Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
już wrzucam :) dzięki za ogłoszenia :loveu: qrczę miałam te linki już wcześniej tam wciepnąć ale jakoś tak... mi to trzeba młotkiem do głowy tłuc żebym nie zapomniała :P :oops:

ja będę tym młotkiem :)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Hmm....roznie;)Chyba ja czegos takiego nie zauwazylam:)Biorac pod uwage ze podoba mi sie wszystko co rude i sama mam rudzielca ze schroniska:D

Ja też mam sentyment do tego koloru :)1. psiak rudy, 2. kremowo-rudy, 3. rudy :) ale najciekawsze-to nigdy nie był mój wybór, zawsze jakoś przypadkiem :)

Posted

Wy tu gadu-gadu o kolorach a ja dostałam maila w sprawie Brutka! :D jest nim zainteresowana pewna Pani ale będzie potrzebny transport (jeszcze nie wiem do jakiego miasta) ale tym razem, mając już doświadczenie po niedoszłej właścicielce Salwka zapytam tą Panią o wizytę przedadopcyjną... :roll:

Posted

Wy tu gadu-gadu o kolorach a ja dostałam maila w sprawie Brutka! :D jest nim zainteresowana pewna Pani ale będzie potrzebny transport (jeszcze nie wiem do jakiego miasta) ale tym razem, mając już doświadczenie po niedoszłej właścicielce Salwka zapytam tą Panią o wizytę przedadopcyjną... :roll:

Ta sam Pani interesował się Dinusiem poz.276 i Maćkiem z biura, dokładnie ją sprawdź.... Ta Pani ma ciężko chorą mamę, więc ważne jest to, zeby upewnić się w jakim stopniu bedzie mogła zajmować się Brutusem....

Posted

hmm.. jesteś pewna że to ona? no dobra pogadam z nią jeszcze...

jestem pewna, że ona ;) Sama mi napisała, że jednak weźmie innego psa - własnie Brutusa.....

Posted

Poprostu zrób porządne rozeznanie, bo Pani nie zrobiła na mnie za dobrego wrażenia, ale to było tylko kilka maili, więc mogłam odnieść tylko takie wrażenie, a potem poprostu zrobi się wizyte przedadopcyjną ;)

Posted

ok lajcik. już do niej napisałam w sprawie wizyty i pytałam czy to jej pierwszy pies brany ze schroniska... zaraz będę robić dalej rozeznanie

no zobaczymy.....