Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Widocznie nie masz ze swoim psem porozumienia i chowasz go tylko na pokaz lub [B]na psa mordercę[/B] :eviltong:[/QUOTE]

to drugie na bank - a potem pisze, że to wina Prosiuni :shake::evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej Kaśka pacz co się działo w niedzielę na DCDC (zajumane z fejsa od znajomej ;))
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/821_10200999055477170_676835579_n.jpg[/img]

JAMNIK PSEM PASTERSKIM :evil_lol:

[SIZE=1]zanim rozpęta się piekiełko dodam, że piesek po prostu spierdzielił właścicielom do owieczek [/SIZE]:diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Ej Kaśka pacz co się działo w niedzielę na DCDC (zajumane z fejsa od znajomej ;))

JAMNIK PSEM PASTERSKIM :evil_lol:

[SIZE=1]zanim rozpęta się piekiełko dodam, że piesek po prostu spierdzielił właścicielom do owieczek [/SIZE]:diabloti:[/QUOTE]

żałuje, że nie pojechałam, ale mielismy gości umówionych i brak transportu :-( ale za rok startuje z Polą. O! :evil_lol:

[quote name='evel']No hola. Fota z łowcami jest? Jest. Jamnik psem pasterskim w takim razie jest? Proste :cool3:[/QUOTE]

no kurde, skoro swetry stróżują to jamniki mogą paść. A tu w dodatku jest fota na dowód :diabloti:

[quote name='Aleks89']Jamnik jamnikiem ,owce owcami.Pan:loveu:[/QUOTE]

Pan fajny :loveu:

[quote name='Amber']Jamnik zobaczył dużo jagnięciny i się podjarał :eviltong:[/QUOTE]

Amber twierdzisz, że jest również psem rzeźnickim? :diabloti:

Posted

Uwielbiam Was :loveu::evil_lol:

Kaśka nie możesz z Polą startować bo ja będę startować z Prośką a jak już mówiłam będziemy najlepsze :diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Uwielbiam Was :loveu::evil_lol:

Kaśka nie możesz z Polą startować bo ja będę startować z Prośką a jak już mówiłam będziemy najlepsze :diabloti:[/QUOTE]

no spoko, przynajmniej nie będę miała żalu jak nie wygram :evil_lol: poza tym podium ma 3 miejca. I ja z moją suką bede łowieczki zaganiać-sama widziałas jaki to dobry pies pastersko-strózująco-obronno zaganiający :loveu:

Posted

[QUOTE]Amber twierdzisz, że jest również psem rzeźnickim? :diabloti: [/QUOTE]
Czasem jest nawet rzeźnikiem :diabloti:

Nie chce was martwić ale ja również się wybieram... No, a to już mówi samo przez się... Kto zgarnie wszystkie miejsca na podium... Bo zamierzam startować z Jarim, Cortiną i Finką. Akurat 3 miejsca dla 3 najlepszych psów. We wszystkich konkurencjach :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Czasem jest nawet rzeźnikiem :diabloti:

Nie chce was martwić ale ja również się wybieram... No, a to już mówi samo przez się... Kto zgarnie wszystkie miejsca na podium... Bo zamierzam startować z Jarim, Cortiną i Finką. Akurat 3 miejsca dla 3 najlepszych psów. We wszystkich konkurencjach :loveu:[/QUOTE]

No zgarniaj sobie-w stolycy tez maja takie zawody :eviltong: Możesz se wygrywać, nawet bede Ci kibicować, o ile Jarek nie zeżre wszystkiego dookoła :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']No właśnie zeżre wszystko oprócz jamnic, dlatego będziemy na podium, bo tylko my zostaniemy :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: to się nazywa isc po trupach do celu :eviltong:

Posted

[quote name='Czekunia']Ej babo! Wysyłaj mi szybko zaproszenie na fejsie, bo Ci do tyłka nakopie:evil_lol:.
będę podglądać Twoje konisie:loveu:![/QUOTE]

Łe tam fociszków koninek jeszcze nie mam :eviltong: i jak nie ma psa w profilowym to nie wiem jak Cię szukać :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Łe tam fociszków koninek jeszcze nie mam :eviltong: i jak nie ma psa w profilowym to nie wiem jak Cię szukać :diabloti:[/QUOTE]

Łeee to bez sensu:eviltong:... Żarcik;)
W galerii mam milion pięćset sto dziewięćset zdjęć piesków, więc chociaż na profilowym mam swoje:evil_lol:, na którym uprawiam aquaaerobik:loveu:. A teraz szukaj!

Posted

[quote name='Czekunia']Łeee to bez sensu:eviltong:... Żarcik;)
W galerii mam milion pięćset sto dziewięćset zdjęć piesków, więc chociaż na profilowym mam swoje:evil_lol:, na którym uprawiam aquaaerobik:loveu:. A teraz szukaj![/QUOTE]

znalazłam po psach oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Kaśka wertuj moich znajomych to masz całe kółeczko adoracji podane na talerzu ,plus mojego eks ,i randki do podglądania :P[/QUOTE]

dobraa, wszystko co miało psy i kojarze tychże zaprosiłam :eviltong:

edit:

macie jeszcze pieseczka, który robi waruj na kontakcie-taka jestem profi :evil_lol:

[IMG][URL="http://s1221.photobucket.com/user/OkamiaK/media/POLA/7P3B5451_zps5018603f.jpg.html"][IMG]http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/POLA/7P3B5451_zps5018603f.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

Posted

[quote name='asiak_kasia']znalazłam po psach oczywiście :diabloti:[/QUOTE]

Zuch dziewczyna:loveu:
to teraz podziwiaj moje idealne pieseczki:evil_lol:.
czy Ty masz faktycznie takie dziwne nazwisko:eviltong:?

Posted

[quote name='Czekunia']Zuch dziewczyna:loveu:
to teraz podziwiaj moje idealne pieseczki:evil_lol:.
czy Ty masz faktycznie takie dziwne nazwisko:eviltong:?[/QUOTE]

nie-ale celowo wpisałam sobie nick beda mnie ludzi z dogo kojarzyć. A szef nie znajdzie :diabloti:

Posted

ja jak mnie ktoś zaprasza i widzę że ma pieski, to od razu akceptuje, bo jak ma pieski, to na pewno go znam z dogo :evil_lol: czasem po kilku miesiącach orientuje się, kto to właściwie jest
ale Ciebie rozpoznałam, Twoja taktyka z wpisaniem nazwiska się sprawdziła :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']ja jak mnie ktoś zaprasza i widzę że ma pieski, to od razu akceptuje, bo jak ma pieski, to na pewno go znam z dogo :evil_lol: czasem po kilku miesiącach orientuje się, kto to właściwie jest
ale Ciebie rozpoznałam, Twoja taktyka z wpisaniem nazwiska się sprawdziła :lol:[/QUOTE]

:evil_lol: jestem szczwana sztuka :loveu:

a tak serio, czasami fajnie sobie poczytać "ambitne" dyskusje :eviltong: szczególnie jak na dogo pustki ;)