Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gluchypies napisał(a):
Aniu, porozsyłać zaproszenia??

będę Ci wdzięczna do końca życia :loveu: Ja nie mam kompletnie kiedy , a teraz jak pogody takie piękne to całe dnie z młodym u psów siedzę i wieczorem padam po dobranocce .

Posted

Zdjęcia cudne! :loveu:

Kurcze, chciałabym znaleźć trochę czasu, żeby odwiedzić psiaki, bo przecież całkiem niedaleko mieszkam...
Jak patrzę na Pieszczocha to widzę moją psicę, tylko Pieszczoch jest zdecydowanie szczuplejszy :evil_lol:

Posted

Finlora napisał(a):

Kurcze, chciałabym znaleźć trochę czasu, żeby odwiedzić psiaki, bo przecież całkiem niedaleko mieszkam...
Jak patrzę na Pieszczocha to widzę moją psicę, tylko Pieszczoch jest zdecydowanie szczuplejszy :evil_lol:

Kochana jedź do nich koniecznie i wymiziaj je także ode mnie :loveu:

aha, na najbliższy weekend mam zadanie: napisać teksty dla Magika z Kamą, Maszy i Pieszczocha :)

Posted

Finlora napisał(a):

Koniecznie !:) Może któryś z Tobą do domu wróci , Pieszczoch z wiekiem coraz lepiej dogaduje się z suczkami :):)

• 2 weeks later...
Posted

gluchypies napisał(a):
Przychodzę sprawdzić, jak to z Maszką jest, bo widziałam info, że już w domku :loveu:

Właśnie miałam pisać , od wczoraj Maszka ma nowy domek :):):) Wreszcie się udało , choć ja cieszyć się zacznę za jakiś czas , tak na wszelki wypadek .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Właśnie miałam pisać , od wczoraj Maszka ma nowy domek :):):) Wreszcie się udało , choć ja cieszyć się zacznę za jakiś czas , tak na wszelki wypadek .

Wspaniale! Napisz coś o jej nowym domku, proszę :) No i później z chęcią zobaczę też zdjęcia szczęśliwej Maszki!

Posted

gluchypies napisał(a):
Wspaniale! Napisz coś o jej nowym domku, proszę :) No i później z chęcią zobaczę też zdjęcia szczęśliwej Maszki!

Dwoje ludzi w średnim wieku i odwiedzająca wnuczka 4 letnia . Ludzie mieli psa 13 lat , zmarł w wigilię :( Dom w bloku . Myślę ,że dam radę pojechać na po adopcyjną sama (tzn. z młodym ) to zdjęcia na pewno zrobię , jak dobrze pójdzie to koło świąt pojadę .

Posted

[FONT=lucida grande]Właśnie dzwoniłam do domku Maszki , wszystko jest super , Masza zadziwiająco szybko przestaje się bać nowości , w domu jest podobno idealna , na spacerach jeszcze się troszkę boi , ale coraz mniej , państwo zadowoleni bardzo [/FONT][FONT=lucida grande][/FONT]

Posted

[quote name='Anja2201'][FONT=lucida grande]Właśnie dzwoniłam do domku Maszki , wszystko jest super , Masza zadziwiająco szybko przestaje się bać nowości , w domu jest podobno idealna , na spacerach jeszcze się troszkę boi , ale coraz mniej , państwo zadowoleni bardzo [/FONT]

To świetnie :) Kochana Maszka, teraz będzie miała już swój prawdziwy domek :multi:

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zaktualizowałam pierwszą stronę . I od razu mam prośbę , muszę odrobaczyć wszystkie psy bo znalazłam kupę z robakiem na wybiegu ,koszty to 130zł (wstępnie , według moich wyliczeń ) , pomożecie ?

Posted

Dowiedziałam się , odrobaczanie będzie kosztować 120zł , nie mam kasy na nie , nie mam już też za co karmy kupić , gotuję resztki ryżu , ale na długo nie starczy :(

Posted

Matulu, trzeba pisać do dziewczyn, które deklarowały pomoc.. 

edit: widzę że osoby deklarujące wpłaciły, ale rozliczenie jest jeszcze na razie na wątku Magika, a dopiero po uregulowaniu długu tu przejdzie księgowanie wpłat :]

Posted

u mnie na bazarku jest kilkadziesiąt zł uzbierane dla Magika (koniec w sobotę), podeślę tutaj na karmę/odrobaczenia dla tymczasów lub na dług Magika (jak będziesz wolała) 

Posted

Tutaj , dług może chwile zaczekać , zresztą z mojego bazarku na dług będzie znów około  100 zł .Teraz karma i odrobaczanie najważniejsze bo bez tego psy nie przeżyją .

Posted

Anja to może napisz to powyższe zdanie na wątku Magika - że zapraszasz tutaj i zbieramy na karmę bo cięzka sytuacja

(o długu nie zapomnimy)