Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My jedziemy busem na wystawy:
luty- Mołdawia i Nitra
marzec-Austria,Bułgaria, Moskwa
kwiecień-Bułgaria, Mołdawia
maj-Montenegro,WDS, Wegry, Kaliningrad

Możemy zabrać pieski i wystawić jak również możemy przetransportować pieski do nowych właścicieli
Kontakt: [email][email protected][/email]

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aborygenka']Hej!
Poszukuję osoby która mogłaby przewieźć psa do Irlandii, Wielkiej Brytanii. Najlepiej druga połowa kwietnia.

Pozdrawiam[/QUOTE]

Bedę jechać do UK w lipcu (początek)wiec jeśli do tego czasu nie uda Ci się wysłać psa służę pomocą.

Posted

Wybieram się na Węgry w najbliższych dniach :)
Jeśli ktoś potrzebuje wysłać lub przywieść z tego kierunku psiaka służę pomocą :)

Posted

Ja wybieram się w kwietniu (13/14) na wystawę do Talina (Estonia) i również mogę zabrać ze sobą szczenię/podrostka. Będę jechać z Łodzi, przez Warszawę.

Posted

a ja szukam kogoś ze śląska/małopolski kto jedzie na Crufts i mógłby zabrać stamtąd bulinke.
Mój namiar : [email][email protected][/email]

Pisałam już do Lofty i Jagoodki na fb ;) no ale może się ktoś jeszcze znajdzie gdyby dziewczyny nie dały rady.

I jeszcze mam pytanie czy wybiera się ktoś koniec marca/ początek kwiętnia do Francji (Paryż ) ?

• 2 weeks later...
Posted

Wyjeżdżamy w świateczny "Lany" poniedziałek do Bułgarii na wystawy jedziemy przez Serbie.Wracamy w niedzielę po wystawach.
Jesli ktoś potrzebuje transportu dla swojego szczeniaka w tamtą lub powrotna stronę to piszcie na [email][email protected][/email]

Posted

Szukam transportu dla małego szczeniaka teriera tybetanskiego do Kijowa.
Jakie musi miec papiery na przewóz - chyba szczepienie przeciw wsciekliznie po ukonczeniu 3 mies. i druk wywozowy od powiatowego.
3 mies . konczy 16 maja.
Jeszcze mozna chyba przewiesc pociągiem .

Posted

[quote name='Zabka10']Pilnie szukam osoby, która odebrała by mi szczeniaka z wystawy w Budapeszcie 19.05 Może akurat ktoś wystawia swojego pieska i miałby miejsce?[/QUOTE]

Możemy odebrac Twojego pieska z Budapesztu
[email][email protected][/email]