Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']zapisuję się u Zosiny, kiedyś mam wrażenie, że czytałam Jej losy, ale nie zaznaczyłam sobie wątku i uciekł mi;[/QUOTE]

witamy:D
bardzo się ciesze, że do nas zajrzałaś:)

Posted

witajcie:) mam nowe wieści od Zosi:)

Cześć u naszej Zosieńki w ciągu dalszym wszystko ok jest teraz ciepło więc ma drzwi otwarte cały czas na pole i jak chce to wychodzi najbardziej ostatnim czasem lubi chodzić po deszczu i się tarzać w mokrej trawie.

Posted (edited)

przepraszam kochane za zwłokę..już wrzucam wieści od Zosi:)

Cześć u Zosieńki wszystko ok jest bardzo szczęśliwa bo jest bardzo ciepło i Zosia się wygrzewa w słoneczku naszczęście na noc chętnie przychodzi do domu z Mingo już coraz lepiej się dogadują nawet Zosia go próbuje rozruszać zaczepia go by z nią biegał ale Mingowi nie w głowie zabawy on woli domek i swoje legowisko pozdrawiamy

i zdjęcie wiosennej Zosi:)

edit: dla Zosi wpłynęło 20 zł od Dancik :loveu:

Edited by kiyoshi
Posted

Ada-Vebby napisał(a):
Zofia to maj i piękne stokrotki,zielona trawka...,cudnie!:lol:

oj tak:)
i mnie Zosiowe zdjęcia przyprawiają o uśmiech na twarzy:)

Posted

witajcie kochani, czas na kolejną porcję informacji od Zosi

"Cześć u naszej Zosieńki bez zmian czyli w dalszym ciągu dobrze biega sobie nasza Zosia po podwórku i jest zadowolona a jak zobaczy smycz że idzie na spacer to jak wariatka biega. A z Mingo już lepiej przestali na siebie warczeć Zosia go próbuje zachęcić do zabawy z nią ale on ma to gdzieś haha nie jest zainteresowany pozdrawiamy"

i zdjęcie a'la król lew;)

melduje także, że wpłynęlo 10 zł od nette:) ślicznie dziękuje:)

Posted

kiyoshi napisał(a):
dziś wpłaciłam 300 zł za kolejny miesiąc Zosi u Pauliny...i znów jesteśmy na minusie:(

Nie martw sie. Za jakieś dwa tygodnie, jak Alla Chrzanowska będzie już miała trochę czasu, zrobimy bazarek na Zosię, myślę, że dług uda sie zniwelować :)

Posted

[quote name='Nette']Nie martw sie. Za jakieś dwa tygodnie, jak Alla Chrzanowska będzie już miała trochę czasu, zrobimy bazarek na Zosię, myślę, że dług uda sie zniwelować :)

witajcie cioteczki...nette- jesteś bardzo kochana, że chcesz pomóc Zosi bazarkiem:) może dorzucę tez jakieś fanty od siebie...

Dziś wpłynęło 10 zł stałej deklaracji od funky za które również baardzo dziękuje.
Mam tez nowe wieści od Pauliny

"Cześć u naszej Zosieńki w ciągu dalszym wszystko w porządku hasa po ogródku i jest zadowolona ostatnio nawet zauważyłam że jak np. teściu wyjeżdza i otwiera bramę to Zosia nawet się nie zbliża do bramy idzie sobie na tył ogrodu czyli już nie w głowie jej ucieczki pozdrawiamy i dziękuje dostałam przelew "

wygląda na to, że Zosia się zaaklimatyzowała...zajęło jej to wieeele długich miesięcy ale w końcu pokazała, że w rzeczywistości jest grzeczną sunią:) ...

oto jej fotka