Tymonka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 gluchypies napisał(a):Aniu, porozsyłać zaproszenia?? będę Ci wdzięczna do końca życia :loveu: Ja nie mam kompletnie kiedy , a teraz jak pogody takie piękne to całe dnie z młodym u psów siedzę i wieczorem padam po dobranocce . Quote
Finlora Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Zdjęcia cudne! :loveu: Kurcze, chciałabym znaleźć trochę czasu, żeby odwiedzić psiaki, bo przecież całkiem niedaleko mieszkam... Jak patrzę na Pieszczocha to widzę moją psicę, tylko Pieszczoch jest zdecydowanie szczuplejszy :evil_lol: Quote
gluchypies Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Finlora napisał(a):Zdjęcia cudne! :loveu: Kurcze, chciałabym znaleźć trochę czasu, żeby odwiedzić psiaki, bo przecież całkiem niedaleko mieszkam... Jak patrzę na Pieszczocha to widzę moją psicę, tylko Pieszczoch jest zdecydowanie szczuplejszy :evil_lol: Kochana jedź do nich koniecznie i wymiziaj je także ode mnie :loveu: aha, na najbliższy weekend mam zadanie: napisać teksty dla Magika z Kamą, Maszy i Pieszczocha :) Quote
Tymonka Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Finlora napisał(a):Zdjęcia cudne! :loveu: Kurcze, chciałabym znaleźć trochę czasu, żeby odwiedzić psiaki, bo przecież całkiem niedaleko mieszkam... Jak patrzę na Pieszczocha to widzę moją psicę, tylko Pieszczoch jest zdecydowanie szczuplejszy :evil_lol: Koniecznie !:) Może któryś z Tobą do domu wróci , Pieszczoch z wiekiem coraz lepiej dogaduje się z suczkami :):) Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Przychodzę sprawdzić, jak to z Maszką jest, bo widziałam info, że już w domku :loveu: Quote
Tymonka Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 gluchypies napisał(a):Przychodzę sprawdzić, jak to z Maszką jest, bo widziałam info, że już w domku :loveu: Właśnie miałam pisać , od wczoraj Maszka ma nowy domek :):):) Wreszcie się udało , choć ja cieszyć się zacznę za jakiś czas , tak na wszelki wypadek . Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Anja2201 napisał(a):Właśnie miałam pisać , od wczoraj Maszka ma nowy domek :):):) Wreszcie się udało , choć ja cieszyć się zacznę za jakiś czas , tak na wszelki wypadek . Wspaniale! Napisz coś o jej nowym domku, proszę :) No i później z chęcią zobaczę też zdjęcia szczęśliwej Maszki! Quote
Tymonka Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 gluchypies napisał(a):Wspaniale! Napisz coś o jej nowym domku, proszę :) No i później z chęcią zobaczę też zdjęcia szczęśliwej Maszki! Dwoje ludzi w średnim wieku i odwiedzająca wnuczka 4 letnia . Ludzie mieli psa 13 lat , zmarł w wigilię :( Dom w bloku . Myślę ,że dam radę pojechać na po adopcyjną sama (tzn. z młodym ) to zdjęcia na pewno zrobię , jak dobrze pójdzie to koło świąt pojadę . Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nowy bazarek dla Magika!!! Zapraszam na przyciągający jak magnes bazarek: KLIK A na nim śliczne NOWE magnesiki! :) między innymi takie: Quote
Tymonka Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 [FONT=lucida grande]Właśnie dzwoniłam do domku Maszki , wszystko jest super , Masza zadziwiająco szybko przestaje się bać nowości , w domu jest podobno idealna , na spacerach jeszcze się troszkę boi , ale coraz mniej , państwo zadowoleni bardzo [/FONT][FONT=lucida grande][/FONT] Quote
gluchypies Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='Anja2201'][FONT=lucida grande]Właśnie dzwoniłam do domku Maszki , wszystko jest super , Masza zadziwiająco szybko przestaje się bać nowości , w domu jest podobno idealna , na spacerach jeszcze się troszkę boi , ale coraz mniej , państwo zadowoleni bardzo [/FONT] To świetnie :) Kochana Maszka, teraz będzie miała już swój prawdziwy domek :multi: Quote
Finlora Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Cieszę się, że Maszce się udało :multi: Oby to był domek na zawsze :) Quote
sharka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Anja, reaktywujesz wątek? :) tu będziemy zbierać od stycznia na karmę dla psiaków, które są u Ciebie w DT, tak? Quote
sharka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 przesłałam 20 zł na karmę dla Magika/tymczasów na styczeń Quote
gluchypies Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Zamówiłam dla Mironka banerek na bazarku, oto on: Banerek jest podlinkowany do tego wątku :) Quote
Tymonka Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Jeszcze nie na karmę , ale na dług magika , więc pozwolę sobie zaprosić : http://www.dogomania.com/forum/topic/144823-dla-psa-dla-urody-dla-smaku-do-0901-zapraszamy/?p=15992302 Quote
Tymonka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Zaktualizowałam pierwszą stronę . I od razu mam prośbę , muszę odrobaczyć wszystkie psy bo znalazłam kupę z robakiem na wybiegu ,koszty to 130zł (wstępnie , według moich wyliczeń ) , pomożecie ? Quote
Tymonka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Dowiedziałam się , odrobaczanie będzie kosztować 120zł , nie mam kasy na nie , nie mam już też za co karmy kupić , gotuję resztki ryżu , ale na długo nie starczy :( Quote
sharka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Matulu, trzeba pisać do dziewczyn, które deklarowały pomoc.. edit: widzę że osoby deklarujące wpłaciły, ale rozliczenie jest jeszcze na razie na wątku Magika, a dopiero po uregulowaniu długu tu przejdzie księgowanie wpłat :] Quote
Tymonka Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Tak , tam gdzie było w przelewie zaznaczone , że dla magika tylko to na dług wpisałam , bo myślałam ,że taki cel . Quote
sharka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 u mnie na bazarku jest kilkadziesiąt zł uzbierane dla Magika (koniec w sobotę), podeślę tutaj na karmę/odrobaczenia dla tymczasów lub na dług Magika (jak będziesz wolała) Quote
Tymonka Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Tutaj , dług może chwile zaczekać , zresztą z mojego bazarku na dług będzie znów około 100 zł .Teraz karma i odrobaczanie najważniejsze bo bez tego psy nie przeżyją . Quote
sharka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Anja to może napisz to powyższe zdanie na wątku Magika - że zapraszasz tutaj i zbieramy na karmę bo cięzka sytuacja (o długu nie zapomnimy) Quote
Olena84 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ciotka jak wyglądaja finanse psów, głównie Magika;) tzn. z jakim długiem wszedł w 2015 rok? Quote
Recommended Posts