Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No zapomniałam spytac czy mogę przywieźć młodego na test.
Sunia jest troszkę nieśmiała a troszkę taka dumna. Nie wykazała podczas całego spaceru cienia agresji. Troszkę jej było zimno, przydałby sie jakiś kubraczek na szczuplaczke.
Grzecznie dała sobie ubrać obroże, troszkę ciągnęła na smyczy ale to na pewno kwestia czasu i używania wyciąganej linki żeby nie musieć biec. Grzecznie mijała inne psiaki, dawala się pogłaskać.
Wiadomo, że trudno określić cały charakter psa w schronisku bo to inne niż domowe warunki ale to młoda suczka i łaknąca ciepła, domu, opieki.
Oto kilka fotek.

Posted

biedna mała musi być jej strasznie zimo i te pazury... jak chodzi o psa ze schroniska to brała już na tymczas wiec zdaje sobie sprawę że może się inaczej zachowywać trzeba sprawdzić ją na dzieci i szukamy transportu taka malizna może z jakąś dobra duszą przy okazji się zabierze.

Posted

[quote name='Elza22']biedna mała musi być jej strasznie zimo i te pazury... jak chodzi o psa ze schroniska to brała już na tymczas wiec zdaje sobie sprawę że może się inaczej zachowywać trzeba sprawdzić ją na dzieci i szukamy transportu taka malizna może z jakąś dobra duszą przy okazji się zabierze.[/QUOTE]
Nie wiem czy bez sterylki ją puszczą ze schroniska. Dopytamy czy nie ma już chętnej osoby, która chce ją adoptować!

Posted

[quote name='szafra']No i wszystko gra :p.[/QUOTE]

tylko nie wiem czy DT dla niej jest w ogóle potrzebny bo ja wyszłam z propozycją i taka trochę cisza na wątku jak mała będzie mogła jechać dopiero za miesiąc czy dwa to szkoda miejsce marnować

Posted

Choróbsko zagościło nam w domu. Nie zagladałam na Dogo.
Elza22 widzę propozycję DT? Dziękuję. Bez sterylki nie wypuszczą suni. Nie zrozum mnie żle ale dla mnie najwazniejsze jest szukanie dla zdrowego psa od razu DS. Nie znaczy to że nie chcę DT dla niej ale o tym muszę pogadać ze schroniskiem. I co ważne to czy PDT czy BDT. Z kasą krucho u nas ,właściwie to wcale nie mamy.

Posted

[quote name='monika55']Choróbsko zagościło nam w domu. Nie zagladałam na Dogo.
Elza22 widzę propozycję DT? Dziękuję. Bez sterylki nie wypuszczą suni. Nie zrozum mnie żle ale dla mnie najwazniejsze jest szukanie dla zdrowego psa od razu DS. Nie znaczy to że nie chcę DT dla niej ale o tym muszę pogadać ze schroniskiem. I co ważne to czy PDT czy BDT. Z kasą krucho u nas ,właściwie to wcale nie mamy.[/QUOTE]

Oczywiście BDT. Rozumiem że bez sterylki nie wyjdzie ze schroniska,jednak szkoda miejsce marnować.