Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam w Lubawce i dowiedziałam się że kolejna suczka kilka dni urodziła maluchy . Siedzą z matką w szafie (tak na oko jest 5-7 tak właścicielka powiedziała) i dochodzi jeszcze 6 szczeniaków tych 3-4 tygodniowych i kolejna jest w ciązy ;( Przepraszam płacze. Chwila słabości. We wtorek dzwonie do hotelu i błagam na kolanach czy będę mogła spłacać hotelowanie w ratach. Tylko żeby zabrać matke ze szczeniakami

Posted

o matko... trzymajcie się w każdym razie... masakra.. nie dałoby się zrobić tej zaciążonej sterylki aborcyjnej? oby hotele się ulitowały... chciałabym pomóc ale jestem bezradna :(

Posted

Szukam cały czas Milki. Zaraz ruszam na lasy .

Kochane Elza22 może na dt zabrać Dafne - za tydzień może do Elzy przyjechać.
Zaraz zadzwonie do Ulv.

ULV SIĘ ZGODZIŁA i w poniedziałek może przyjechać...A koszt poda jutro transportu.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Szukam cały czas Milki. Zaraz ruszam na lasy .

Zaraz zadzwonie do Ulv.

ULV SIĘ ZGODZIŁA i w poniedziałek może przyjechać...A koszt poda jutro transportu.

uważaj w lesie, bo tam teraz zamiast grzybów można znaleźć żywe stworzonko....
ten mały to świąteczne znalezisko...w Wielkanoc znaleźli go ludzie na spacerze po lesie, schronił się w rurze- przepuście wody w leśnym rowie...

wygłodzony, ubłocony, skalmlący szczeniaczek.... zdjęcie już po kąpieli i nakarmieniu dzieciaka

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Szukam cały czas Milki. Zaraz ruszam na lasy .

Zaraz zadzwonie do Ulv.

ULV SIĘ ZGODZIŁA i w poniedziałek może przyjechać...A koszt poda jutro transportu.[/QUOTE]

Udało się :multi::multi::multi:. Dzięki ogłoszeniu dobrzy ludzie zamknęli Milkę w bramie i zadzwonili do Moniki. Monia ma ją już u siebie, bez kubraczka, ale szwy w porządku :)

Monika płacze z radości :multi::multi::multi:

Super, po prostu super :)

Posted

[quote name='Marinka']Udało się :multi::multi::multi:. Dzięki ogłoszeniu dobrzy ludzie zamknęli Milkę w bramie i zadzwonili do Moniki. Monia ma ją już u siebie, bez kubraczka, ale szwy w porządku :)

Monika płacze z radości :multi::multi::multi:

Super, po prostu super :)[/QUOTE]

Fantastycznie:multi::multi:, kamień z serca!

Monika, przytulam mocno:buzi::calus:

Posted

Jestem;)

Milka czuje się dobrze...Coś obrażona na mnie jest;) Ale wczoraj jak przyszłam po nią to ogonkiem machała. Poszła przez las na Kamienna Góre.
Bez kubraka ale szwy ok.
Spała w nocy jak dziecko .Opatuliłam ją kocami. Zostawiłam jedzenie i wodę.

Teraz śpi- odsypia ucieczkę .

Posted

Kochane proszę Was o pomoc...co mam kupić aby wychodzić z Milką na normalny spacer i żeby mi znowu nie uciekła.
Szelki dla niej to pryszcz ..Z obroży główkę wyciągnie.

Marinka wczoraj coś mi wspominała o obroży zaciskowej -która sama się reguluje.