piescofajnyjest Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 cudowne wiesci!!! huuurrrraaaaa:) Quote
halszka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ja tez przyszlam.....[/QUOTE] ja również ;) Quote
kiyoshi Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='halszka']ja również ;)[/QUOTE] witamy wszystkie cioteczki:) u Zosi coraz więcej zmian na lepsze...ponoć jest coraz grzeczniejsza i coraz mniej drapie:) dziś przyszły kropelki na uspokojenie, ale Paulina napisała, że na razie nie będzie ich podawać, bo widzi poprawę:) także...myślę, że najgorsze mamy już za sobą i będzie tylko lepiej:) Quote
halszka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ufffff oby tak dalej:) śpij spokojnie Zosiu :loveu: Quote
Mysza2 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 No i bardzo dobrze:):) A cieszę się podwójnie i ze względu na Zosię i na Kiyoshi której pewnie się serce rozrywało, że mała cierpi Quote
AgusiaP Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Bardzo się cieszę a Kiyoshi może w końcu spać spokojnie :) Quote
kiyoshi Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='AgusiaP']Bardzo się cieszę a Kiyoshi może w końcu spać spokojnie :)[/QUOTE] O TAK DZIEWCZYNY... od kilku dni i ja jestem spokojniejsza...ulżyło mi, że Zosia uspokoiła się...obie dochodzimy do siebie:)) wiem, że ma dobre warunki i w dodatku uroczego psiego przyjaciela Mingo:) A WAM- dziękujemy za odwiedzanie i kibicowanie Zosi:) Quote
AgusiaP Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jak tu nie kibicować tej mordeczce kochanej :) Quote
zebrazebra Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='AgusiaP']Jak tu nie kibicować tej mordeczce kochanej :)[/QUOTE] Dokładnie! :) Quote
kiyoshi Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 u Zosieńki wszystko dobrze, jutro wstawię nowe zdjęcia:D Quote
Mysza2 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='kiyoshi']u Zosieńki wszystko dobrze, jutro wstawię nowe zdjęcia:D[/QUOTE] Bardzo bardzo się cieszę:):) Tak mi w serducho zapadła ta Zosia samosia:) Tak myślałam że to kwestia czasu, ale ciężko przetrwać wiedząc jak te biedy tęsknią Quote
kiyoshi Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Mysza2']Bardzo bardzo się cieszę:):) Tak mi w serducho zapadła ta Zosia samosia:) Tak myślałam że to kwestia czasu, ale ciężko przetrwać wiedząc jak te biedy tęsknią[/QUOTE] dokładnie Myszko:) Paulina napisała, że Zosia jest już w dzień spokojna, ale w nocy jeszcze zdarza jej się podrapać...oczywiście- z tendencją malejącą:) dzisiaj wieczorem zadzwonie to jeszcze wszystkiego dokładnie się dowiem.. nowe zdjęcia- bardzo śliczne:))) same zobaczcie na piewrszym Zosia zajada 'pyszności'...widać też jej biedne oczka:( [img]https://lh4.googleusercontent.com/-2m8yXRxTENM/USnj7LzjPVI/AAAAAAAAAKI/GEdFdKFgLRw/s647/DSCN3502.JPG[/img] na drugim- pięknie zapozowała:) [img]https://lh5.googleusercontent.com/-tUcDOJaRiFk/USnj7m3WBpI/AAAAAAAAAKQ/sUP8KNInRa8/s647/DSCN3529.JPG[/img] a tu pewnie chciałą się wytrzepać ze śniegu, w którym najpierw się wytarzała:D [img]https://lh5.googleusercontent.com/-A3QWdpzPr2Y/USnj8pA6bCI/AAAAAAAAAKU/43m05OLGtls/s647/DSCN3551.JPG[/img] pozdrawiamy:p Quote
Martika&Aischa Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 pierwsze zdjęcie strasznie smutne :( kochana maleńka ....... Quote
kiyoshi Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Mysza2']Oczka smutne, ale będzie coraz lepiej[/QUOTE] moim zdaniem oczka już są mniej smutne niż na początku... i też, jak Myszka, myślę, że będzie lepiej..na pewno najgorsze już za nami (a szczególnie za Pauliną i jej rodziną, którzy cierpliwie znosili i rozumieli Zosię :) poza tym- mała miała okazję zakosztować kurzych łapek:) u mnie takich smakołyków nie miała:) Quote
Ada-Vebby Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ja nie widzę,albo też i nie chcę widzieć ;),sama już nie wiem ,smutnych oczek u Zosi.Fakt,nie wygladają na wesołe ale wiemy ,że kiedy oczka już mają swój wiek ;) do tego dopadła je chroba(zaćma).. Myślę,że jest wszystko ok :)Na drugiej zaś fotce,wyrażnie mruży oczka bo chyba wiał wiatr i śnieg pruszył z którego póżniej się wytrzepywała :) :) Przesyłam ogromne mizianko dla Zosieńki! Quote
AgusiaP Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Mnie też się wydaje, że oczka nie smutne :) Zosieńka wcina smakołyczka :) Quote
kiyoshi Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='MALWA']A może oczka smutne, bo Zosia tęskni ?[/QUOTE] troszkę może jeszcze tęskni, ale na pewno już mniej... wczoraj rozmawiałam z Pauliną i dowiedziałam się, że Zosia nadal drapie po drzwiach, ale na szczęście Kasia (siostra Pauliny) przywiozła jej jakiś preparat do spryskiwania drzwi, który sprawia, że psy po nim nie drapią...więc miejmy nadzieje, że na Zosie podziała i przestanie drapać:) poza tym- przyjaźń z Mingo wciąż się rozwija...ponoć przyjaciel Zosieńki jest coraz bardziej otwarty, można go częściej głaskać, ładnie wychodzi na spacery i wraca do domu, bawi się dużo z Zosią:) Zosia ma też bardzo silne lęki jak Paulina z rodziną gdzieś jadą i musi zostać bez nich...podobno nawet raz podkopała siatkę jak została sama na ogródku:( widać bardzo się boi, że znów ktoś ją opuści:(( Zosia też upodobała sobie wylegiwanie się na łózku a jak chce się ją przygonić to nawet zdarzyło jej się warknąć...damusia z niej;) generalnie jednak Paulina powiedziała, że wszystko jest w porządku, że jest coraz lepiej:) a to najważniejsze... gdyby preparat do drzwi zadziałał, to zaproponowałam, że zakupimy go więcej:)) Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Maleńka pewnie boi się, że ktoś ją zostawi i nie ma w tym nic dziwnego po tym co przeszła:shake: My kiedyś próbowaliśmy spray na sikanie, który spowodował to, że mój psiak jeszcze bardziej na bezczelnego te miejsca obsikiwał, miejmy nadzieję, że tutaj tak nie będzie ;) Quote
Recommended Posts