nata od jadzi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 no wiem julka, hotelik to w ogóle marzenia na razie. póki co chcemy ją zdiagnozować, usg zrobić, no sama wiesz... lupe, piękne! dziękuję! maupa, urabiaj, urabiaj... :) Quote
nowmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pieniazki dzisiaj wyslalam , niestety moglam tylko 50 zl , ale moze to bedzie dobry poczatek . Napiszcie o Kuleczce cos wiecej . Quote
katya Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='nowmaja']Pieniazki dzisiaj wyslalam , niestety moglam tylko 50 zl , ale moze to bedzie dobry poczatek . Napiszcie o Kuleczce cos wiecej .[/quote] Dzięki wielkie! :loveu: Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A co jej moze być, ze usg bedzie robione? to nie jest zwykła otyłość? coś podejrzewacie? Quote
nowmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Prosze tez o wysciskanie i wymizianie slodkiej Kuleczki . Sama mam dwie takie troszke za pulchne jamnicze babunie .Klusiu wszystko bedzie dobrze , taka slicznotka napewno komus zlamie serce . Quote
niteczka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mam słabość do jamniczek, więc wpłacę 50 zł. Quote
iwop Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 moze to tylko kwestia diety? trzeba ja koniecznie przebadac Quote
katya Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='niteczka']Mam słabość do jamniczek, więc wpłacę 50 zł.[/quote] :buzi:Dzięki! Quote
niteczka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pieniążki już przelane. Mam nadzieję, że to nie jest nic poważnego. Quote
nowmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tak bardzo sie ciesze ze Kluseczka biega na samym szczycie :loveu: madra kochana dziewczynka . Jej brzuszek wyglada naprawde podejrzanie , powinna szybko trafic do dobrego Weta. Martwie sie o nia .czy nie ma Weta w schronisku , nie byla badana? Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 dziękuję bardzo dziewczyny że wpłacacie! może wreszcie coś się ruszy w jej sprawie... koniecznie trzeba ją przebadać i to jak najszybciej! a co do schronu to na pewno wetki ją obejrzały, ale same rozumiecie - tam nie wszystko można zrobić... Kula potrzebuje na pewno badania krwi i usg, nie wiem czego jeszcze... Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ja coś wiem ale nie powiem:multi::multi::multi: Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mów Moriaa , mów bo jak nie ................:mad: Quote
nowmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Prosze bardzo pieknie- powiedz , czy to dobra wiadomosc i bede dzisiaj mogla spac spokojnie?:loveu: Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Oj ciotki..dzisiaj to sie nie wyśpicie:eviltong: Lalalalalal...wiem...lalala..ale nie powiem:eviltong: Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='tanitka']ciekawe co????;)[/quote] :mdrmed::mdrmed::mdrmed::cunao: oj dziewczynki ta cioteczka akurat tez wie..hahahaha...:cool3: Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ja na bank nie zasnę! a wiem tylko tyle, że niektóre cioteczki tutaj to mają normalnie taaaaaaaaaaaaaakie wielkie serduszka :) trzymajcie kciuki!! Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zgadywanka? Jakby sie wczytać we wszystkie posty z ostatnich dwóch stron...zgadniecie co sie Kuli szykuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko tak tą kobieca intuicja zadziałać dziewczyny:cool3: Quote
AMIŚKA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Moriaaa']Zgadywanka? Jakby sie wczytać we wszystkie posty z ostatnich dwóch stron...zgadniecie co sie Kuli szykuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko tak tą kobieca intuicja zadziałać dziewczyny:cool3:[/quote] Maupa 4 zabiera KULKĘ???? No MOIRAAA zdradzaj tajemnicę:mad: Quote
Recommended Posts