Betbet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Beeeeeeeeeeeeereeeeeeek! kto zabierze Berka dorobi sie rowerka...Land Roverka...tak wywróżyłam komuś:D nowy "chłyt małketingowy" Quote
akucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hohohoho, fajny "chłyt"!!!!! Berek w górę!!! Quote
Betbet Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 nie wierzę, że nikogo nie zwabi Berek ani Land Rouverek noooo.w górę!!!!!!!!!!!! Quote
Betbet Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 taaaaa taki resoraczek. a co zainteresowana! zabierać Bereczka do domkuuuuuuuuuu!!! Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Niech on dom znajdzie, o bryce pomyślimy później :razz: Berek do domu! Quote
kaerjot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Trabant fajowe autecko, nad jezioro zabierał z 10 pasażerów. Quote
akucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Nikt Berka nie odwiedza, a on tak do ludzi tęskni!!! Quote
Betbet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Berek tak bardzo by chciał, a tak nie może... Idzie lato, las, łąki, tysiąe zapachów, taki ciekawy dla psa świat. Czmeu skazujemy go na schronisko? Popatrz w jego oczy i zakochaj się Quote
Betbet Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Berka mogę tylko regularnie podnosić, a przecież warto. no widzę, że warto! Quote
akucha Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Berek znowu w ogłoszeniach. Może jakiś dom się trafi... W górę wielkopsie nadmorski!!! Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Zapomnieli wszyscy o Berku... W górę kochany olbrzymie, w górę!!! Quote
wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 oki ide z grubej rury!!!!! jak ktos moze to niech wpadnie do schronu i zrobi mu tez kilka zdjatek takich reprezentacyjnych,,,,bez krat bo to na prawde piekny pies a tu troche dziadowato wyglada,,,sorki jestem okropna,,,ale po prostu chce ppowiedziec ludziom ze czeka na was piekny pies duzy puchaty dlugowlosy i kochany,,,,,a wiecie jak bedzie wygladal jeszcze w czerownej chuscie???oj wiem wiem ja mam manie na jej punkcie,,,, oki ale ale,,,,to jest przepiekny pies ,,,chce powiedziec wszystkikm ze bedzie za milo z nim wychodzic na spacery bo jest ladny ,,a jeszcze po wyczesaniu to juz wogole,,,, nie powinno rowniez byc z nim problemow w domu ,,wiec???????? zastanowcie sie ,,,bo mozecie miec na prawde pieknego i dobrego psa ale jak juz bedzie w nowym domku to ja chce otrzymac choc jedno zdjatko z czerwona hustka!!!!! Quote
brazowa1 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 wiewiora,ja mu nawet czerwona podomke zaloze,wiesz? I kokarde.OBIECUJE. Tylko niech on wyjdzie z budy,bo gdy deszczowa pogoda,to ja go moge blagac,wabic,sypac zarciem,a on i tak ma mnie gdzies. Quote
brazowa1 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 to Millarca tez mu sie nie podoba. On nam naprawde utrudnia prace.Mieszka na wielkim wybiegu,gdzie wychodzi Gromit, Azor,Mika,a na ten czas Berek jest zamykany w mniejszym.I on nawet nie ma nic przeciwko zamknieciu,sam wchodzi do boksu,za nagrodkami.Problem jest w tym,zeby sie ruszyl z budy.Hrabia. Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 oj Brazowa zerknij co napisalam powyzej!!!!!! BEREK TO MADRY PIES!!!!! ty myslisz ze taki inteligentny pies bedzie z wlasnej woli zamienial nawet na chwile duzy wygodny wybieg na jakies kliteczki????? Tak wiec widzicie panstwo ,,,,ktos z was moze miec na prawde myslacego psa!!!!!..............niech to bedzie wyznacznik waszego wyboru!!! a kandydata macie juz podanego niemalze na tacy!!!! Quote
brazowa1 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Alergia mu sie odnowila,przedtem udo,teraz ogon,no niefajnie.....ojejej. Quote
Recommended Posts