Romina_74 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Zaglądam do Zosi - dawno mnie nie było :( Wygląda na szczęśliwy pycholek kochany :) Pewnie się już zadomowiła na dobre ... A co się dzieje Iza? Brakuje Wam kaski na opłatę DT? Quote
kiyoshi Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 [quote name='Romina_74']Zaglądam do Zosi - dawno mnie nie było :( Wygląda na szczęśliwy pycholek kochany :) Pewnie się już zadomowiła na dobre ... A co się dzieje Iza? Brakuje Wam kaski na opłatę DT?[/QUOTE] nie nie...absolutnie kaski nie brakuje:) wszystko jest, tylko DS dla Zosi nie ma, wiec za jakis czas bedzie pewnie wracac do mnie jak tylko gdzies 'osiąde';) Quote
halszka Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 haha pierwsze zdjęcie fantastyczne,brawa dla modelki i fotografa :):) Quote
Ada-Vebby Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Foteczki z Zosią- najlepsze na poprawę humoru :)Kochana Śmiechota ;) Quote
kiyoshi Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 to prawda:) to z rozwianym włosiem- bezcenne;) Quote
AgusiaP Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Zosia to prawdziwa fotomodelka a jaka mordka uśmiechnięta :loveu: Quote
Mysza2 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='kiyoshi']nie nie...absolutnie kaski nie brakuje:) wszystko jest, tylko DS dla Zosi nie ma, wiec za jakis czas bedzie pewnie wracac do mnie jak tylko gdzies 'osiąde';)[/QUOTE] A kiedy i gdzie osiądziesz/:):) Quote
kiyoshi Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Mysza2']A kiedy i gdzie osiądziesz/:):)[/QUOTE] tego nawet najstarsi górale nie przepowiedzą Myszko... trzeba szukać pracy na stałę a potem dom kupowac i wtedy człowiek osiada:D Quote
Mysza2 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='kiyoshi']tego nawet najstarsi górale nie przepowiedzą Myszko... trzeba szukać pracy na stałę a potem dom kupowac i wtedy człowiek osiada:D[/QUOTE] :D:D:D Ja tylko tak pytam, bo mam książki z bazarku dla Ciebie. Gdybyś jednak "osiadła" w Sosnowcu to daj znać:) Quote
kiyoshi Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 do Sosnowca już nie uda się wrócić:( wynajęłam pokój na sierpień i wrzesień w Katowicach- Zadole... a po książki się zgłosze;) może umówimy się na jakiś spacer z psami kiedyś;) i z Agusią,,,, Quote
AgusiaP Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='zachary']Ciekawa jestem jak ona zareaguje na kiyoshi?[/QUOTE] ja też ;) ciekawe czy pozna tą która uratowała jej życie ;) Quote
kiyoshi Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Ale mi miło, że o mnie pomyślałaś :loveu:[/QUOTE] no pewnie:D już od dawna planuje też nasz wspólny psi spacer....więc jeśli się uda, będzie super:) Quote
Mysza2 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='kiyoshi']no pewnie:D już od dawna planuje też nasz wspólny psi spacer....więc jeśli się uda, będzie super:)[/QUOTE] Jestem za :):):) Zabierzemy Biszkopcika, Sabę i Diankę, a Agusia pewnie Gapcię:), a ty Zosię Quote
kiyoshi Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 oo..to będzie sporo czworonożnych przyjaciół:) ale ja zabiorę Gajusie, bo Zosia póki co będzie w Bielsku... gdzie zwykle chodzicie na spacery? edit. wpłynęła deklaracja od Funky- 10 zł:) dziekuje:) Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Elunia często chodzi po parku ;) nie wiem tylko czy moja Gabunia nie zejdzie na zawał jak zobaczy wasze sunie ;) one są duże o moja malutka i do tego staruszka... Ona odważna jest tylko w aucie :evil_lol: a Majeczka niestety nie lubi spacerów ana się boi, najlepiej sioo koo i do domu ... Quote
kiyoshi Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 oj..no to rzeczywiście... moja Gaja jak zobaczy takie stado to najpierw pewnie z 5 minut będzie obszczekiwać;) a to może Gabusie przestraszyć:( potem będzie biegać sama sobie albo się bawić jak znajdzie towarzystwo w podobnym wieku...nic Gabusi na pewno nie zrobi, ale obszczekanie może być... :( no szkoda Agusia:( no.... Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='kiyoshi']oj..no to rzeczywiście... moja Gaja jak zobaczy takie stado to najpierw pewnie z 5 minut będzie obszczekiwać;) a to może Gabusie przestraszyć:( potem będzie biegać sama sobie albo się bawić jak znajdzie towarzystwo w podobnym wieku...nic Gabusi na pewno nie zrobi, ale obszczekanie może być... :( no szkoda Agusia:( no....[/QUOTE] Ale ja przyjdę na ten spacerek :) najwyżej będę sama spacerować :) Quote
kiyoshi Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 to dobrze Agusia:) psiaków będzie i dla Ciebie dostatek jak Myszka całe stado sprowadzi;) Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='kiyoshi']to dobrze Agusia:) psiaków będzie i dla Ciebie dostatek jak Myszka całe stado sprowadzi;)[/QUOTE] tak :) jakiegoś na pewno mi znajdzie :) Quote
kiyoshi Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='piescofajnyjest']melduje sie u Zosienki po przerwie:)[/QUOTE] Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale tyle co wrocilam do Polski, mam nowe wieści od Zosienki, tym razem bez zdjęć niestety:( bo nie mam jak ich wkleić Cześć u Zosieńki wszystko ok na razie nie drapie i sprawuje się całkiem całkiem ale pojawił się nowy problem nasza Zosia próbuję uciekać (nie wiem co jej znowu odbiło) całe ogrodzenie obłożyłam cegłówkami bo próbuje pod siatką przejść ciężki ona ma charakter a poza tym ok pozdrawiamy Quote
Recommended Posts