from_wonderland Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Ale tu kolorowe, świątecznie :) ze swojej strony także zyczę pogody, rodzinnej atmosfery i ciepłych świąt wielkanocnych Quote
piechcia15 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ciotki cioteczki ja tak świątecznie zaproszę na nowy bazarek z kropelkami na pchły i kleszcze :) link w podpisie Quote
Ladymonia0610 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Kochani ! Nie będę Wam psuła Świąt. Napiszę wszystko w poniedziałek wieczorkiem. Quote
Martuchny Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 daj spokój! pisz, bo umrę ze stresu co się dzieje. może nie zawsze piszę posty, ale jestem na bieżąco z tematem! Quote
Ladymonia0610 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Byłam w Lubawce i dowiedziałam się że kolejna suczka kilka dni urodziła maluchy . Siedzą z matką w szafie (tak na oko jest 5-7 tak właścicielka powiedziała) i dochodzi jeszcze 6 szczeniaków tych 3-4 tygodniowych i kolejna jest w ciązy ;( Przepraszam płacze. Chwila słabości. We wtorek dzwonie do hotelu i błagam na kolanach czy będę mogła spłacać hotelowanie w ratach. Tylko żeby zabrać matke ze szczeniakami Quote
Martuchny Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 o matko... trzymajcie się w każdym razie... masakra.. nie dałoby się zrobić tej zaciążonej sterylki aborcyjnej? oby hotele się ulitowały... chciałabym pomóc ale jestem bezradna :( Quote
from_wonderland Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 O rany... ciągle coś, ledwie pomoże się jednemu psu, to na jego miejsce trzy kolejne. Na pewno trzymam kciuki. Quote
Ladymonia0610 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Mam bardzo zle wiadomości: Milka uciekła mi dzisiaj na spacerze. Wyszła z szelek. MOJA WINA. Szukam jej wszędzie . http://powiatowa.info/index.php?option=com_content&view=article&id=15206:szukamy-milki&catid=1:wiadomosci&Itemid=18 Dzisiaj mam cholernego pecha! Nie dość ,że Milka uciekła dostałam jeszcze telefon ze zmarła moja znajoma. Przepraszam.. Quote
mari23 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Mam bardzo zle wiadomości: Milka uciekła mi dzisiaj na spacerze. Wyszła z szelek. MOJA WINA. Szukam jej wszędzie . http://powiatowa.info/index.php?option=com_content&view=article&id=15206:szukamy-milki&catid=1:wiadomosci&Itemid=18 Dzisiaj mam cholernego pecha! Nie dość ,że Milka uciekła dostałam jeszcze telefon ze zmarła moja znajoma. Przepraszam.. trzymaj się, Monisiu ! Quote
Ladymonia0610 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Moja mama dostała telefon kilkanaście minut po moim telefonie że jej znajoma zmarła...:( Milka znajdę Cie!!!!!! Dzisiejszy dzień jest do bani:( Quote
from_wonderland Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 O matko, strasznie współczuję. Co za dzień, trzymaj się. Quote
Ladymonia0610 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Szukam cały czas Milki. Zaraz ruszam na lasy . Kochane Elza22 może na dt zabrać Dafne - za tydzień może do Elzy przyjechać. Zaraz zadzwonie do Ulv. ULV SIĘ ZGODZIŁA i w poniedziałek może przyjechać...A koszt poda jutro transportu. Quote
mari23 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Szukam cały czas Milki. Zaraz ruszam na lasy . Kochane Elza22 może na dt zabrać Dafne - za tydzień może do Elzy przyjechać. Zaraz zadzwonie do Ulv. ULV SIĘ ZGODZIŁA i w poniedziałek może przyjechać...A koszt poda jutro transportu. uważaj w lesie, bo tam teraz zamiast grzybów można znaleźć żywe stworzonko.... ten mały to świąteczne znalezisko...w Wielkanoc znaleźli go ludzie na spacerze po lesie, schronił się w rurze- przepuście wody w leśnym rowie... wygłodzony, ubłocony, skalmlący szczeniaczek.... zdjęcie już po kąpieli i nakarmieniu dzieciaka Quote
Marinka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Szukam cały czas Milki. Zaraz ruszam na lasy . Kochane Elza22 może na dt zabrać Dafne - za tydzień może do Elzy przyjechać. Zaraz zadzwonie do Ulv. ULV SIĘ ZGODZIŁA i w poniedziałek może przyjechać...A koszt poda jutro transportu.[/QUOTE] Udało się :multi::multi::multi:. Dzięki ogłoszeniu dobrzy ludzie zamknęli Milkę w bramie i zadzwonili do Moniki. Monia ma ją już u siebie, bez kubraczka, ale szwy w porządku :) Monika płacze z radości :multi::multi::multi: Super, po prostu super :) Quote
M&S Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Marinka']Udało się :multi::multi::multi:. Dzięki ogłoszeniu dobrzy ludzie zamknęli Milkę w bramie i zadzwonili do Moniki. Monia ma ją już u siebie, bez kubraczka, ale szwy w porządku :) Monika płacze z radości :multi::multi::multi: Super, po prostu super :)[/QUOTE] Fantastycznie:multi::multi:, kamień z serca! Monika, przytulam mocno:buzi::calus: Quote
Elza22 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Całe szczęście ,że się znalazła;-) dzieciaczek słodziutki;-) Quote
Ladymonia0610 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Jestem;) Milka czuje się dobrze...Coś obrażona na mnie jest;) Ale wczoraj jak przyszłam po nią to ogonkiem machała. Poszła przez las na Kamienna Góre. Bez kubraka ale szwy ok. Spała w nocy jak dziecko .Opatuliłam ją kocami. Zostawiłam jedzenie i wodę. Teraz śpi- odsypia ucieczkę . Quote
Ladymonia0610 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Kochane proszę Was o pomoc...co mam kupić aby wychodzić z Milką na normalny spacer i żeby mi znowu nie uciekła. Szelki dla niej to pryszcz ..Z obroży główkę wyciągnie. Marinka wczoraj coś mi wspominała o obroży zaciskowej -która sama się reguluje. Quote
Recommended Posts