Ada-Vebby Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Cudna Zosieńka!Takiej roześmianej jeszcze chyba nie widzieliśmy :):) Quote
paula_t Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Cudowny, uśmiechnięty pycholek, oby tak dalej:loveu: Quote
kiyoshi Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='AgusiaP']Odwiedzam Zosieńkę :)[/QUOTE] dobry wieczór cioteczki:) nie mam żadnych nowych wieści od Zosieńki...ale mam nadzieje, że jutro się coś pojawi;) Quote
Mysza2 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='kiyoshi']dobry wieczór cioteczki:) nie mam żadnych nowych wieści od Zosieńki...ale mam nadzieje, że jutro się coś pojawi;)[/QUOTE] Brak wieści to dobre wieści:) Quote
kiyoshi Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Mysza2']Brak wieści to dobre wieści:)[/QUOTE] oby Myszko, oby:) Quote
kiyoshi Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='Mysza2']Brak wieści to dobre wieści:)[/QUOTE] Myszka maiłą racje:0 Brak wieści oznaczał dobre wieści, bo dziś dostałam taką informację:) "Cześć u Zosieńki wszystko dobrze nie daje jej już tych kropli bo się uspokoiła i śpi z moją Rosą na korytarzu a w dzień biega po ogrodzie(dzisiaj ma troche problem w bieganiu bo przez noc spadło tyle śniegu że w niektórych miejscach jest po kolana) a tak poza tym wszystko ok pozdrawiam " Hurra:D czyli Zosia już zadomowiona:D a do tego zdjęcia ślicznotki [img]https://lh6.googleusercontent.com/-DKd9lfH2BhA/UUNNTrrJVoI/AAAAAAAAAMU/qEKbCuab69M/s647/DSCN3683.JPG[/img] [img]https://lh6.googleusercontent.com/-a9wXdhXSkpw/UUNNYnzRABI/AAAAAAAAAMc/PjFuGp9hVG0/s647/DSCN3690.JPG[/img] tak się ciesze, że Zosia wreszcie uspokojona:) jakby nie patrzeć- to oznacza również więcej spokoju dla nas;) Quote
Mysza2 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Gnata dorwała i uszy ma pięknie:) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-DKd9lfH2BhA/UUNNTrrJVoI/AAAAAAAAAMU/qEKbCuab69M/s647/DSCN3683.JPG[/url] No i takie wiadomości lubię czytać, że wszystko ok:) Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='margoth137']oj widzę, że Zofijka gnata dorwała;)[/QUOTE] i to jakiego gnata ;) śliczna Zosieńka :) Quote
piescofajnyjest Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 zagladam po przerwie, a Zosienka usmiechnieta i zadowolona:loveu: Quote
kiyoshi Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 [quote name='piescofajnyjest']zagladam po przerwie, a Zosienka usmiechnieta i zadowolona:loveu:[/QUOTE] dziękuje cioteczkom za odwiedziny w imieniu Zochy i jej gnata;) Quote
kiyoshi Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Zosieńko:) wędruj na pierwszą! ps. pomyślałam, że powoli zbliża się czas, by zacząć Zosie ogłaszać...a nóż jakaś starsza Pani zabierze ją do swojego ogródka.... w tym tygodniu ruszę z ogłoszeniami Quote
Martika&Aischa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='kiyoshi']Zosieńko:) wędruj na pierwszą! ps. pomyślałam, że powoli zbliża się czas, by zacząć Zosie ogłaszać...a nóż jakaś starsza Pani zabierze ją do swojego ogródka.... w tym tygodniu ruszę z ogłoszeniami[/QUOTE] było by wspaniale :) wyobrażam sobie ten cudny widok :) "starsza Pani" a przy jej boku wierna i przekochana przyjaciółka na dobre i na złe :) Quote
AgusiaP Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Musi być ktoś kto zakocha się w naszej Zosieńce :) Quote
Mysza2 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='AgusiaP']Musi być ktoś kto zakocha się w naszej Zosieńce :)[/QUOTE] Kiyoshi już się zakochała:):) Quote
halszka Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 odwiedzam Zosię w ten paskudny dzionek,szaro,buro,leje,wieje...bryyy Quote
kiyoshi Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 witamy, witamy....u nas tez nawet cienia wiosny nie widać....:( Quote
AgusiaP Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='kiyoshi']witamy, witamy....u nas tez nawet cienia wiosny nie widać....:([/QUOTE] Kiyoshi a jak Ci tam kochana za tą zagranicą ? :) Quote
kiyoshi Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='AgusiaP']Kiyoshi a jak Ci tam kochana za tą zagranicą ? :)[/QUOTE] oj smutno.... bez piesków:( bardzo smutno:( tym bardziej, że dzień przed wyjazdem musiałam wezwać schronisko po innego pieska, którego znalazłam praktycznie w tym samym miejscu co Zosie:( tutaj spotykam psy na spacerach baaardzo rzadko:( a okolicach przepiękna- suniom by się bardzo spodobało:) na szczęscie Zosia zadomowiona więc przynajmniej o to małe zmartwienie mniej;) Quote
Recommended Posts