magda z. Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Seaside napisał(a):Zatem kochani życzę Wam świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok... nadzieję naszym czworonożnym braciom mniejszym.... to ja się dołączę i podepnę pod Jagodę:) Quote
Seaside Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 z maluchem to nie wiem :oops::oops::oops: Ale z wstawieniem kartki tak ;) Quote
karja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja bym mogła coś pomóc bo od niedawna mieszkam w jeleniej tylko nie wiem jeszcze gdzie jest schronisko...a na początek najlepiej by mi sie przydały czyjeś wskazowki itp;) pozdrawiam Karolina Quote
magda z. Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dzięki wielkie z nieba nam spadłaś:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny są bardziej zorientowane i pewnie jak tylko tu zajrzą to Ci dadzą namiary:lol: Quote
Seaside Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Karja jak super że tu jesteś :) Brakuje nam łącznika między schroniskiem a dogomanią, tak żeby pomóc szukać efektywniej domki :) Tu są namiary na Karolinę która była wolontariuszką, 604698148 Mam nadzieję, że ona wszystko na miejscu ci wyjaśni :) A my z nadzieją czekamy na osobę która będzie nam świerze wiadomości ze schroniska dostarczałą ;) Quote
Lilith20 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Madame et mademoiselle w schronisku mamy dwa bullowate, wychudzonego boksera suke, ktora dzisiaj trafila z ulicy, husky-podobnego, mase szczeniakow, pieknego trikolora wysokiego, ktory narazie siedzi w izolatce, ale nie wiem czy poradzi sobie na boksach. Nie posiadam aparatu<zepsuty> wiec nie mam jak robic zdjec, w schronisku jestem mniej wiecej dwa razy w tyg. ale.... brak czasu do siedzenia przed kompem uniemozliia mi kontaktowanie sie z wami. Jest zima, psów niestety coraz wiecej, mimo ze sa dobudowane nowe klatki psy siedza stloczone jeden na drugim. Zimno..... izolatki pelne, a z przyjmowaniem nowych psow robi sie wielki problem. JEST ICH STANOWCZO ZA DUZO. Shit, gdybym miala aparat porobilabym im fotki, ale niestety nie mam wiec maly problem. Pozdrawiam. Lil Quote
karja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 hej Lil, ja mam aparat to mogły byśmy się jakos zgadać, daj znac, po nowym roku powinnam juz byc w jeleniej, pzdr Quote
magda z. Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 na allegro są aktualnie makary i rudzielec_labkowaty, i chyba seaside ma nelsona, ale przydałyby nam się nowe foty:razz: i troszkę więcej o niuńkach, żeby rozpisać się w aukcjach. Za wszelką pomoc wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Lilith20 napisał(a):Madame et mademoiselle w schronisku mamy dwa bullowate, wychudzonego boksera suke, ktora dzisiaj trafila z ulicy, husky-podobnego, mase szczeniakow, pieknego trikolora wysokiego, ktory narazie siedzi w izolatce, ale nie wiem czy poradzi sobie na boksach. Nie posiadam aparatu<zepsuty> wiec nie mam jak robic zdjec, w schronisku jestem mniej wiecej dwa razy w tyg. ale.... brak czasu do siedzenia przed kompem uniemozliia mi kontaktowanie sie z wami. Jest zima, psów niestety coraz wiecej, mimo ze sa dobudowane nowe klatki psy siedza stloczone jeden na drugim. Zimno..... izolatki pelne, a z przyjmowaniem nowych psow robi sie wielki problem. JEST ICH STANOWCZO ZA DUZO. Shit, gdybym miala aparat porobilabym im fotki, ale niestety nie mam wiec maly problem. Pozdrawiam. Lil No nareszcie kobieto :mad: ;) Myślałyśmy że całkiem cię wcieło :) Ja proszę tylko o wiadomości, o Nelsonie, mini rottce, 10-letniej Kenii, Makarym. Ich wątki tu są a nie wiemy czy one są w schronisku :razz: Karja jak wejdziesz w mój profil nzajdziesz tam te wątki :) Może wtedy łatwiej będzie psiaki zlokalizować:) Quote
Seaside Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Acha - Lil jesteś pewna, że tej trikolorowej suni, która kiedyś miałą tu wątek, już nie ma?? Na stronie schronu ciągle jest i to mnie myli :/ W sumie i tak najważniejsza jest wasza pomoc na miejscu Tylko my taaaak baaardzo chcemy pomóc szukać domów!!!! :razz: Superby było jakbyście się zgrały - byłyby i foty i wieści :cool3: Quote
Lilith20 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dziewczyny na strone schroniska nie ma co zagladac nie jest aktualizowana odkad Karcia odeszla, wiec wszystko jeszcze z lata tam jest:/ Nelson jest i Makary tez, a Makary to nie Makary tylko Misiek my tak na niego wołamy:P ale mniejsza o to:P jesli chodzi o rotke i Kenie uhhhh ciezko mi powiedziec, musze zobaczyc. Trafilo teraz strasznie duzo psow, poza tym dobudowano nowy szereg boksow, troche jest namieszane, ale mysle ze niebawem da sie wszystko ogarnac. Byloby milo gdyby pojawil sie ktos z cyfrowka, ale trzeba tez zdjecia robic "nielegalnie" sa male klopoty, a na ludzi z aparatami patrzy sie krzywo. tak juz bywa..... gdyby ta dziewczyna o ktorej pisalyscie mogla pojawic sie w przyszlym tyg. najlepiej w srode, moglybysmy zrobic zdjecia bullowatych, je trzeba z tamtad wyciagnac mysle ze dom na dogomanii znajda szybko, mamy tez nawal szczeniakow, ale sadze ze do konca tego tyg zostana uspione:/ zbyt dlugo siedza w izolatce, nikt nie chce ryzykowac biorac psa z parwowiroza, a zwykle takie szczeniaki w nowym domu choruja. Czy wszystko powiedzialam? Nie chce niczego pominac..... Aaaaa Seaside, ja mam ograniczony dostep do neta, zablokowane konto na kom, wiec jedyny kontakt ze mna to hehe przez golebie pocztowe:P pozdrawiam;) Quote
magda z. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 dzięki lilith:) i makary vel misiek i drugi pan rudzielec mają trochę wejść, liczę, że w końcu znajdzie się chętny, szkoda tylko, że nie mamy jakiegoś tymczasowego lokum dla nich, bo z doświadczenia z przybłąkaną sunią łatwiej jest znaleźć dom, gdy się zna psa i jego zachowania poza schroniskiem:roll: Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Chcemy pomóc bokserce, bardzo prosze o wszelkie informacje o niej. Quote
magda z. Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 lilith podeśle mi za jakiś czas na mail'a coś więcej, bo na razie tylko to co napisałam mam. Jak tylko coś będzie to prześlę na PW, wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Uaktualniam: Nelson, Makary i Kenia- już za TM[']:-(:placz: Rocia i mała suczka(ta która miałą zostać adoptowana) są Rudzielec labkowaty adoptowany Karcia później wrzuci kilka fotek-dziękuję jeszcze raz za wszystkie wiadomości:Rose: Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Boksia ma iść dzisiaj do domu, a to jej fota: Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Boksię zabierają "boksiowe" dziewczyny z dogo:loveu::loveu::loveu::Rose: Quote
Lilith20 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ciesze sie niezmiernie, jutro sylwester w schronisku:) Tak wiec przed powitaniem nowego roku porobimy fotki z dziewczetami. A bokserka mam nadzieje ze trafi do dobrego domku bo w schronisku nie dawala psychicznie rady mimo ze dlugo nie byla Quote
AgaiTheta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='magda z.']Boksię zabierają "boksiowe" dziewczyny z dogo:loveu::loveu::loveu::Rose: Wątek bokserki Hope: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102587 Quote
magda z. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 cocker spaniel-nie wiemy ile ma lat, chłopczyk, bardzo przestraszony, nie wychodzi na zewnątrz "straszne maleństwo", chyba pan, bardzo się telepał, aby go pogłaskać, malutkie kundelki, płci nie znamy, bo nie chciały wyjść na zewnątrz wszystkie foty z wczoraj, data się przestawiła Quote
Recommended Posts