gluchypies Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Pewnie, zrob dla swoich :) lepiej niech maja troszke do przodu :) Quote
Tymonka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Wreszcie odważyliśmy się puścić Kamę na podwórko z Julkiem , wcześniej znali się tylko przez siatkę bo Kama często reagowała na Julka takim niezbyt radosnym podnieceniem . Bałam się ,że źle na niego reaguję . Okazało się ,że obawy były zupełnie bezpodstawne .Jedynym celem Kamy była wylizanie Julka od stup do głowy :D Dziecko moje oczywiście było w pełni szczęścia :) Myślę ,że zdjęcia można wykorzystać do ogłoszeń tylko z zamazaną buzią Julka . 1 Quote
Tymonka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 No weź daj buziaka , chociaż jednego :) 1 Quote
Tymonka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Coraz częściej myślę o wolnym boksie po Pieszczochu , nie chce brać na DT psiaka który będzie siedział i siedział , bo zwyczajnie chce go do zimy wy adoptować , zimą mam stanowczo mniej czasu na zajmowanie się psami , bo nie zabiorę tak jak teraz Julka na kilka godzin na dwór . Myślę o jakimś szczeniaku , podrostku , takim łatwiej dom znaleźć , a i zagrożenie ,że dziecka nie zaakceptuje sporo mniejsze niż u dorosłego psa po przejściach . Może być duży szczeniak , raz , że wolę duże psy , dwa ,jednak taki mały brzdąc sam w boksie to nie to .Nie zdecydowałam jeszcze na 100 % , ale jak macie jakiegoś malucha w potrzebie to piszcie . Quote
Nette Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Coraz częściej myślę o wolnym boksie po Pieszczochu , nie chce brać na DT psiaka który będzie siedział i siedział , bo zwyczajnie chce go do zimy wy adoptować , zimą mam stanowczo mniej czasu na zajmowanie się psami , bo nie zabiorę tak jak teraz Julka na kilka godzin na dwór . Myślę o jakimś szczeniaku , podrostku , takim łatwiej dom znaleźć , a i zagrożenie ,że dziecka nie zaakceptuje sporo mniejsze niż u dorosłego psa po przejściach . Może być duży szczeniak , raz , że wolę duże psy , dwa ,jednak taki mały brzdąc sam w boksie to nie to .Nie zdecydowałam jeszcze na 100 % , ale jak macie jakiegoś malucha w potrzebie to piszcie . Ja, ja mam!!! Ale nie wiem, czy się nada... Szukam dt dla małej (ok. 10 kg) suni, młodej, sympatycznej i - mam nadzieję - adopcyjnej. Jest bardzo miła, więc myślę, że nie będzie kłopotu z dziećmi. Oczywiście pomogę w kosztach, to jasne. Aha, ona jest bezdomna, mieszka w mojej rodzinnej wsi. Muszę koniecznie ją wykastrować, bo nie wyobrażam sobie, żeby miała szczeniaki... :( Quote
Tymonka Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Natte dam Ci znać najdalej jutro . Tymczasem zapraszam na bazarek : http://www.dogomania.com/forum/topic/146593-ciuszki-kaga%C5%84ce-kawa-i-pi%C4%99kny-wazon-do-2404-na-bdt/?p=16178823 Quote
Olena84 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Dopiero teraz zauważyłam, że zmieniłaś nick;) A zdjęcia cudne! Quote
gluchypies Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Piękne fotki! :) Jak miło zobaczyć uśmiechnięte pyszczki Kamy, Magisia i Mironka :) Quote
Tymonka Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Mam prośbę , reaktywowaliśmy wątek fundacyjny , może pomożecie pozapraszać ludzi ? http://www.dogomania.com/forum/topic/122619-amicus-canis-fundacja-na-rzecz-zwierz%C4%85t-skrzywdzonych/page-16 Quote
Olena84 Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Bardzo dobrze działacie na fb;), dużo zdjeć , fajnie zrobionych Quote
Tymonka Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Ale nie wszyscy mają FB , myślałam ,że może tu na dogo też kogoś nasz wątek zainteresuje , ale nikt się nie pojawił :( Mam wrażenie ,że na dogo już niewiele się dzieje . Quote
Olena84 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Niestety dogo po zmianach zwłaszcza pustoszeje Quote
Tymonka Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Zauważyłam , kiedyś jak się wątek założyło to za godzinę już kilka stron było , teraz od kilku dni pusty stoi :( Nawet mój wpis o DT bezpłatnym został bez odzewu prawie .Tylko Nette napisała . Quote
sharka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 czasem ludziska czytają a nie piszą... a to DT aktualne? Quote
Tymonka Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Już nie , przyjeżdża sunia od Nette , czekamy tylko na sterylkę i transport :) Quote
Tymonka Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Niestety znów wykluło się u nas robactwo , tym razem Uncinaria Stenocephala i Toxocara canis ( glista psia i nicienie ) , niestety tym razem już musimy odkazić też wszystkie psie pomieszczenia i wybieg , koszt to 250 zł , pomożecie ? Nie stać mnie na to , a bez tego nigdy się cholerstwa (przepraszam ) , nie pozbędziemy , wraca już 4 raz od listopada . Leki zamówione , ale nie mam jak zapłacić :( Oczywiście cześc kosztów biorę na siebie , bo moje prywatne psy też będą odrobaczane . Quote
Tymonka Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Tak , to samo .Bardzo dziękuję :) Całość ( odrobaczanie i odkażanie boksów i wybiegu ) wyjdzie 130zł , tyle jest na koncie psiaków , jeszcze nadwyżka na karmę zostanie :) Bardzo wam dziękuję ,że jesteście z nami !!! Quote
dorcia2 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 zaglądam do gromadki stała dla Magiczka za maj wpłacona :) Ciociu, rozliczenie Magiczka na tym wątku będzie czy na jego starym Quote
Tymonka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Dorciu w tym , tamten już zostawiamy jakby archiwalnie :) Tyle ,że tu zbieramy na wszystkie tymczasy , nie tylko na Magika , a Ty byś chciała wpłacać tylko Magikowi ? Quote
Olena84 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 To moja wpłata powinna coś pomóc;p bo bałąm sie że jeszcze wiecej;) Quote
Recommended Posts