogrodzie, piękny widok dla oczu :loveu: Uwielbiam jak się tak ganiają w berka :errrr: muszę kiedyś nakręcić filmik :cool3: Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']Bardziej podekscytowany wizytą Jessi był zdecydowanie Vasco niz Tanya :evil_lol: Ja po pracy pojadę do sis po mój czytnik i jeszcze dziś jakieś fotki wstawie :loveu: Ojj on tak :cool3: Już wiem dlaczego chłopak taki smętny dzisiaj :shake: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='nane']Jak to nie widziałaś Gucia :-? ??? On był w tej grupie ubranych :icon_roc: (żeby Ci to jakoś wytłumaczyć naocznie :evil_lol:) Miał ubranko turkusowe w złotego boa (czy jakoś tak) :grin: Było po południu szybciej przyjechać Tak jak ciocia z wujkiem a nie :eviltong: Wszystkie były na ogrodzie, piękny widok dla oczu :loveu: Uwielbiam jak się tak ganiają w berka :errrr: muszę kiedyś nakręcić filmik :cool3: No tak - brygada ubranych była jak nas nie było, tak ? To jak go miałam widzieć ?? :shake: Na pewno go nie widziałam :shake: Trzeba je było dłużej na tym ogrodzie trzymać a nie chować przed naszym przyjazdem :mad::mad: Przyjade niedługo to to nadrobimy i pokażesz mi wszystkie :loveu: [quote name='nane']Ojj on tak :cool3: Już wiem dlaczego chłopak taki smętny dzisiaj :shake: :loveu: Miłość kwitnie :loveu: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='nane']gg nam nie chodzi :placz: Ja przed chwilą weszłam do domu i tyz nie chodzi :placz: Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']Ja przed chwilą weszłam do domu i tyz nie chodzi :placz: To może wszystkim nie chodzi ??? Już sama nie wiem :-( Brakuje mi go :placz: Nic ci nie mówiłam ale wczoraj się z teściową widziałam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='nane']To może wszystkim nie chodzi ??? Już sama nie wiem :-( Brakuje mi go :placz: Nic ci nie mówiłam ale wczoraj się z teściową widziałam :evil_lol: Mi już chodzi :evil_lol: Potrzebowało czasu :evil_lol: Z czyją teściową znowu???? :crazyeye: Twoją ?? :crazyeye: I co , i co ?? Quote
Recommended Posts