Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Odwiedzam Zosieńkę :)[/QUOTE]

dobry wieczór cioteczki:) nie mam żadnych nowych wieści od Zosieńki...ale mam nadzieje, że jutro się coś pojawi;)

Posted

[quote name='kiyoshi']dobry wieczór cioteczki:) nie mam żadnych nowych wieści od Zosieńki...ale mam nadzieje, że jutro się coś pojawi;)[/QUOTE]
Brak wieści to dobre wieści:)

Posted

[quote name='Mysza2']Brak wieści to dobre wieści:)[/QUOTE]

Myszka maiłą racje:0
Brak wieści oznaczał dobre wieści, bo dziś dostałam taką informację:)

"Cześć u Zosieńki wszystko dobrze nie daje jej już tych kropli bo się uspokoiła i śpi z moją Rosą na korytarzu a w dzień biega po ogrodzie(dzisiaj ma troche problem w bieganiu bo przez noc spadło tyle śniegu że w niektórych miejscach jest po kolana) a tak poza tym wszystko ok pozdrawiam "

Hurra:D czyli Zosia już zadomowiona:D

a do tego zdjęcia ślicznotki

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-DKd9lfH2BhA/UUNNTrrJVoI/AAAAAAAAAMU/qEKbCuab69M/s647/DSCN3683.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-a9wXdhXSkpw/UUNNYnzRABI/AAAAAAAAAMc/PjFuGp9hVG0/s647/DSCN3690.JPG[/img]

tak się ciesze, że Zosia wreszcie uspokojona:) jakby nie patrzeć- to oznacza również więcej spokoju dla nas;)

Posted

Gnata dorwała i uszy ma pięknie:)
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-DKd9lfH2BhA/UUNNTrrJVoI/AAAAAAAAAMU/qEKbCuab69M/s647/DSCN3683.JPG[/url]
No i takie wiadomości lubię czytać, że wszystko ok:)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']zagladam po przerwie, a Zosienka usmiechnieta i zadowolona:loveu:[/QUOTE]

dziękuje cioteczkom za odwiedziny w imieniu Zochy i jej gnata;)

Posted

Zosieńko:) wędruj na pierwszą!
ps. pomyślałam, że powoli zbliża się czas, by zacząć Zosie ogłaszać...a nóż jakaś starsza Pani zabierze ją do swojego ogródka....
w tym tygodniu ruszę z ogłoszeniami

Posted

[quote name='kiyoshi']Zosieńko:) wędruj na pierwszą!
ps. pomyślałam, że powoli zbliża się czas, by zacząć Zosie ogłaszać...a nóż jakaś starsza Pani zabierze ją do swojego ogródka....
w tym tygodniu ruszę z ogłoszeniami[/QUOTE]
było by wspaniale :) wyobrażam sobie ten cudny widok :) "starsza Pani" a przy jej boku wierna i przekochana przyjaciółka na dobre i na złe :)

Posted

[quote name='AgusiaP']Kiyoshi a jak Ci tam kochana za tą zagranicą ? :)[/QUOTE]

oj smutno.... bez piesków:( bardzo smutno:(
tym bardziej, że dzień przed wyjazdem musiałam wezwać schronisko po innego pieska, którego znalazłam praktycznie w tym samym miejscu co Zosie:(

tutaj spotykam psy na spacerach baaardzo rzadko:( a okolicach przepiękna- suniom by się bardzo spodobało:)
na szczęscie Zosia zadomowiona więc przynajmniej o to małe zmartwienie mniej;)