Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już nie wiem, jak tych ludzi sprawdzać - ankieta była, wizyta też ([B]mariamc[/B] przeprowadzała), wszystko super, obiecanki cacanki :angryy:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Cudak'][B]Hałabajówka[/B], została u Ciebie ta umowa, którą podałam z sunią (wersja dla mnie)? Czy oni mi mieli wysłać?[/QUOTE]

[SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#4B0082]Ja ją mam, wyślę Ci zaraz po świętach (zupełnie zapomniałam o tej umowie) przepraszam.[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='Hałabajówka'][SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#4B0082]Ja ją mam, wyślę Ci zaraz po świętach (zupełnie zapomniałam o tej umowie) przepraszam.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/QUOTE]

Dzięki, to i tak niewiele da, jeśli franca do Holandii wyjechała...ale nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie są tak głupi? Dlaczego nie szukała dla suni jakiejś opieki na te kilka miesięcy? Dlaczego zgodnie z umową, nie skontaktowała się ze mną?

Posted

Cyt. z ankiety przedadopcyjnej:

[FONT=Times New Roman]"3. Co się będzie działo z psem w czasie Państwa wyjazdów, wakacji, itp.? [B]No oczywiscie ze pojedzie z nami to tak akbym miala zostawic dziecko gdzies bo jedziemy na wakacje!!! Nie rozumiem...w koncu to czlonek rodziny[/B] :)[/FONT]"

Posted

Odezwała się Pani ze starego ogłoszenia. Jest szansa, że zaraz po kwarantannie mała pojedzie do nowego domku, tylko potrzebny byłby transport do Szczecina...

Posted

Tak "nasz maluszek" wygląda obecnie:

[img]http://imageshack.us/a/img32/7315/95760115.jpg[/img]

[IMG]http://imageshack.us/a/img819/7423/86469838.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img819/7569/49343821.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img855/1466/41919517.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ati']a na ostatnich fotach to jaki wiek?[/QUOTE]

Obecnie ma około 6-7 miesięcy (jeśli jej wiek był początkowo dobrze oceniony)

Posted

[quote name='tanitka']jakby ten dom nie wypalił, to możemy malutka wrzucić na nasza strone FB SOS dla wyżłów.[/QUOTE]

Dziękuję :) dam znać.

Posted

Przeczytałam wątek, jestem zdruzgotana postępowaniem niektórych ludzi. Ja sama kilka psów już wyadoptowałam, na szczęście jakoś udało mi się im znaleźć cudowne domki, teraz mam na DT małą sunię po którą dzwonią sami jacyś "popaprańcy". Coraz bardziej boję się wyadoptowywać psiaki, boję się że za którymś razem moja intuicja i odczucie co do osoby adptującej mnie zawiedzie:-(.
Biedna ta sunieczka, tak mi jej żal:-(.

Posted

[quote name='Ati']a jeszcze sie zapytam, czy moze suczka byla zwazona teraz na kwarantannie, a jak nie, czy jest taka mozliwosc?[/QUOTE]

Zapytam :) Chodzi o to, że wygląda na psiaka większego od wyżła?

Posted

[quote name='Sara2011']Przeczytałam wątek, jestem zdruzgotana postępowaniem niektórych ludzi. Ja sama kilka psów już wyadoptowałam, na szczęście jakoś udało mi się im znaleźć cudowne domki, teraz mam na DT małą sunię po którą dzwonią sami jacyś "popaprańcy". Coraz bardziej boję się wyadoptowywać psiaki, boję się że za którymś razem moja intuicja i odczucie co do osoby adptującej mnie zawiedzie:-(.
Biedna ta sunieczka, tak mi jej żal:-(.[/QUOTE]

Ja też się boję, bo kłamią, jak z nut... coraz więcej porzucanych psów :(

Posted

[quote name='Ati']a jeszcze sie zapytam, czy moze suczka byla zwazona teraz na kwarantannie, a jak nie, czy jest taka mozliwosc?[/QUOTE]

Waży 22 kg.

Posted

no, to wg mojej oceny nie jest nawet mix wyzla/ przypuszczam ze to jest mix moze owczarka z mixem doga
trzeba wziazc pod uwage ze ten pies bedzie mial wage, a co za tym idzie sile, wielkosc
osoba nie moze sie spodziewac wyzla- jednak lzejszego budowa
oczywiscie bazuje na ostatnich zdjeciach i podanych liczbach w ostatnich postach

Posted

[quote name='Ati']no, to wg mojej oceny nie jest nawet mix wyzla/ przypuszczam ze to jest mix moze owczarka z mixem doga[/QUOTE]

Bardzo możliwe, łapki faktycznie dogowate ma.

Posted

Cudna i biedna, bo kolejny raz oszukana przez ludzi. Jak do mnie trafiła to przylepa z niej taka była i pilnowała się bardzo, żeby już się nie zgubić :(

Domek ze Szczecina obiecał czekać do końca kwarantanny :) mam nadzieję, że to już będzie TEN domek, ostatni i na zawsze.

Posted

[quote name='Cudak'][B]Szukamy transportu ze Szczecinka do mnie[/B]!
(na 99% na 20.kwietnia, jeśli rana po sterylce dobrze się będzie goiła)[/QUOTE]

Czy ktoś mógłby pomóc w transporcie za zwrot kosztów?

Posted

[quote name='beataczl']jak na ta chwile.. jest jakas opcja?[/QUOTE]

Tak na 100% to jeszcze nic :( a moje autko na taką trasę nie jest w zbyt dobrym stanie :(