martik b Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 czyli to samo co u mnie.. :shake: Quote
lula2010 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 wyglada jak moja BUBA-13-letnia astunia....ech....:shake: Quote
maarit Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 On napewno czuje że coś jest nie tak... Bidulek :( Quote
martik b Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 ja też tak myślę, na niektórych zdjęciach jest przytłaczająco smutny ..psy na stare lata nie powinny zmieniać domów..to dla nich podwójna tragedia :( Quote
maarit Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='martik b']ja też tak myślę, na niektórych zdjęciach jest przytłaczająco smutny ..psy na stare lata nie powinny zmieniać domów..to dla nich podwójna tragedia :([/QUOTE] Ile on tam może zostać? Quote
martik b Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 tak właściwie to nie dostałam jednoznacznej odpowiedź, bo też się pytałam, pani określiła im szybciej pójdzie do nowego domu tym lepiej :roll: już go raz oddali do schroniska boję się żeby któregoś dnia sytuacja ich nie przerosła i nie zrobili tego ponownie z tą różnicą, że po psa już nie wrócą ... Quote
magdyska25 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 takich ludzi to tylko sprać! i jak psiak? wiadomo coś? jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
maarit Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='magdyska25'] i jak psiak? wiadomo coś? jakiś odzew z ogłoszeń?[/QUOTE] Też jestem ciekawa... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 czesc kochane szukam kogos kto zrbi wizyte p./a w sopocie...... Pilne Quote
Litterka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Podaj namiary na tę wizytę, może mi się by udało jakoś Quote
martik b Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 pisałam do tej dziewczyny i niestety odzew mimo 50 sztuk ogłoszeń bardzo znikomy :shake: nikt godny uwagi się nie zgłosił... Quote
maarit Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='lula2010']co u psiaka?[/QUOTE] Właśnie. Co u niego? Quote
maarit Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='lula2010']co u psiaka ?[/QUOTE] Przyleciałam za Twoim wpisem :), myślałam ze coś nowego wiadomo... Quote
brazowa1 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='martik b']ja zaraz zamieszczę o nim post na forum bullowatych może się ktoś odezwie...jeśli chodzi o schron w Gdańsku to jeśli tam go nie przyjmą to część rodziny jest właśnie z mojego miasta z Bydgoszczy i pewnie w razie kłopotów tu go właśnie dostarczą a u nas w schronie już go przyjmą tylko po takim przyjęciu uśpią, u nas w Bydgoszczy jest bardzo duża eutanazja a jeszcze to amstaff, ta rasa musi być w osobnym boksie bez innych psów więc są to tzw. nieekonomiczne psy a boksów takich jest mało, pies jest jeszcze starszy więc to wszystko się składa na niekorzyść biedaka :shake:[/QUOTE] strasznie się to czyta...."nieekonomiczne psy"... Quote
lula2010 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='brazowa1']strasznie się to czyta...."nieekonomiczne psy"...[/QUOTE] niestety ,to prawda.....u nas w schronie "grozne "rasy lub w typie tej rasy sie usypia....TTB,rottki ,dobermany,bulteriery....i rzadko kiedy sprawdzaja chipy.... Quote
magdyska25 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 o matulu! jeszcze chipów nie sprawdzają! że się nie boją konsekwencji. Quote
brazowa1 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 No tak...byle z wierzchu ładnie i kolorowo wyglądało.Pies najmniej ważny i jego życie. Znalazłam w raporcie Hycel ,że bydgoskie schronisko jest na czarnej liście schronisk z powodu ilości uśmiercanych psów. Faktycznie ast nie ma tam czego szukać. Quote
lula2010 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='brazowa1']No tak...byle z wierzchu ładnie i kolorowo wyglądało.Pies najmniej ważny i jego życie. Znalazłam w raporcie Hycel ,że bydgoskie schronisko jest na czarnej liście schronisk z powodu ilości uśmiercanych psów. Faktycznie ast nie ma tam czego szukać.[/QUOTE] pisalam juz gdzies post wyzej....nie tylko ast nie ma w bydgoskim schronisku co szukac....wszystkire rasy tzw "grozne "..... Quote
brazowa1 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Jedyne na plus to fakt,że nie ukrywają zabijania takiej ilości psów. Są to sprawy dostępne dla każdego w necie. Najgorzej, gdy dla ludzi jest ciu-ciu,kochamy pieski,a trup się ściele gęsto ,ale potajemnie. Przynajmniej schronisko bydgoskie jasno przestawia swoja politykę zabijania i w tym są uczciwi. Quote
Anna222 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Zadne pocieszenie. I co sie stalo z pieskiem? To bardzo smutna historia! Ze tez na tym swiecie jest tyle nieodpowiedzialnych, bezmyslnych osobnikow! To cos najgorszego, kiedy oddaje sie starego psa. Nie ma wiekszej tragedii, ktora mozna zgotowac zwierzeciu! Oby ich tez tak ktos oddal - tego im zycze z calego serca! Quote
lula2010 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 weszlam po wpisie z dzisieszego dnia...myslalam ,ze sa nowe wiesci..... Quote
maarit Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='lula2010']weszlam po wpisie z dzisieszego dnia...myslalam ,ze sa nowe wiesci.....[/QUOTE] ja też wpadłam z nadzieją, że zastanę tutaj dobre wieści... Quote
Recommended Posts