AMIŚKA Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='malagos']Umowę juz mam, dzięki, Niewiasta! A pańciowie nowi już jadą po suczki! :crazyeye: :loveu: Jeszcze czas, żeby je schować do szafy czy na strychu! :diabloti:[/quote] Malagos szybciutko chowaj do szafy nie na strychu też nie chowaj do lożeczka i przykryj i powiedz zeby nie wychodzily bo plakulkać będą:razz::razz: moje kochaniutkie malutkie przytulaski:loveu: a Pańciow najpierw bardzo dokladnie SPRAWDŻ!!!!!:cool3: Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Już. Pojechały. Pańciowie niewiarygodni psiarze. Bardzo "normalni", nie wiem czy nie bardziej niz my :crazyeye: Przyjechali dzis wieczorem, by mieć sobotę i niedzielę dla suczek, bo w poniedziałek do pracy. Ludzie w naszym wieku, zajamniczeni od zawsze, opłakujacy stratę Buni od listopada. Więc myślimy, ze będzie bardzo dobrze suczyskom...Posiedziliśmy przy domowym chlebku (a co :cool3: ) z masłem zamiast ciasta, suczynki wzięte na kolanka, pieszczone, wycalowane (z wzajemnością...:multi: ) No cóż, a zyć trzeba dalej. Siedzimy i wspominamy... Mamy obiecaną wizytę, a wcześniej zdjęcia. Quote
Kar0la Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Huraaaa!!! :multi::multi::multi: Niech będą szczęśliwe w nowym domku. A ciocia Malagos znajdzie inną bidulkę w potrzebie.:calus: Taki chlebek. Mniam.:facelick: Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Taaak, pod względem zaopatrzeniowo-żywieniowym robimy się tu na wsi samowystarczalni :cool3: A jamniorki były super, takie psy będzie się zawsze pamiętać :-( Quote
Kar0la Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Malagos czy ta biedna sunia, o której było wspomniane wczesniej przyjedzie do Ciebie? No, bo jakby co to wiesz...:oops: [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/in...co=psy&nr=1213[/url] [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/in...co=psy&nr=1212[/url] [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/in...co=psy&nr=1211[/url] [url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/in...co=psy&nr=1207[/url] Quote
AMIŚKA Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='malagos']Już. Pojechały. Pańciowie niewiarygodni psiarze. Bardzo "normalni", nie wiem czy nie bardziej niz my :crazyeye: Przyjechali dzis wieczorem, by mieć sobotę i niedzielę dla suczek, bo w poniedziałek do pracy. Ludzie w naszym wieku, zajamniczeni od zawsze, opłakujacy stratę Buni od listopada. Więc myślimy, ze będzie bardzo dobrze suczyskom...Posiedziliśmy przy domowym chlebku (a co :cool3: ) z masłem zamiast ciasta, suczynki wzięte na kolanka, pieszczone, wycalowane (z wzajemnością...:multi: ) No cóż, a zyć trzeba dalej. Siedzimy i wspominamy... Mamy obiecaną wizytę, a wcześniej zdjęcia.[/quote] a zdjęcia chociaż zrobiłaś??:mad: a daleko od Ciebie beda , a zdjecia z nowego domeczku zobaczymy?? a usłyszymy jeszcze o jamnisiach???? Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='AMIŚKA']a zdjęcia chociaż zrobiłaś??:mad: a daleko od Ciebie beda , a zdjecia z nowego domeczku zobaczymy?? a usłyszymy jeszcze o jamnisiach????[/quote] odpowiadam: - nie -ok. 120 km, koło Warszawy w Zielonce -jak tylko będa, to napweno -oczywiście!! Quote
tanitka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jak ja się cieszę!!! nareszcie sie doczekały!!!!!!:multi: :multi: Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cieszę się , że dziewczynki mają super domek :loveu: Malagos , smutno Ci ?:razz: Quote
Jo37 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze . Jak będziesz chciała to kontrola poadopcyjna jest zawsze możliwa . Quote
jola od jadzi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dopiero przeczytałam i...troszkę mi smutno.Smutno, bo wiedziałam,że u Malagos mają jak w niebie,że były kochane... Wiem, że taka jest kolej rzeczy, cieszę się, że trafiły do ludzi, ktorzy tak, jak my są wielbicielami jamniorkow, i na pewno będzie im tam dobrze, ale... byłam spokojniejsza,jak małe były u Malagos, wszystko wiedziałam, co się z nimi dzieje i w ogóle... Malagos, dziękuję ! Quote
Kar0la Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Malagos jak minęła nocka bez jamniczek? Ciekawe jak dziewczynki odnalazły się w nowej sytuacji. Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ale fajnie ;) nie było mnie na dogo od wczoraj popoludnia a tutaj takie wspaniałe wiadomości !! :multi::multi: powodzenia dziewczynki !! ;) Quote
malagos Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Noc bez jamniczek była...pusta i zimna, bo tylko jedno jamnicze ciałko (Pelasia) grzało nasze boczki i nóżki :placz: I rano nie pobiegł tabun wygłodniałych parówek na sniadanko do kuchni...Te nędzne resztki naszego zwierzyńca jakoś tak też po cichu, jakby ukradkiem przemknęło do kuchni, bez zwykłej radości, poszczekiwania, śpiewó jamniczych... Eh, wszystko kiedyś się kończy, tak musi być. Jadzia od Naty - nie martw się, jamniczkom będzie bardzo dobrze! Jo37 - dzięki za oferte pomocy przy wizycie poadopcyjnej! Kochani, dziekujemy Wam za wspieranie nas i kibicowanie tym ślicznotkom! JamniczaRodzina - dzieki za ogłoszenie w GW, były jeszcze 3 telefony. Tanitko - dzieki za Allegro! Rzeczywiscie masz szczęśliwą rękę :crazyeye: :multi: Wszystkim serdecznie dziękujemy za ogłaszanie suczek w necie! Quote
tanitka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ja tez zawsze chetnie odwiedzę ślicznotki w Zielonce:lol: - jak dobrze ze one już w swoim domu, gdzie będę kochane i rozpieszczane nie mniej niż u Malagos:loveu: Quote
Moriaaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Nie było mnie na dogo,ale cioteczka Tanitka dała mi pełne info smskiem ;) Malagosiu...:multi::multi::multi::multi: Quote
nata od jadzi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='malagos'] (...) Jadzia od Naty - nie martw się, jamniczkom będzie bardzo dobrze! (...) [/quote] :loveu: nata od jadzi albo jola od jadzi, Małgosiu :D kombinacji jadzia od naty jeszcze nie ma, bo jadzia moja nie potrafi posługiwać się komputerem :D i znowu, najpierw Kulę mi wyadoptowałyście, a teraz "moje" jamnisie :-( jesteście boskie - Tanitko i Małgosiu :) dziękuję!! a Tanitka faktycznie ma dobrą rękę do allegro, na te które ja wystawiam odpowiadają sami dziwni ludzie Quote
Tola Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dopiero teraz przeczytałam wszystko, ale wiedziałam o jamniczkach z wątku Zulki i trzymałam kciuki. Rozstania zawsze są smutne:-( Ale to dobrze ze cudowne dziewczynki maja już swój stały domek:lol: Niech im sie wiedzie jak najlepiej:multi: Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='martaa2']Dopiero teraz przeczytałam wszystko, ale wiedziałam o jamniczkach z wątku Zulki i trzymałam kciuki. Rozstania zawsze są smutne:-( Ale to dobrze ze cudowne dziewczynki maja już swój stały domek:lol: Niech im sie wiedzie jak najlepiej:multi:[/quote] Martuś , to wszystko przed Tobą . Zobaczysz jak oddasz Zulkę.:shake: Quote
saskia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Fajnie, ze znalazły razem domek i to taki dobry:p :p :p Quote
JamniczaRodzina. Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jak przyjemnie czytać dobre wieści.:loveu: Quote
malagos Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='nata od jadzi']:loveu: nata od jadzi albo jola od jadzi, Małgosiu :D kombinacji jadzia od naty jeszcze nie ma, bo jadzia moja nie potrafi posługiwać się komputerem :D i znowu, najpierw Kulę mi wyadoptowałyście, a teraz "moje" jamnisie :-( jesteście boskie - Tanitko i Małgosiu :) dziękuję!! a Tanitka faktycznie ma dobrą rękę do allegro, na te które ja wystawiam odpowiadają sami dziwni ludzie[/quote] Jejku :oops: ale gafa, przepraszam, to w ferworze wydarzeń! ale, ale! Są wiesci z domku! Wczoraj przyszedł mail - Suczki spały w łózku, Figa wesola i radosna, Fajka chyba teskni, bo smutna (ale on zawsze miała taką minkę, to taki spokojny chatakter), na spacerze zwymiotowała. Wiec mają już za sobą wizytę u lekarza i Fajka ma dietę ryżowo-mięsną. A tu okupacja kanapy (jak to dobrze, ze jest wieksza niż nasza :evil_lol: ) [B][img]http://upload.miau.pl/3/8118.jpg[/img][/B] Quote
BIANKA1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ŚLICZNE :loveu::loveu::loveu: Malagos , nie żal Ci ?:cool3: Quote
Recommended Posts