Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedźwiadeczek :loveu:
Pewnie sporo się takich moloskowatych kundli przez mój dom przewinie w życiu :) Lubię takie.
Ile ona gdzieś waży?

Posted

omry napisał(a):
Niedźwiadeczek :loveu:
Pewnie sporo się takich moloskowatych kundli przez mój dom przewinie w życiu :) Lubię takie.
Ile ona gdzieś waży?

Ona to mix CAO z jakimś niemcem. :shake: Najgorsze co może być. "rób coś ze mną, rób! chociaż w gruncie rzeczy mam Cię w dupie, papap! " :evil_lol:

Posted

Jakie ma ślepka śliczne:loveu:
Warto było czekać tyle na te fotki;)
Mi się twoja sucz podoba bardzo, chociaż szczerze to nie specjalnie w moim typie ale ma za*****te umaszczenie:loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Ona to mix CAO z jakimś niemcem. :shake: Najgorsze co może być. "rób coś ze mną, rób! chociaż w gruncie rzeczy mam Cię w dupie, papap! " :evil_lol:

Ostatnio znajomi, co mają 3 msc sukę mix berna i zero doświadczenia, jak byliśmy nad morzem chcieli z Koszalina przywieźć sobie do domu mix cao z haszczakiem :lol: Na szczęście udało mi się im przetłumaczyć, że chyba na łeb upadli.

Posted

[quote name='omry']Ostatnio znajomi, co mają 3 msc sukę mix berna i zero doświadczenia, jak byliśmy nad morzem chcieli z Koszalina przywieźć sobie do domu mix cao z haszczakiem :lol: Na szczęście udało mi się im przetłumaczyć, że chyba na łeb upadli.

:mdleje:
o mamuniu...nie wiem czy moze istnieć gorszy mix. Przeciez z nizaleznością tych dwóch ras to będzie albo 100% nieodwoływalny pies, albo piesek tylko na lince. Nigdy pzenigdy takiej niezalezności u psa bym nie chciała. Mam kaukaza i mam teraz Polę i kurw*ca mnie bierze, jak moje pieski dochodzą do wniosku, ze jednak muszą sobie iść. Bo tak...
Mści się to, że mają luz na codzień, i potem spacerek w mieście kończy się wypadami na własną łapę :shake: Na co dzień to mi wisi, bo i tak urzędują na naszym terenie, wiec prawde mówiąć średnio to mnie to boli. I nawet nie chce mi się jakoś szczególnie tego katować. Soczysta "urwa" na ogół załatwia sprawę :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
O Bosze, a ty chciałaś, żeby Jari się z nią "bawił" :eviltong: Bad idea.

Ona się bawi ze wszystkim co się rusza i daje się poniewierać :cool3: także spoko-dałaby radę, a jak nie to bede mogła wziąc szczeniaczka od Ciebie i nie bedzie straty wielkiej :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
A nie boisz się, że by się połamała? :lol:

Skoro daje radę z Joko-która jest jak czołg, a wazy coś ok. 55kg to myślę, że dałaby radę. Plus bardzo ładnie robi uniki, w zasadzie dzięki temu zyje jeszcze :diabloti:

Posted

Spoko, przewalanki to jeszcze nic, gorzej jak się Jariemu agresor załączy :evil_lol:. Jak na statecznego ojca (przyszłej rodziny) przystaje - stabilna psychika to jego dewiza :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Spoko, przewalanki to jeszcze nic, gorzej jak się Jariemu agresor załączy :evil_lol:. Jak na statecznego ojca (przyszłej rodziny) przystaje - stabilna psychika to jego dewiza :evil_lol:

Najwyżej ją kagańcem sponiewiera-ona lubi takie klimaty. I się cieszy jak głupia :roll:
A poza tym Pola jest wyjątkowo uległa, wiec jakby odstawiła przed nim cały taniec to by się poczuł prawdziwym samcem i by jej odpuścił :evil_lol:

Posted

A nie boisz się, że jej to zniszczy psychikę? :placz:

Jari jest obwiniany o niszczenie piesków poprzez swoje plebejskie zachowanie :p

Posted

Amber napisał(a):
A nie boisz się, że jej to zniszczy psychikę? :placz:

Jari jest obwiniany o niszczenie piesków poprzez swoje plebejskie zachowanie :p

moj piesek jest idealny i nie mozna go zepsuć :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']
Nie ma to jak dobry fotograf :lol:

Mówcie mi tak dalej :loveu:

a potem będę kasować pieniążki :evil_lol:

A kiedy przyjedziesz socjalizować mojego pieseczka?:cool3:

Posted

[quote name='Okamia']Mówcie mi tak dalej :loveu:

A kiedy przyjedziesz socjalizować mojego pieseczka?:cool3:

tej, ja się dziwie, że Ty jeszcze robisz to za darmochę :diabloti:

a posocjalizować możemny się sobota/niedziela? Bo w tygodniu (póki co) jeszcze pracuje :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Mówcie mi tak dalej :loveu:

To Ty te fotki zrobiłaś za darmo???? Oszalałaś?? :diabloti: Masz luszczankę i nie bierzesz piniążków za swoją pracę, głupota :shake:

Posted

agaciaaa napisał(a):
To Ty te fotki zrobiłaś za darmo???? Oszalałaś?? :diabloti: Masz luszczankę i nie bierzesz piniążków za swoją pracę, głupota :shake:

no a potem marudzi ze roboty nie ma...robota się sama pcha, a ta za darmo się daje wykorzystywać :shake:

Posted

Którego pieska chcesz socjalizować?Tą socjopatyczną białą świnie rzucającą się na małe szwabiki?:diabloti:

Już wiem!!!!Luc ciepie się do psów przez psa Okamii!:evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']a posocjalizować możemny się sobota/niedziela? Bo w tygodniu (póki co) jeszcze pracuje :eviltong:

która sobota/niedziela? Jeżeli nie ma nic u nas na mieście to mi pasuje :loveu: Chyba, że kolanko będzie mnie bolało to nie :shake:

Ja pieskom znajomych robię za darmo - ale jak chcą niektórzy płacić to mogę podać nr konta:evil_lol:

[quote name='Aleks89']Którego pieska chcesz socjalizować?Tą socjopatyczną białą świnie rzucającą się na małe szwabiki?

Już wiem!!!!Luc ciepie się do psów przez psa Okamii!

Ona po prostu wiedziała jaki on brzydki będzie jak dorośnie i chciała Ci zaoszczędzić takich widoków :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Którego pieska chcesz socjalizować?Tą socjopatyczną białą świnie rzucającą się na małe szwabiki?:diabloti:

Już wiem!!!!Luc ciepie się do psów przez psa Okamii!:evil_lol:

tak :diabloti: właśnie tego pieska :cool3:

fszystko wiem, bo mi Okamia opowiadała jak Lucjanka Prośka chciała zeżreć :lol:

btw są kolce jest złoooo :loveu::diabloti:

" class="ipsImage" alt="">