alina71 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 No zapomniałam spytac czy mogę przywieźć młodego na test. Sunia jest troszkę nieśmiała a troszkę taka dumna. Nie wykazała podczas całego spaceru cienia agresji. Troszkę jej było zimno, przydałby sie jakiś kubraczek na szczuplaczke. Grzecznie dała sobie ubrać obroże, troszkę ciągnęła na smyczy ale to na pewno kwestia czasu i używania wyciąganej linki żeby nie musieć biec. Grzecznie mijała inne psiaki, dawala się pogłaskać. Wiadomo, że trudno określić cały charakter psa w schronisku bo to inne niż domowe warunki ale to młoda suczka i łaknąca ciepła, domu, opieki. Oto kilka fotek. Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dziewczynka przepiękna długie pazury ma bidula. Quote
Elza22 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 biedna mała musi być jej strasznie zimo i te pazury... jak chodzi o psa ze schroniska to brała już na tymczas wiec zdaje sobie sprawę że może się inaczej zachowywać trzeba sprawdzić ją na dzieci i szukamy transportu taka malizna może z jakąś dobra duszą przy okazji się zabierze. Quote
M&S Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='alina71']Sunia mieszka w budynku.[/QUOTE] Na szczęście, nie będzie marzła. Quote
szafra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Elza22']biedna mała musi być jej strasznie zimo i te pazury... jak chodzi o psa ze schroniska to brała już na tymczas wiec zdaje sobie sprawę że może się inaczej zachowywać trzeba sprawdzić ją na dzieci i szukamy transportu taka malizna może z jakąś dobra duszą przy okazji się zabierze.[/QUOTE] Nie wiem czy bez sterylki ją puszczą ze schroniska. Dopytamy czy nie ma już chętnej osoby, która chce ją adoptować! Quote
Elza22 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='szafra']Nie wiem czy bez sterylki ją puszczą ze schroniska.[/QUOTE] ja bym wolała nawet żeby była po sterylce Quote
szafra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Elza22']ja bym wolała nawet żeby była po sterylce[/QUOTE] No i wszystko gra :p. Quote
Elza22 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='szafra']No i wszystko gra :p.[/QUOTE] tylko nie wiem czy DT dla niej jest w ogóle potrzebny bo ja wyszłam z propozycją i taka trochę cisza na wątku jak mała będzie mogła jechać dopiero za miesiąc czy dwa to szkoda miejsce marnować Quote
szafra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 To już musi zadecydować założyciel wątku i schronisko. Mamy sunię Inkę, która ma bardzo małe szanse na jakąkolwiek adopcję Jej bardzo pomógłby domowy DT : http://www.dogomania.pl/forum/threads/238728-Jak-przezwyci%C4%99%C5%BCy%C4%87-strach-Inka-szuka-pomocy Quote
monika55 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Choróbsko zagościło nam w domu. Nie zagladałam na Dogo. Elza22 widzę propozycję DT? Dziękuję. Bez sterylki nie wypuszczą suni. Nie zrozum mnie żle ale dla mnie najwazniejsze jest szukanie dla zdrowego psa od razu DS. Nie znaczy to że nie chcę DT dla niej ale o tym muszę pogadać ze schroniskiem. I co ważne to czy PDT czy BDT. Z kasą krucho u nas ,właściwie to wcale nie mamy. Quote
Elza22 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='monika55']Choróbsko zagościło nam w domu. Nie zagladałam na Dogo. Elza22 widzę propozycję DT? Dziękuję. Bez sterylki nie wypuszczą suni. Nie zrozum mnie żle ale dla mnie najwazniejsze jest szukanie dla zdrowego psa od razu DS. Nie znaczy to że nie chcę DT dla niej ale o tym muszę pogadać ze schroniskiem. I co ważne to czy PDT czy BDT. Z kasą krucho u nas ,właściwie to wcale nie mamy.[/QUOTE] Oczywiście BDT. Rozumiem że bez sterylki nie wyjdzie ze schroniska,jednak szkoda miejsce marnować. Quote
alina71 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Do góry mała po domek hopsaj. Będę w niedziele to pójdziemy na spacerek. Quote
M&S Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Piekna perspektywa, spacerek. Cześć malutka:) Quote
shanti Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Niunia dziś miała sterylkę. Nieciekawie, bo w budynku zimno, ale za to przybliża sie czas wypisu pięknoty. Quote
szafra Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Migotka i jej niebieski kubraczek jeszcze się trzymają i mają się dobrze, chociaż już sznureczki zdążyła ponadgryzać co niektóre :evil_lol:. Quote
Recommended Posts