Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Zosi - dawno mnie nie było :( Wygląda na szczęśliwy pycholek kochany :) Pewnie się już zadomowiła na dobre ... A co się dzieje Iza? Brakuje Wam kaski na opłatę DT?

Posted

[quote name='Romina_74']Zaglądam do Zosi - dawno mnie nie było :( Wygląda na szczęśliwy pycholek kochany :) Pewnie się już zadomowiła na dobre ... A co się dzieje Iza? Brakuje Wam kaski na opłatę DT?[/QUOTE]

nie nie...absolutnie kaski nie brakuje:)
wszystko jest, tylko DS dla Zosi nie ma, wiec za jakis czas bedzie pewnie wracac do mnie jak tylko gdzies 'osiąde';)

Posted

[quote name='kiyoshi']nie nie...absolutnie kaski nie brakuje:)
wszystko jest, tylko DS dla Zosi nie ma, wiec za jakis czas bedzie pewnie wracac do mnie jak tylko gdzies 'osiąde';)[/QUOTE]
A kiedy i gdzie osiądziesz/:):)

Posted

[quote name='Mysza2']A kiedy i gdzie osiądziesz/:):)[/QUOTE]

tego nawet najstarsi górale nie przepowiedzą Myszko...
trzeba szukać pracy na stałę a potem dom kupowac i wtedy człowiek osiada:D

Posted

[quote name='kiyoshi']tego nawet najstarsi górale nie przepowiedzą Myszko...
trzeba szukać pracy na stałę a potem dom kupowac i wtedy człowiek osiada:D[/QUOTE]
:D:D:D
Ja tylko tak pytam, bo mam książki z bazarku dla Ciebie.
Gdybyś jednak "osiadła" w Sosnowcu to daj znać:)

Posted

do Sosnowca już nie uda się wrócić:(
wynajęłam pokój na sierpień i wrzesień w Katowicach- Zadole...
a po książki się zgłosze;) może umówimy się na jakiś spacer z psami kiedyś;)
i z Agusią,,,,

Posted

[quote name='AgusiaP']Ale mi miło, że o mnie pomyślałaś :loveu:[/QUOTE]

no pewnie:D
już od dawna planuje też nasz wspólny psi spacer....więc jeśli się uda, będzie super:)

Posted

[quote name='kiyoshi']no pewnie:D
już od dawna planuje też nasz wspólny psi spacer....więc jeśli się uda, będzie super:)[/QUOTE]
Jestem za :):):)
Zabierzemy Biszkopcika, Sabę i Diankę, a Agusia pewnie Gapcię:), a ty Zosię

Posted

oo..to będzie sporo czworonożnych przyjaciół:)
ale ja zabiorę Gajusie, bo Zosia póki co będzie w Bielsku...
gdzie zwykle chodzicie na spacery?

edit. wpłynęła deklaracja od Funky- 10 zł:) dziekuje:)

Posted

Elunia często chodzi po parku ;) nie wiem tylko czy moja Gabunia nie zejdzie na zawał jak zobaczy wasze sunie ;) one są duże o moja malutka i do tego staruszka... Ona odważna jest tylko w aucie :evil_lol: a Majeczka niestety nie lubi spacerów ana się boi, najlepiej sioo koo i do domu ...

Posted

oj..no to rzeczywiście...
moja Gaja jak zobaczy takie stado to najpierw pewnie z 5 minut będzie obszczekiwać;)
a to może Gabusie przestraszyć:( potem będzie biegać sama sobie albo się bawić jak znajdzie towarzystwo w podobnym wieku...nic Gabusi na pewno nie zrobi, ale obszczekanie może być...
:(
no szkoda Agusia:( no....

Posted

[quote name='kiyoshi']oj..no to rzeczywiście...
moja Gaja jak zobaczy takie stado to najpierw pewnie z 5 minut będzie obszczekiwać;)
a to może Gabusie przestraszyć:( potem będzie biegać sama sobie albo się bawić jak znajdzie towarzystwo w podobnym wieku...nic Gabusi na pewno nie zrobi, ale obszczekanie może być...
:(
no szkoda Agusia:( no....[/QUOTE]

Ale ja przyjdę na ten spacerek :) najwyżej będę sama spacerować :)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']melduje sie u Zosienki po przerwie:)[/QUOTE]

Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale tyle co wrocilam do Polski,
mam nowe wieści od Zosienki, tym razem bez zdjęć niestety:( bo nie mam jak ich wkleić

Cześć u Zosieńki wszystko ok na razie nie drapie i sprawuje się całkiem całkiem ale pojawił się nowy problem nasza Zosia próbuję uciekać (nie wiem co jej znowu odbiło) całe ogrodzenie obłożyłam cegłówkami bo próbuje pod siatką przejść ciężki ona ma charakter a poza tym ok pozdrawiamy