Amber Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 E... pewnie i tak nie napiszecie... Wiecie ile się trzeba prosić, żeby ktoś głupią nazwę hodowli napisał, a co dopiero taki sikret? :shake: :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Amber']E... pewnie i tak nie napiszecie... Wiecie ile się trzeba prosić, żeby ktoś głupią nazwę hodowli napisał, a co dopiero taki sikret? :shake: :eviltong:[/QUOTE] no właśnie to jest ten sekret. Ta tajemna wiedzą, niedostępna dla ogółu :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a ja wiem skad sie biora zaj..biste psy-od nas z domu,bo mu przeciez zajeb..ste jestesmy:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']a ja wiem skad sie biora zaj..biste psy-od nas z domu,bo mu przeciez zajeb..ste jestesmy:evil_lol:[/QUOTE] ee tam nie znasz się :eviltong: zajebiste psy to mogą miec tylko prawdziwi znaffcy psiej psychiki, z wieloletnim doświaczeniem, i kontaktami zagramanicą. Ty masz zwykłe kundle :diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ej na prosze wszystko sie zgadza co napisalas,doswiadczenia mam,znawca psiej psychiki jestem w koncu pare lat temu testy zdalam,kontakty zagraniczne tez sie zgadza,a co do kundli to no prawie sie zgadza,w koncu Bella to bolonka zwetna,az z Holandii:eviltong::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']ej na prosze wszystko sie zgadza co napisalas,doswiadczenia mam,znawca psiej psychiki jestem w koncu pare lat temu testy zdalam,kontakty zagraniczne tez sie zgadza,a co do kundli to no prawie sie zgadza,w koncu Bella to bolonka zwetna,az z Holandii:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] aaa to sory :diabloti: zwracam honor i upraszam o wybaczenie Jaśnię Paniom :modla: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 aha a Bebe to prawie grzywek:diabloti: no nie wiem czy zaslugujesz na wybaczenie:mad:troche malo tego:mad: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']aha a Bebe to prawie grzywek:diabloti: no nie wiem czy zaslugujesz na wybaczenie:mad:troche malo tego:mad:[/QUOTE] nie strasz mnie, bo się zamknę w sobie i przestanę do waszej galeryjki zaglądać :eviltong: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dobra,dobra nie badz taka delikatna:glaszcze::glaszcze:juz nie bede;) na to podsumujmy: to jak wiem skad sie biora zajebiste psy:cool3:? Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']dobra,dobra nie badz taka delikatna:glaszcze::glaszcze:juz nie bede;) na to podsumujmy: to jak wiem skad sie biora zajebiste psy:cool3:?[/QUOTE] taaaa jest! :lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no odrazu lepiej to wieczorkiem ja postawie:beerchug: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']no odrazu lepiej to wieczorkiem ja postawie:beerchug:[/QUOTE] :loveu: ze tez musialo Cię do tej niemcolandii wywiać... boszzz...dochodzę do wniosku, że ludzie na dogo mają mnóstwo kompleksów i kij w dupie tak mocna wepchnięty, że aż mnie boli... :shake: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 zeby tylko w dup..ie:roll: no wywialo,ale czasem zawiewa do Polski;)a skad jestes? Quote
Instant Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='asiak_kasia']boszzz...dochodzę do wniosku, że ludzie na dogo mają mnóstwo kompleksów i kij w dupie tak mocna wepchnięty, że aż mnie boli... :shake:[/QUOTE] ja to bym nawet powiedziała, że są różne rodzaje tych do-dupnych kijów :eviltong: i w ogóle, to cześć - uwolniłam się od części rodzinki, pozbierałam się po weekendzie, nadrobiłam zaległości na dogo, kochany urlopik :loveu: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [QUOTE]boszzz...dochodzę do wniosku, że ludzie na dogo mają mnóstwo kompleksów i kij w dupie tak mocna wepchnięty, że aż mnie boli... :shake:[/QUOTE] :diabloti: Dzień dobry Kasiuniu... Ja dziś drugi dzień nie poszłam do pracy :loveu: (wiem, zaraz zostanę znienawidzona even more, za takie wyznania :evil_lol:) Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']zeby tylko w dup..ie:roll: no wywialo,ale czasem zawiewa do Polski;)a skad jestes?[/QUOTE] Wielkopolska, okolice N. Tomyśla :cool3: po drodze z dojczlandii :loveu: [quote name='Instant']ja to bym nawet powiedziała, że są różne rodzaje tych do-dupnych kijów :eviltong: i w ogóle, to cześć - uwolniłam się od części rodzinki, pozbierałam się po weekendzie, nadrobiłam zaległości na dogo, kochany urlopik :loveu:[/QUOTE] ano. Do dupne kije ostatnio widzę wiodą prym. A może to ten sam kij tylko ma różne persony na swoich końcach? :razz: Quote
Instant Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='asiak_kasia'] ano. Do dupne kije ostatnio widzę wiodą prym. A może to ten sam kij tylko ma różne persony na swoich końcach? :razz:[/QUOTE] Ale kij ma tylko dwa końce, a person jest dużo więcej! :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a ja za 3 tygodnie mam 3 tygodnie urlopiku:loveu::diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no nie wiem czy po drodze:roll:ja jezdze dolem:cool3:i jade na dol:eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Instant']Ale kij ma tylko dwa końce, a person jest dużo więcej! :evil_lol:[/QUOTE] no to pewnie ma więcej końcówek ;) i pewnie z różnymi wielkościami i kształtami :evil_lol: [quote name='natija']a ja za 3 tygodnie mam 3 tygodnie urlopiku:loveu::diabloti:[/QUOTE] ja teoretycznie wg planu urlopowego tez pod koniec lipca mam urlop 2tyg. Ale cholera to wie, bo niby nasz dział jest na wylocie :roll: Quote
Amber Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Dopiero teraz przeczytałam wątek szczeniakowy i... :mdleje: a_niusia chyba uważa, że wszyscy mają pękać z ciekawości co się u niej dzieje, jakiego psa sobie kupiła, z jakiej hodowli są itp. Mi to wisi i powiewa w stopniu najwyższym. Gordony interesują mnie tak samo jak wspinaczka wysokogórska... Ale już zepsucie jej rozrywki i wydobycie info, które jest dostępne publicznie, to... węszenie :lol: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Amber']Dopiero teraz przeczytałam wątek szczeniakowy i... :mdleje: a_niusia chyba uważa, że wszyscy mają pękać z ciekawości co się u niej dzieje, jakiego psa sobie kupiła, z jakiej hodowli są itp. Mi to wisi i powiewa w stopniu najwyższym. Gordony interesują mnie tak samo jak wspinaczka wysokogórska... Ale już zepsucie jej rozrywki i wydobycie info, które jest dostępne publicznie, to... [B]węszenie [/B]:lol:[/QUOTE] :evil_lol: czuję się z tym tak źle... :-( już pomijam fakt, że ogólnie ruska branża kynologiczna mnie interesuje, gdyż ponieważ jeździłam tam i czasami miało się okazję poznać ciekawych ludzi. Od różnych ras. No ale sory, ide się biczować bo wiem co wpisać w wujcia google :placz: Quote
Aleks89 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 No widocznie to największy problem jej życia i tajemnica poliszynela. Quote
Recommended Posts