Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berek tak bardzo by chciał, a tak nie może...
Idzie lato, las, łąki, tysiąe zapachów, taki ciekawy dla psa świat. Czmeu skazujemy go na schronisko? Popatrz w jego oczy i zakochaj się

Posted

oki ide z grubej rury!!!!!
jak ktos moze to niech wpadnie do schronu i zrobi mu tez kilka zdjatek takich reprezentacyjnych,,,,bez krat bo to na prawde piekny pies a tu troche dziadowato wyglada,,,sorki jestem okropna,,,ale po prostu chce ppowiedziec ludziom ze czeka na was piekny pies duzy puchaty dlugowlosy i kochany,,,,,a wiecie jak bedzie wygladal jeszcze w czerownej chuscie???oj wiem wiem ja mam manie na jej punkcie,,,,
oki ale ale,,,,to jest przepiekny pies ,,,chce powiedziec wszystkikm ze bedzie za milo z nim wychodzic na spacery bo jest ladny ,,a jeszcze po wyczesaniu to juz wogole,,,,
nie powinno rowniez byc z nim problemow w domu ,,wiec????????
zastanowcie sie ,,,bo mozecie miec na prawde pieknego i dobrego psa

ale jak juz bedzie w nowym domku to ja chce otrzymac choc jedno zdjatko z czerwona hustka!!!!!

Posted

wiewiora,ja mu nawet czerwona podomke zaloze,wiesz?
I kokarde.OBIECUJE.
Tylko niech on wyjdzie z budy,bo gdy deszczowa pogoda,to ja go moge blagac,wabic,sypac zarciem,a on i tak ma mnie gdzies.

Posted

to Millarca tez mu sie nie podoba.
On nam naprawde utrudnia prace.Mieszka na wielkim wybiegu,gdzie wychodzi Gromit, Azor,Mika,a na ten czas Berek jest zamykany w mniejszym.I on nawet nie ma nic przeciwko zamknieciu,sam wchodzi do boksu,za nagrodkami.Problem jest w tym,zeby sie ruszyl z budy.Hrabia.

Posted

oj Brazowa zerknij co napisalam powyzej!!!!!! BEREK TO MADRY PIES!!!!!
ty myslisz ze taki inteligentny pies bedzie z wlasnej woli zamienial nawet na chwile duzy wygodny wybieg na jakies kliteczki?????
Tak wiec widzicie panstwo ,,,,ktos z was moze miec na prawde myslacego psa!!!!!..............niech to bedzie wyznacznik waszego wyboru!!! a kandydata macie juz podanego niemalze na tacy!!!!