DORA1020 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Zapraszam na bazarek,m.in.na jedzenie dla Dżekiego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247464-Troch%C4%99-ubra%C5%84-na-jesie%C5%84-i-zim%C4%99-na-potrzeby-szczebrzeszy%C5%84skich-zwierz%C4%85t?p=21358511#post21358511[/url] Quote
ala123 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Nie zapomniałam o Dżekim - bynajmniej.Nie piszę,bo wszystko po staremu i ręce mi trochę opadły: codziennie kilka telefonów w jego sprawie,ale oprócz kilku - nie ma o czym mówić:roll: . Nie wiem,dlaczego ten pies tak długo czeka na dom? Może to ja jestem jakaś pechowa i jemu przy okazji się obrywa:roll:. Na tych zdjęciach wszystko widać,kochane i piękne psisko,a domu nie widać. Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Czasami tak jakos dziwnie jest, ze trzeba dlugo czekac na domek ale Dzekus jest mlody i bardzo przystojny wiec domek napewno sie znajdzie. Quote
bela51 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Żal, ze taki sliczny Onek ciągle nie ma domu. Jednak wierze, ze na pewno wkrotce musi sie znalezc. Quote
Cantadorra Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Też wierzę w to, że Dżeki znajdzie dom. Przy okazji zaproszę na bazarek dla Helenki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247434-Piękne-buty-bluzki-oraz-rzeczy-dla-chłopcow-od-Cantadorry-dla-Heli-do-10-10-br[/url] Quote
ala123 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Mam pozytywną wiadomość: dzisiaj zadzwoniła Pani z okolic Poznania zainteresowana adopcją Dżekiego. Wysłałam link do wątku,aby Pani mogła zobaczyć inne zdjęcia Dżekusia,niż tylko te z ogłoszeń oraz link do całego albumu zdjęć wykonanych w ubiegłym tygodniu przez foto-wujaszka z pomocą Beci. Państwo są zdecydowani,mam już nawet adres,ale oczywiście zaczekamy na ostateczną decyzję po obejrzeniu zdjęć. Bardzo proszę cioteczki z okolic Poznania,a konkretnie Złotnik o pomoc w kwestii wizyty pa. Quote
Ingrid44 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ciesze sie ze jest zainteresowanie Dzekusiem. On jest piekny chlopak I taki sympatyczny wiec domek napewno bedzie lada chwila :) :) :) Quote
bela51 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Zagladam czy są juz jakies wiesci. Kiedy wizyta ? Quote
DORA1020 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='bela51']Zagladam czy są juz jakies wiesci. Kiedy wizyta ?[/QUOTE] Na razie nie ma wieści, czekamy z niecierpliwością i wielką nadzieją Quote
Ty$ka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Dżeki jest po prostu przepiękny! Będę go dalej podsyłać znajomych. Musi się w końcu udać... Quote
ala123 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='bela51']I jakie wiesci? Była wizyta ?[/QUOTE] Tak,była.Dziękuję Supergoga:loveu:. Dom super,Pańciostwo super.Jutro biorę się za organizowanie transportu. Liczyłam na transport Kudlataja,ale niestety,jest w takiej sytuacji,że nie może zawieźć Dżekiego,więc trzeba będzie szukac kogoś innego. Quote
bela51 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ciesze sie niesłychanie :loveu::lol::multi: Quote
ala123 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='bela51']Ciesze sie niesłychanie :loveu::lol::multi:[/QUOTE] Ja też:lol:;mam nadzieję,że wszystko ogarnę jakoś w miarę sprawnie i Dżeki pojedzie do swojego,tak długo oczekiwanego domku:loveu: Quote
ala123 Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Dzisiaj rozmawiałam z Domkiem Dżekiego,Pani nie może się doczekać przyjazdu wypatrzonego w Przyjaciel Pies Dżekusia. Z Dorą i funią szukamy transportu: razem z Dżekim mają jechać w okolice Warszawy dwie sunie. Gdyby ktoś coś wiedział o niedrogim transporcie,to bardzo prosimy o pomoc. Zresztą każda forma pomocy mile widziana,np.bazarek na ten cel.Pani powiedziała,że dorzuci coś od siebie,ale z Zamościa do Poznania jest ok.600km w jedną stronę,więc jest oczywiste,że wszystkiego nie pokryje. Quote
Ingrid44 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Trzymam kciuki za udana akcje I domek dla Dzekusia. Quote
ala123 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Szukamy nadal transportu,mamy namiary na dwie osoby,koszt oscyluje wokół 660-760 złotych. Wiadomo,że trzeba zapłacić,ale może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego,lub zabrać jakiegoś psiaka po drodze,aby koszty sie trochę rozłożyły. Quote
bela51 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='ala123']Szukamy nadal transportu,mamy namiary na dwie osoby,koszt oscyluje wokół 660-760 złotych. Wiadomo,że trzeba zapłacić,ale może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego,lub zabrać jakiegoś psiaka po drodze,aby koszty sie trochę rozłożyły.[/QUOTE] Alu, czesto po kraju krązy transport z Psanatorium. To jest k. Poznania. Skontaktuj sie moze z Panią Asia, włascicielka Psanatorium, czy nie jadą akurat po jakiegos psa ? Quote
ala123 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='bela51']Alu, czesto po kraju krązy transport z Psanatorium. To jest k. Poznania. Skontaktuj sie moze z Panią Asia, włascicielka Psanatorium, czy nie jadą akurat po jakiegos psa ?[/QUOTE] Dziękuję za podpowiedź,już szukam kontaktu z nimi. Quote
ala123 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='bela51']Udało sie cos zalatwic ?[/QUOTE] Psanatorium nie jedzie w najbliższym czasie w tym kierunku,mogą przewieźć psy po 0,80zł za kilometr, a jest 600km w jedną stronę czyli w sumie 1200km,duzo wyjdzie. Dora pisała do reksio24,tutaj wyszłoby ok.760zł,ja też napisałam,ale nie mogę niczego ustalić,bo na razie nie mam odpowiedzi. Z kolei na apel BeciiLublin na FB odezwała się przedwczoraj dziewczyna,ktora być może będzie jechać w weekend z Zamościa do Piły przez Warszawę i Poznań - to by było pewnie najtańsze rozwiązanie,ale też na razie cisza z jej strony,a nie mamy telefonu. Czas leci,też się denerwuję. Quote
bela51 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) Alu, załozylas wątek na transportowym ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247712-Transport-Leszno-Polska[/url] Zapytaj moze tutaj ? Trzeba by zrobic jakis bazarek na transport, Dzeki nie moze stracic takiej szansy:shake: Edited October 11, 2013 by bela51 Quote
ala123 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='bela51']Alu, załozylas wątek na transportowym ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247712-Transport-Leszno-Polska[/URL] Zapytaj moze tutaj ? Trzeba by zrobic jakis bazarek na transport, Dzeki nie moze stracic takiej szansy:shake:[/QUOTE] Znalazłam nr tel.do reksio24 i rozmawiałam z nim:lol:,jutro przed jedenastą ma mi oddzwonić z konkretami już:lol:. Pati-c też może jechać,ale za 820zł + autostrady; nie wiem ile wyjdzie ostatecznie u reksia24. Mam nadzieję,że Pani ze Złotnik nie rozmysli się,twierdzi,że to była miłość od pierwszego wejrzenia;); ona rozumie,że odległość jest duża i koszty z tym związane,ma coś dorzucić do transportu,ale oczywiście bazarek pewnie tez by się przydał:roll: Quote
Recommended Posts