Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziakato']odwiedzam chłopaczka i wpłacam $[/QUOTE]
Przepraszam ze dopiero dzis potwierdzam Twoja wplate od H. MAGDALENA z Katowic dla Pirata wplacila kolejne pieniazki w wysokosci [B]37,00 PLN.[/B]

Posted

Stare psy mają pod górkę. Trudno im znaleźć dom. Choć się zdarza. Znalazłam dom 19 czy prawie 20 letniemu psu, brzydkiemu jak noc. To i Piratowi się może poszczęści. On w schronisku gospodarz całą gębą. I przytyło mu się wyraźnie. Jape drze najgłośniej.

Posted

Mam nadzieje, że ktoś właśnie będzie szukał spokojniejszego psa-o proszę, tak się zdarza.

Z resztą myślę, że wiek 8-10 lat na psa średniej wielkości to nie jest tak dużo...
Ja uwielbiam starsze psiaki!!!!Dla mnie są the best!i koniec.

Posted

Madziorek super :) Dzwoniłam do gazety ale długi weekend znów krzyżuje plany ,najlepiej będzie puścić te ogłoszenia w przyszłym tygodniu :)

Posted

[quote name='izek77']Madziorek super :) Dzwoniłam do gazety ale długi weekend znów krzyżuje plany ,najlepiej będzie puścić te ogłoszenia w przyszłym tygodniu :)[/QUOTE]
Ok to czekamy i jak tylko będziesz miała cynka-przesyłaj, mój meil to
[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='madziakato']Tak mocno zaciskam kciukasy że aż mnie bolą....:cool3:[/QUOTE]

Dołączam i ja z kciukami. Dobry Człowieku, Pirat czeka...

Posted

Shanti, też kiedyś powiedziałam, że niedługo bedziemy kupować karmę na odchudzanie :evil_lol:
Kurcze, ten pies przeszedł tak długa drogę, uciekł od igły, tyle kciuków trzymanych i nic.......:shake:
Ogłoszenia też ma.