Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na bazarek,m.in.na jedzenie dla Dżekiego:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247464-Troch%C4%99-ubra%C5%84-na-jesie%C5%84-i-zim%C4%99-na-potrzeby-szczebrzeszy%C5%84skich-zwierz%C4%85t?p=21358511#post21358511[/url]

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zapomniałam o Dżekim - bynajmniej.Nie piszę,bo wszystko po staremu i ręce mi trochę opadły: codziennie kilka telefonów w jego sprawie,ale oprócz kilku - nie ma o czym mówić:roll: . Nie wiem,dlaczego ten pies tak długo czeka na dom? Może to ja jestem jakaś pechowa i jemu przy okazji się obrywa:roll:. Na tych zdjęciach wszystko widać,kochane i piękne psisko,a domu nie widać.

Posted

Też wierzę w to, że Dżeki znajdzie dom. Przy okazji zaproszę na bazarek dla Helenki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247434-Piękne-buty-bluzki-oraz-rzeczy-dla-chłopcow-od-Cantadorry-dla-Heli-do-10-10-br[/url]

Posted

Mam pozytywną wiadomość: dzisiaj zadzwoniła Pani z okolic Poznania zainteresowana adopcją Dżekiego. Wysłałam link do wątku,aby Pani mogła zobaczyć inne zdjęcia Dżekusia,niż tylko te z ogłoszeń oraz link do całego albumu zdjęć wykonanych w ubiegłym tygodniu przez foto-wujaszka z pomocą Beci.
Państwo są zdecydowani,mam już nawet adres,ale oczywiście zaczekamy na ostateczną decyzję po obejrzeniu zdjęć.
Bardzo proszę cioteczki z okolic Poznania,a konkretnie Złotnik o pomoc w kwestii wizyty pa.

Posted

[quote name='bela51']I jakie wiesci? Była wizyta ?[/QUOTE]
Tak,była.Dziękuję Supergoga:loveu:. Dom super,Pańciostwo super.Jutro biorę się za organizowanie transportu.
Liczyłam na transport Kudlataja,ale niestety,jest w takiej sytuacji,że nie może zawieźć Dżekiego,więc trzeba będzie szukac kogoś innego.

Posted

[quote name='bela51']Ciesze sie niesłychanie :loveu::lol::multi:[/QUOTE]

Ja też:lol:;mam nadzieję,że wszystko ogarnę jakoś w miarę sprawnie i Dżeki pojedzie do swojego,tak długo oczekiwanego domku:loveu:

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Domkiem Dżekiego,Pani nie może się doczekać przyjazdu wypatrzonego w Przyjaciel Pies Dżekusia.
Z Dorą i funią szukamy transportu: razem z Dżekim mają jechać w okolice Warszawy dwie sunie. Gdyby ktoś coś wiedział o niedrogim transporcie,to bardzo prosimy o pomoc.
Zresztą każda forma pomocy mile widziana,np.bazarek na ten cel.Pani powiedziała,że dorzuci coś od siebie,ale z Zamościa do Poznania jest ok.600km w jedną stronę,więc jest oczywiste,że wszystkiego nie pokryje.

Posted

Szukamy nadal transportu,mamy namiary na dwie osoby,koszt oscyluje wokół 660-760 złotych.
Wiadomo,że trzeba zapłacić,ale może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego,lub zabrać jakiegoś psiaka po drodze,aby koszty sie trochę rozłożyły.

Posted

[quote name='ala123']Szukamy nadal transportu,mamy namiary na dwie osoby,koszt oscyluje wokół 660-760 złotych.
Wiadomo,że trzeba zapłacić,ale może jeszcze uda się znaleźć coś tańszego,lub zabrać jakiegoś psiaka po drodze,aby koszty sie trochę rozłożyły.[/QUOTE]
Alu, czesto po kraju krązy transport z Psanatorium. To jest k. Poznania. Skontaktuj sie moze z Panią Asia, włascicielka Psanatorium, czy nie jadą akurat po jakiegos psa ?

Posted

[quote name='bela51']Alu, czesto po kraju krązy transport z Psanatorium. To jest k. Poznania. Skontaktuj sie moze z Panią Asia, włascicielka Psanatorium, czy nie jadą akurat po jakiegos psa ?[/QUOTE]
Dziękuję za podpowiedź,już szukam kontaktu z nimi.

Posted

[quote name='bela51']Udało sie cos zalatwic ?[/QUOTE]

Psanatorium nie jedzie w najbliższym czasie w tym kierunku,mogą przewieźć psy po 0,80zł za kilometr, a jest 600km w jedną stronę czyli w sumie 1200km,duzo wyjdzie.
Dora pisała do reksio24,tutaj wyszłoby ok.760zł,ja też napisałam,ale nie mogę niczego ustalić,bo na razie nie mam odpowiedzi.
Z kolei na apel BeciiLublin na FB odezwała się przedwczoraj dziewczyna,ktora być może będzie jechać w weekend z Zamościa do Piły przez Warszawę i Poznań - to by było pewnie najtańsze rozwiązanie,ale też na razie cisza z jej strony,a nie mamy telefonu.
Czas leci,też się denerwuję.

Posted (edited)

Alu, załozylas wątek na transportowym ?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247712-Transport-Leszno-Polska[/url]
Zapytaj moze tutaj ? Trzeba by zrobic jakis bazarek na transport, Dzeki nie moze stracic takiej szansy:shake:

Edited by bela51
Posted

[quote name='bela51']Alu, załozylas wątek na transportowym ?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247712-Transport-Leszno-Polska[/URL]
Zapytaj moze tutaj ? Trzeba by zrobic jakis bazarek na transport, Dzeki nie moze stracic takiej szansy:shake:[/QUOTE]
Znalazłam nr tel.do reksio24 i rozmawiałam z nim:lol:,jutro przed jedenastą ma mi oddzwonić z konkretami już:lol:.
Pati-c też może jechać,ale za 820zł + autostrady; nie wiem ile wyjdzie ostatecznie u reksia24.
Mam nadzieję,że Pani ze Złotnik nie rozmysli się,twierdzi,że to była miłość od pierwszego wejrzenia;); ona rozumie,że odległość jest duża
i koszty z tym związane,ma coś dorzucić do transportu,ale oczywiście bazarek pewnie tez by się przydał:roll: