Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli Ma Oczka Brązowe, To Znaczy, że To Nie Jest Też Mój Kajtuch, Ale Pragnę, żeby Się Znalazł.

Hasiorku, Gdzie Jesteś? Pokaż Się Neris Lub Komuś Innemu!

Poszukiwaczom życzę Z Całego Serca Powodzenia!!!

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na 13 umówiłam się z kilkoma dziećmi na rowerach. Ja nie daję rady robić piechotą tylu kilometrów, mam kłopoty ze stawami i wczoraj wymiękłam.

Posted

Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi.
Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia
i uniosły serca ponad przemijanie.
Halina

Posted

Dziewczyny nie traccie nanadziei ;) ...Rozwieszajcie ogłoszenia gdzie się da...ja tak robiłam i po miesiącu kochany Toffik się odnalazł ;) ....
Trzymam kciuki za psiaka!I głęboko wierzę w to,że go znajdziecie :loveu: ...

EDIT: Toffik znalazł się ponad 30 km od domu :crazyeye: ...a co dopiero taki haszczak:roll: ...

Posted

szybszy_od_dylizansu napisał(a):
Chyba nie doczekam się na psa...

Kogo widzę :lol:
Niestety psisko zapadło się pod ziemię i niepotrzebnie zawracałam Ci głowę ale miło wiedzieć, że jest ktoś na kogo można liczyć w podobnych sytuacjach.
Może jeszcze się pokaże.... i mam nadzieję, że Twoja oferta będzie nadal aktualna.
Pozdrawiam świątecznie.

Posted

Ludzie, co robić, pies był 20 minut temu koło mojego domu, ale moje psy podniosły taki wrzask że zwiał...

On biega jak wiatr!!!!!!!
Jest czarno-srebrny, spory, widziałam go niestety z jakichś 100 metrów. Chyba jest gdzieś blisko, bo moja jamniczka siedzi w oknie i wkurzona wypatruje...

Od sklepu do mnie jest jakieś półtora kilometra.
Cholera no... nie wiem jak go zwabić.

Posted

o qrcze a kielbacha by sie nadala bo taka wonna jest, no to miejmy nadzieje ze podejdzie, tylko pewnie zje i zwieje, napewno boi sie ludzi po tym jak oberwal, trzymam kciuki