Murka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Lena wraz ze swoim synkiem Kajtkiem trafiły do nas od menela, który nie miał warunków, aby się psiakami zajmować. Lena i Kajtek to malutkie psiaki (ważą po ok. 5 kg). Oboje są wysterylizowani. Lena ma ok. 2 lat, Kajtek ma ok. roku. Psiaki są łagodne, ale boi się trochę obcych osób, potrzebuje chwili, aby poczuć się pewnie i machać ogonkiem. Ładne chodzą na smyczy i zachowują czystość. Są spokojne i grzeczne, przyjaźnie nastawione do innych psów. Psiaki są ze sobą bardzo zżyte, ale mogą zostać adoptowane osobno. Lena: Kajtek: Quote
Murka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu psiakom domu! :) Kontakt do mnie: [email protected] 503683050 Quote
Murka Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Raju, ale tu tłumy... Mimo wszystko Kajtek pozdrawia, to całkowicie bezproblemowy psiaczek (jego mama także): Quote
Murka Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Mamusia Lena też pozdrawia :) Prezentacja zgryzu ;) Quote
Murka Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Tak się potrafi cieszyć, że aż mu uchole stają :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jaką ma postawę! Jak się pręży! :D Murka, a co mama ma pod okiem? To jest jakaś rana, czy naturalne przebarwienie sierści? Quote
Murka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 To jest przebarwienie sierści od spływających łez, jasne psy często tak mają, zwłaszcza mikropsiaki. Quote
monikapf Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Lenka jest śliczna.zdjęcia zimowe psiaków super. Quote
Murka Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Jeszcze jedna fotka Leny... nie widać tego na poprzednich zdjęciach, ale to bardzo radosna, energiczna suczka :) Quote
Murka Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Wiosenna Lena... nie mam pojęcia czemu nikt tych psiaków nie chce :( Quote
iwonamaj Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Czy ja dobrze widzę, że wątek ma już ponad 3 miesiące? Takie cudeńka, zwłaszcza mamusia nie mają domku? Czy mają ogłoszenia? Wydarzenie na FB? Quote
Murka Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Dziś do wspaniałego domu pod Zamościem pojechała Lena Dziękuję za ten dom sacred PIRANHI Sunia będzie mieć do towarzystwa dużego psa w typie owczarka oraz stadko kotów :) Quote
Bazyliszek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Psiaki są śliczne zapewne domki szybko znajdą ale jeśli jednak będą potrzebowały ogłoszeń to zapraszam na swój bazarek link w podpisie Quote
Murka Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 iwonamaj napisał(a):Czy ja dobrze widzę, że wątek ma już ponad 3 miesiące? Takie cudeńka, zwłaszcza mamusia nie mają domku? Czy mają ogłoszenia? Wydarzenie na FB? Jakoś umknął mi ten post... Ogłoszenia psiaki mają, miały wykupione spore pakiety (jednorazowo) i cały czas odnawiam Tablicę. Na FB nie mam konta, więc tam ich nie ma. Teraz tylko Kajtek został :) Quote
Murka Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Lena, obecnie Tosia, trochę daje czadu w DS... ale DS doświadczony i jeszcze ze wspomaganiem sacred PIRANHII, więc wierzę, że sobie poradzi z trudnościami i okiełzna maleństwo :) Quote
Murka Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Karmić nie ma czym, ale opiekuje się jak swoim dzieckiem, myje itd. Co nie przeszkadza jej pogonić inne 3 koty dorosłe :) Na szczęście koty się niespecjalnie tym przejmują. A Kajtek ujawnił nam swoje nowe umiejętności: już dwa razy jakąś dziurą (jedną sobie sam zmajstrował podkopem) wybrał się na wycieczkę do sąsiadów... na szczęście szybciutko go zlokalizowaliśmy i sprowadziliśmy z powrotem :) Quote
Murka Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Dzisiaj wyprawiliśmy do DS Kajtka. Kajtusiek to nie taki całkiem bezproblemowy piesek, więc bierzemy pod uwagę jego powrót, ale domek jest blisko (Janów Lubelski), więc czemu nie dać mu szansy. Mam nadzieję, że będzie grzeczniejszy niż jego mamusia... Quote
Recommended Posts