halszka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 taaaak czekamy na zdjęcia:) trzymaj się kochana Zosieńko :kciuki: Quote
sonia1974 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Więc czekamy na foto relację Zosiową Quote
kiyoshi Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='sonia1974']Więc czekamy na foto relację Zosiową[/QUOTE] cioteczki, dostałam właśnie PIĘĘĘNNNNEEEEE zdjęcia Zosi z jej tymczasiku!!!:) zobaczcie tylko:) :loveu: [img]https://lh5.googleusercontent.com/-LgzSw4L7uU0/URfLo8kEcwI/AAAAAAAAAHQ/kiUAQQxgTv0/s633/DSCN3381.JPG[/img] [img]https://lh3.googleusercontent.com/-G1NpMwNHMNk/URfLpv6R_YI/AAAAAAAAAHY/FL8O5Hd-VR0/s844/DSCN3387.JPG[/img] [img]https://lh6.googleusercontent.com/-bQ6NQ7xo5g8/URfLq_qn_XI/AAAAAAAAAHg/zg2kbGygHHQ/s844/DSCN3388.JPG[/img] :) :) :) a oto ogródek Zosi... [img]https://lh3.googleusercontent.com/-yxjXgwSPbq0/URfLrbIe05I/AAAAAAAAAHo/bDxNQh2CBx8/s844/DSCN3391.JPG[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/-JQ2LROp1fhw/URfLyjItJLI/AAAAAAAAAH8/ZPGcXBexfaU/s633/Zdj%C4%99cie1454.jpg[/img] Quote
kiyoshi Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 i jeszcze... [img]https://lh5.googleusercontent.com/-vnlpZx70i8s/URfLr35iyUI/AAAAAAAAAHs/yYUSjPskNOY/s844/DSCN3392.JPG[/img] [img]https://lh3.googleusercontent.com/-UuUXxVt58UM/URfLzWP2uEI/AAAAAAAAAIE/0F0QwVRVF-s/s844/Zdj%C4%99cie1455.jpg[/img] wklejam też link do trochę nieudanego (ale jednak) [SIZE=4]filmiku[/SIZE] z pierwszego spaceru Zosi u Pauliny [url]http://www.youtube.com/watch?v=qJL4YXDVh10&feature=youtu.be[/url] Rozmowa z DT bardzo miła:) Paulina powiedziała, że jest zaskoczona, bo Zosia: -nie nasikała ani razu :) -bardzo ładnie dogaduje się z drugim pieskiem, nawet jedzą razem w tym samym pomieszczeniu (oczywiście na oddzielnych końcach i pod czujnym okiem) i wcale nikt nie warczy ani nie ma żadnych nieporozumień:) -Zosia również wychodzi na spacery na smyczy razem ze swoim psim kolegą i też bardzo ładnie się dogadują -jest bardzo przytulaśna do dzieci:D co zaskakujące...Zosia stała się mega wybredną księżniczką...u mnie chętnie jadła suchą karmę i np. ryż z mięsem z puszki...a u Pauliny już nie...trzeba było podać pannie kurczaczka....:) Zosia też jest w ciągłym ruchu...mąż Pauliny musiał zabezpieczyć drzwi wykładziną, ponieważ intensywnie drapała (DZIĘKUJE!!!:))... poza tym wychodzi na spacery 5 razy albo i więcej!!! jednym słowem- ma ADHD! u mnie aż tak nie szalała...myślę więc że to wciąż jeszcze rezultat stresu...i że w końcu Zosia się uspokoi... generalnie DT jest zadowolony i Zosi nie ma zamiaru odsyłać...uffff...kamień z serca....oby tak dalej i tylko lepiej:) i jeszcze tylko WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA PAULINY I JEJ MĘŻA ZA ŻYCZLIWOŚĆ I WYROZUMIAŁOŚĆ!!!:loveu: Quote
Yoana Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dziękujemy za informacje. Tylko oczka jeszcze strasznie smutne- no, ale wiadomo, na to potrzeba czasu. Zdjęcia piękne, bo modelka piękna :lol: Quote
AgusiaP Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Yoana']Dziękujemy za informacje. Tylko oczka jeszcze strasznie smutne- no, ale wiadomo, na to potrzeba czasu. Zdjęcia piękne, bo modelka piękna :lol:[/QUOTE] Na tym jest uśmiechnięta :) będzie dobrze:) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-bQ6NQ7xo5g8/URfLq_qn_XI/AAAAAAAAAHg/zg2kbGygHHQ/s844/DSCN3388.JPG[/IMG] Quote
halszka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 prześliczna i jaki fajowy na ogonek :loveu: Quote
Ada-Vebby Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Piękne foteczki bo piękna Zosia!Na pierwszych (tych w mieszkaniu)to chyba pozowała nasza gwiazda ;):) W ogrodzie jakby trochę niepewna,może ten duży pies w sąsiedztwie za płotem... ;) Cieszy fakt ,że nie nabrudziła w domu,choć w pierwszym dniu,nie byłoby to też nic nadzwyczajnego. Piszesz kiyoshi,że przebiera w jedzonku,myślę ,że to też rezultat stresu,tęsknoty.....:( Kilka dni i powinno być ok :) Czekamy na dalsze dobre wiadomości :) Quote
kiyoshi Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Piękne foteczki bo piękna Zosia!Na pierwszych (tych w mieszkaniu)to chyba pozowała nasza gwiazda ;):) W ogrodzie jakby trochę niepewna,może ten duży pies w sąsiedztwie za płotem... ;) Cieszy fakt ,że nie nabrudziła w domu,choć w pierwszym dniu,nie byłoby to też nic nadzwyczajnego. Piszesz kiyoshi,że przebiera w jedzonku,myślę ,że to też rezultat stresu,tęsknoty.....:( Kilka dni i powinno być ok :) Czekamy na dalsze dobre wiadomości :)[/QUOTE] to prawda ciotko...nie pomyślałam, ale to wybrzydzanie w jedzeniu może rzeczywiście być też wynikiem stresu... całe szczęście, że jest w dobrych rękach... a na zdjęciach i moim zdaniem pozuje jak modelka:D Quote
zachary Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 kiyoshi, poproszę o namiary na konto na pw, bo mam stałą deklarację do przelania.No chyba,że konto Twoje, na które przelałam jednorazową deklarację? Twoje jeszcze mam. Zosia zdezorientowana, zestresowana, bo straciła Cię z oczu i stąd te odmienne zachowania...Ja znalazłam 2 lata temu 8 kg pieska zamarzającego w -20C w śniegu. Po tygodniu trafił do ds. Tak dał "jazzu" przez całą dobę nowej pańci, że na drugą rano kazała go zabrać. Wył, drapał w drzwi, szczekał i wyprowadzał ciągle na parking na którym się zatrzymałam przed jej blokiem. No i od 2 lat mnie prześladuje:cool3:;)...Nie spuszcza ze mnie oczu, wszędzie za mną chodzi i nieustannie łapką się domaga głaskania po brzuszku( tylko!). I jak się nachylam lub siadam natychmiast nieproszony wskakuje na kolana:roll:. Nie byłoby większego problemu, gdyby nie to,że mamy 4 psy, w tym dwa staruszki od parunastu lat i dwa koty. Rąk do równoczesnego głaskania brakuje...:evil_lol: Quote
kiyoshi Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='zachary']kiyoshi, poproszę o namiary na konto na pw, bo mam stałą deklarację do przelania.No chyba,że konto Twoje, na które przelałam jednorazową deklarację? Twoje jeszcze mam. Zosia zdezorientowana, zestresowana, bo straciła Cię z oczu i stąd te odmienne zachowania...Ja znalazłam 2 lata temu 8 kg pieska zamarzającego w -20C w śniegu. Po tygodniu trafił do ds. Tak dał "jazzu" przez całą dobę nowej pańci, że na drugą rano kazała go zabrać. Wył, drapał w drzwi, szczekał i wyprowadzał ciągle na parking na którym się zatrzymałam przed jej blokiem. No i od 2 lat mnie prześladuje:cool3:;)...Nie spuszcza ze mnie oczu, wszędzie za mną chodzi i nieustannie łapką się domaga głaskania po brzuszku( tylko!). I jak się nachylam lub siadam natychmiast nieproszony wskakuje na kolana:roll:. Nie byłoby większego problemu, gdyby nie to,że mamy 4 psy, w tym dwa staruszki od parunastu lat i dwa koty. Rąk do równoczesnego głaskania brakuje...:evil_lol:[/QUOTE] :D :D tak to jest ciotko z tymi znajdkami...najpierw tęsknią za draniem, który je wyrzucił....potem się przywiązują i za nami tęsknią.... moja Gaja też jest "znajdą interwencyjną' z listopada 2011...i też 'odkleić się' ode mnie nawet na sekundę nie umie:D teraz Zosia...widać taki los...a Tobie gratuluje radosnej, rozbrykanej 4ki)! znajdek kocha Cie całym sercem! a to jest bezcenne:) konto już leci na priv:D (dzięki:)) Quote
Yoana Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A właśnie mam pytanie w sprawie konta- przelewać następne deklaracje mam to konto co mi podałaś i na które poszła pierwsz wpłata czy po Twoim wyjeździe będzie jakaś zmiana? zachary mi namąciła :lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 piekna zimowa Zosienka z nowego dt:loveu: Quote
kiyoshi Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Yoana']A właśnie mam pytanie w sprawie konta- przelewać następne deklaracje mam to konto co mi podałaś i na które poszła pierwsz wpłata czy po Twoim wyjeździe będzie jakaś zmiana? zachary mi namąciła :lol:[/QUOTE] ciotki kochane, mam internetowe konto ING więc mogę z niego korzystać w każdym miejscu świata...będe więc zajmować się finansami Zosi bo wyjeździe... :) Quote
Beatkaa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Wspaniałe wieści:):) Kciuków nie puszczam,oby tylko tak dalej ;) Quote
Yoana Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='kiyoshi']ciotki kochane, mam internetowe konto ING więc mogę z niego korzystać w każdym miejscu świata...będe więc zajmować się finansami Zosi bo wyjeździe... :)[/QUOTE] Tak mi się właśnie wydawało, ale wolałam zapytać :lol:Wiadomo coś, jak minęła kolejna noc? Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Rankiem u Zosi :)[/QUOTE] i przy kawce również :) Quote
kiyoshi Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 (edited) [quote name='Yoana']Tak mi się właśnie wydawało, ale wolałam zapytać :lol:Wiadomo coś, jak minęła kolejna noc?[/QUOTE] na razie nie mam informacji jak minęła kolejna noc...wiem tylko, ża Paulina dziś zostaje bez pomocy męża (pracuje) i mam nadzieje, że Zosia się uspokoi i da Paulince odetchnąć.... wpłynęła dziś deklaracja cioci nette za luty:)) :loveu: dziękujemy:) oraz od cioci Funky:) :) i zachary:loveu: dostałyśmy też pomoc od: - mdk8- 20zł -Enigma79-20zł bardzo dziękujemy:multi::multi::multi: Edited February 11, 2013 by kiyoshi Quote
b-b Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Będę trzymać kciuki aby nic się w wzajemnych relacjach domowników nie zmieniło :) Quote
Yoana Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Musi być dobrze- i tej wersji sie trzymamy :lol: A Ty, Kyioshi jak sobie radzisz? Wygląda na to, że Maleńka kupiła Twoje serce :p Quote
Recommended Posts