Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']no z pkp jedzie 68 i 51 tam w okolice hotelu Polonez, potem z buta już ten kawałek można :cool3:

aaaaa...bedzie komu tyłek obrabiać :loveu: tylko pamiętaj, trzymamy się wersji, że Pola był grzeczna i kochaniutka :evil_lol:[/QUOTE]

Y ja nie wiem gdzie hotel Polonez ale wiem gdzie jechać :diabloti:
Spoko :) Wymyślimy, że byłaś z obiema sukami i ja z obiema i były idealne... Ale niestety na zdjęcia się tylko Pola załapała bo... coś tam :evil_lol:
Co do obrabiania to usiądziemy i będę Ci pokazywać kto jest kto :loveu: A potem obrobimy nieobecnym :diabloti: Albo na odwrót :eviltong:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Okamia']Y ja nie wiem gdzie hotel Polonez ale wiem gdzie jechać :diabloti:
Spoko :) Wymyślimy, że byłaś z obiema sukami i ja z obiema i były idealne... Ale niestety na zdjęcia się tylko Pola załapała bo... coś tam :evil_lol:
[B]Co do obrabiania to usiądziemy i będę Ci pokazywać kto jest kto :loveu: A potem obrobimy nieobecnym :diabloti: Albo na odwrót [/B]:eviltong:[/QUOTE]

:loveu:brzmi jak niezła zabawa :evil_lol:

Posted

[QUOTE][B]Co do obrabiania to usiądziemy i będę Ci pokazywać kto jest kto :loveu: A potem obrobimy nieobecnym :diabloti: Albo na odwrót [/B]:eviltong:[/QUOTE]

Bosze, już zazdroszczę :placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Po co? Z Jarim przyjadę. Zrobił ogromne postępy od 30 min. :evil_lol:[/QUOTE]

W sumie racja - przynajmniej będziemy potem mogły peany pisać jaki to on grzeczny i kochany i ideał :loveu:

Posted

[quote name='Okamia']W sumie racja - przynajmniej będziemy potem mogły peany pisać jaki to on grzeczny i kochany i ideał :loveu:[/QUOTE]

o tak tak :loveu: i w ogole będzie sielsko anielsko :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']o tak tak :loveu: i w ogole będzie sielsko anielsko :evil_lol:[/QUOTE]

No ba :loveu: Amber ty jako, że masz autko przywieź grilla i kiełbaski. Chyba, że Jari nam upoluje jakiegoś pieska jako pies myśliwski :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']No ba :loveu: Amber ty jako, że masz autko przywieź grilla i kiełbaski. Chyba, że Jari nam upoluje jakiegoś pieska jako pies myśliwski :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: nie, no idę stad, bo się popłakałam :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']No ba :loveu: Amber ty jako, że masz autko przywieź grilla i kiełbaski. Chyba, że Jari nam upoluje jakiegoś pieska jako pies myśliwski :evil_lol:[/QUOTE]
Jari poluje tylko w norze, jako wybitny norowiec... trzeba by było jakąś cziłkę tam wrzucić :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Jari poluje tylko w norze, jako wybitny norowiec... trzeba by było jakąś cziłkę tam wrzucić :evil_lol:[/QUOTE]

A może być jakaś mniejsza wersja burdelka? :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Dobra dogadane-definitywnie jadę :loveu: ale tylko w sobotę, bo mam transport w te i nazad do/od okolic Sano :cool3:[/QUOTE]

Loozik :loveu: Będziemy obgadywać wszystkich z dogo :multi::diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']:loveu:

będzie bowsko i bede miała fociszki :loveu: i poogladam sobie burdelki, i najpewniej najem się wstydu za swojego kundla :evil_lol:[/QUOTE]

Nikomu nie powiem :eviltong: Nelka chciała wszystkie pieski zjeść jak z nią byłam (Olusia Lucusia też:loveu:)

Posted

[quote name='asiak_kasia']
łe to akurat w tym względzie się zachował super. Ja tam Poli nie ufam bo ona krzywdy realnej im zrobić nie chce, ale w zabawie jest nachalna, i takie jedno sztuchnięcie nosem mogło by być tragiczne w skutkach :shake: Joko ma olew, ale u iej ten olew jest do czasu, aż się nadarzy okazja, wtedy po prostu by capnęła. No i jest w zasadzie kilkudziesięcio kilogramowym bydlątkiem :diabloti:
[/QUOTE]

nie no, nie używam, że zachował się źle ;) byłam tylko najpierw zła, że chce sikać po 5h snu :evil_lol:
on niby też chce się bawić z prosiakami, ale ja wolę, żeby się nie bawił. różnie może być. lubi wylizywać Tosię :evil_lol: a temu durniowi nic to nie przeszkadza, no ale wiadomo, to skinny :diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Nikomu nie powiem :eviltong: Nelka chciała wszystkie pieski zjeść jak z nią byłam (Olusia Lucusia też:loveu:)[/QUOTE]
awiam gdzie mam jej kolce

łe to spoko, ona zeżreć nie zechce, co najwyzej polizac, poskakać, i ogólnie dać upuśc nadmiarowi energii, i tak się włąsnie zastanawiam gdzie mam jej kolce? :evil_lol:
Poza tym dawno nie byłam z nią w mieście, wiec na pewno odwali jakąś wiochę :loveu:

[quote name='motyleqq']nie no, nie używam, że zachował się źle ;) byłam tylko najpierw zła, że chce sikać po 5h snu :evil_lol:
on niby też chce się bawić z prosiakami, ale ja wolę, żeby się nie bawił. różnie może być. lubi wylizywać Tosię :evil_lol: a temu durniowi nic to nie przeszkadza, no ale wiadomo, to skinny :diabloti:[/QUOTE]

U nas sprawdziło się bezwzględne warowanie Poli. I ona sobie obserwuje, świnie latają i jest luzik. Chociaz nie zaufam jej na tyle, żeby ją puścić bez komendy w prosiaki...:roll: Ona ma o tak problem z emocjami, a to jest świetne cwiczenie na opanowanie.
A co do wylizywania świnek-moje się same nadstawiaja. Jak pies podchodzi pod klatkę to wystawają ryje i zady do lizania...:stupid:

Posted

[quote name='asiak_kasia']

U nas sprawdziło się bezwzględne warowanie Poli. I ona sobie obserwuje, świnie latają i jest luzik. Chociaz nie zaufam jej na tyle, żeby ją puścić bez komendy w prosiaki...:roll: Ona ma o tak problem z emocjami, a to jest świetne cwiczenie na opanowanie.
A co do wylizywania świnek-moje się same nadstawiaja. Jak pies podchodzi pod klatkę to wystawają ryje i zady do lizania...:stupid:[/QUOTE]

Etna myślę też by wyleżała w komendzie gapiąc się na prosiaki, ale dla mnie jest wtedy zbyt napięta, dlatego po przeprowadzce chcę coś z tym zrobić. boję się, że zrobiłaby im krzywdę, nawet niechcący :roll:
orety, kto wie, może Tosiczka niedługo też zacznie tak robić :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']Etna myślę też by wyleżała w komendzie gapiąc się na prosiaki, ale dla mnie jest wtedy zbyt napięta, dlatego po przeprowadzce chcę coś z tym zrobić. boję się, że zrobiłaby im krzywdę, nawet niechcący :roll:
orety, kto wie, może Tosiczka niedługo też zacznie tak robić :evil_lol:[/QUOTE]

Pola na poczatku tez leżała podjarana, jak luzowała, w kóncu, to był smak i zwolnienie z komendy i tak do skutku. Teraz sama się kładzie jak widzi, że otwieram klatkę. Także kwestia treningu, pies sam z siebie wiecznie w stanie ekscytacji byc nie może, w końcu musi odpuścić, kwestia wytrzymania do tego momentu ;)

Moim świniakom to chyba sprawia przyjemność, bo tkwią w bezruchu, jak pies przestanie, bo zaczynają drzeć pyski :diabloti: