natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 ej to ci baba;)no lepiej,zeby sie uspokoila,ale na to nie ma rady,ile jeszcze jej zostalo? Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Poród przewidujemy okolice marca/kwietnia/maja bo to jej pierwszy zrebak, i pierworódki mają tedencje do przenoszenia ciązy, albo zbyt wczesnych porodów. Także póki co daaalleeeeekooo. Niemniej jednak nie moze się kopać z pozostałymi babami. Wątpie, żeby jej przeszło, to typowa hustawka hormonalna. Jak się mały urodzi będzie jeszcze gorzej-bo będzie go bronić :diabloti: Ale ze względu na jej wredność ostatnio została nazwana Brenda-po mojej podłej nauczycielce od angola-o dziwo reaguje :eviltong: Quote
natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 no to faktycznie dlugo jeszcze,grund to,zeby nikomu nic ie nie stalo:)hehe podoba jej sie Brenda,bo nie wie dlaczego ...;) Quote
Buńka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Witajcie:hand: Przybyłam tutaj bo przyciągnął mnie pinkowy banerek i bure sucze:D Przejrzałam już calutką galeryjkę i widzę że tu wesoło więc chyba zostanę na dłużej;) Będziem zaglądać z nadzieją że będą jakieś foteczki:p Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Witajcie:hand: Przybyłam tutaj bo przyciągnął mnie pinkowy banerek i bure sucze:D Przejrzałam już calutką galeryjkę i widzę że tu wesoło więc chyba zostanę na dłużej;) Będziem zaglądać z nadzieją że będą jakieś foteczki:p[/QUOTE] witamy :loveu: :diabloti: taaaa fotki...cos postaram się zrobić, chociaż ciężko, ciężko bo nawet jak sucze ide tylko na ogród, to my zawsze mamy coś do roboty i brak ręki na aparat :eviltong: Uroki mieszkania na wsi, ze stadem stworów :roll: ale jakies letnie trzeba trzasnać, zeby nie było, że kundle ubiłam czy cuś :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='asiak_kasia'] ale jakies letnie trzeba trzasnać, zeby nie było, że kundle ubiłam czy cuś :eviltong:[/QUOTE] no właśnie :diabloti: fotoblożek a zdjenciuszkuf nie ma :shake: Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Rinuś']no właśnie :diabloti: fotoblożek a zdjenciuszkuf nie ma :shake:[/QUOTE] Bo to bardziej blożek niz foto, no ale obiecuję poprawę. Może się uda na weekend wybrać na latające talerze i psy :eviltong: Quote
Okamia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Bo to bardziej blożek niz foto, no ale obiecuję poprawę. Może się uda na weekend wybrać na latające talerze i psy :eviltong:[/QUOTE] Nie uda tylko ruszaj tyłek do Poznania na pieski :mad: Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Okamia']Nie uda tylko ruszaj tyłek do Poznania na pieski :mad:[/QUOTE] a zrobisz zdjęciuszki mojemu pieseczkowi? :cool3: Quote
Rinuś Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']a zrobisz zdjęciuszki mojemu pieseczkowi? :cool3:[/QUOTE] haha to mają być Twoje zdjenciuszki a nie będziesz się wysługiwac koleżankąfotonlozanką :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Rinuś']haha to mają być Twoje zdjenciuszki a nie będziesz się wysługiwac koleżankąfotonlozanką :diabloti:[/QUOTE] ale ona ma aparat! :eviltong: i jest profeszional fotografer :cool3: poza tym jak chcesz JAKIEKOLWIEK fotki tutaj uświadczyć to milcz :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']a zrobisz zdjęciuszki mojemu pieseczkowi? :cool3:[/QUOTE] Czyli nie czytałaś moich wypocin na moim blożku :-( ze mnie taki profeszional jak nic :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Okamia']Czyli nie czytałaś moich wypocin na moim blożku :-( ze mnie taki profeszional jak nic :evil_lol:[/QUOTE] cicho tam :eviltong: Quote
Majkowska Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Witamy się w upalny dzień :) Jakże nam niezwykle miło ze zaglądacie do Waldemara. On taki samotny śpi pod stołem, jak mu powiem że ma tyle fanek to chyba oszaleje :P Wasze suńki cudo - proszę mi tu nie pisać o psach własnych że takie i owakie! A ta suńka druga (nie Pola) to jak się zwie? Jakoś nie doszukałm się. Świńki też macie piękneeee:loveu: wyglądają jak mini hipopotamy :D Musi być miłe toto w dotyku. A sunie jak do tych świnek? Waldkowi by się pewnie bardzo spodobały ( nie wiem z jakim efektem końcowym, koty też mu się podobają ale koty się potrafią bronić na szczęscie jak go mają juz dosć). Quote
asiak_kasia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Majkowska']Witamy się w upalny dzień :) Jakże nam niezwykle miło ze zaglądacie do Waldemara. On taki samotny śpi pod stołem, jak mu powiem że ma tyle fanek to chyba oszaleje :P Wasze suńki cudo - proszę mi tu nie pisać o psach własnych że takie i owakie! A ta suńka druga (nie Pola) to jak się zwie? Jakoś nie doszukałm się. Świńki też macie piękneeee:loveu: wyglądają jak mini hipopotamy :D Musi być miłe toto w dotyku. A sunie jak do tych świnek? Waldkowi by się pewnie bardzo spodobały ( nie wiem z jakim efektem końcowym, koty też mu się podobają ale koty się potrafią bronić na szczęscie jak go mają juz dosć).[/QUOTE] Witamy witamy :loveu: wkraczasz w te "złe" rejony na dogomanii :diabloti: Joko i Pola. Z racji tego, że Jokulec ma już swoje lata, jest mniej problematyczny to i rzadziej gości na łamach fotoblożka :diabloti: Psy na świnie nie reagują, bo im to wybiłam z głowy. Chociaż Pola nadal ma swoje fiksacje na ich punkcie, ale szybko udało się to ukrócić. Niestety tu trzeba uwazać, bo pies może niechcacy krzywde zrobić, ale świnie tez głupie nie są. Potrafią uciekać. Przynajmiej moje :razz: Quote
Majkowska Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Się nie boję wkraczać, ale dlaczemu właściwie złe? Joko mi wpadła w oko :) Misiaczek :) Tylko z jakiej to racji zostaje w cieniu Poli, ja tu chcę śledzić Jokusine życie też, to że jest się grzecznym nie znaczy że się traci dojście do dogo-sławy :P Zamawiam specjalną sesję misiaczkową ;) Ano trzeba uważać. Swoją drogą naprawdę zastanawiam się co by mój Waldzior zrobił. Nie widział jeszcze takich małych zwierzątek, a przecież to dusza myśliwska. Z kotami to wie że po pysku można dostać, jeża wie że jak się ugryzie to boli, a taka świnka... Co by jej dało że umie uciekać,jak Waldzior umie gonić. Quote
asiak_kasia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Majkowska']Się nie boję wkraczać, ale dlaczemu właściwie złe? Joko mi wpadła w oko :) Misiaczek :) Tylko z jakiej to racji zostaje w cieniu Poli, ja tu chcę śledzić Jokusine życie też, to że jest się grzecznym nie znaczy że się traci dojście do dogo-sławy :P Zamawiam specjalną sesję misiaczkową ;) Ano trzeba uważać. Swoją drogą naprawdę zastanawiam się co by mój Waldzior zrobił. Nie widział jeszcze takich małych zwierzątek, a przecież to dusza myśliwska. Z kotami to wie że po pysku można dostać, jeża wie że jak się ugryzie to boli, a taka świnka... Co by jej dało że umie uciekać,jak Waldzior umie gonić.[/QUOTE] No i dlatego ja zasadniczo jednak psom nie ufam tak w pełni jeżeli o swinie idzie. ;) "złe" rejony to tak z przymrużeniem oka, dość specyficzne poczucie humoru tu panuje, z resztą nie tylko tu- idź do Oleczka, tam jest dopiero sodomia i gomoria:diabloti: Quote
natija Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 hehe dobrze jest,przynajmniej nie ma cukru i wazeliniarstwa;):eviltong: Quote
Okamia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='natija']hehe dobrze jest,przynajmniej nie ma cukru i wazeliniarstwa;):eviltong:[/QUOTE] Jak nie? To ty nie wiesz, że nasze kółeczko sobie wzajemnie tita i słodzi jacy jesteśmy fajni a inni są be :loveu::diabloti: Kaśka i co z tym DCDC w weekend? :mad: Quote
motyleqq Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='asiak_kasia']No i dlatego ja zasadniczo jednak psom nie ufam tak w pełni jeżeli o swinie idzie. ;) [/QUOTE] mnie ostatnio Ti obudził piszczeniem o 6 rano. obudziłam się, myślę sobie, że oszalał, bo spać poszliśmy o 1 w nocy. a tu się okazało, że moja poskładana klatka się rozpięła i świnki wyszły na spacer :evil_lol: mały śpi pod łóżkiem, a one lubią tam buszować no i był zonk :evil_lol: znaczy one się nie przejęły, że on tam był, za to on przejął się bardzo :lol: myślę, że gdyby to była Etna, to wysłałaby prosiaczki na tamten świat :roll: Quote
asiak_kasia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Okamia']Jak nie? To ty nie wiesz, że nasze kółeczko sobie wzajemnie tita i słodzi jacy jesteśmy fajni a inni są be :loveu::diabloti: Kaśka i co z tym DCDC w weekend? :mad:[/QUOTE] tej miałam dac znać w piątek :diabloti: Na 90% pojade, ale pks-em bo TZ do roboty idzie :-( [quote name='motyleqq']mnie ostatnio Ti obudził piszczeniem o 6 rano. obudziłam się, myślę sobie, że oszalał, bo spać poszliśmy o 1 w nocy. a tu się okazało, że moja poskładana klatka się rozpięła i świnki wyszły na spacer :evil_lol: mały śpi pod łóżkiem, otoyca one lubią tam buszować no i był zonk :evil_lol: znaczy one się nie przejęły, że on tam był, za to on przejął się bardzo :lol: myślę, że gdyby to była Etna, to wysłałaby prosiaczki na tamten świat :roll:[/QUOTE] łe to akurat w tym względzie się zachował super. Ja tam Poli nie ufam bo ona krzywdy realnej im zrobić nie chce, ale w zabawie jest nachalna, i takie jedno sztuchnięcie nosem mogło by być tragiczne w skutkach :shake: Joko ma olew, ale u iej ten olew jest do czasu, aż się nadarzy okazja, wtedy po prostu by capnęła. No i jest w zasadzie kilkudziesięcio kilogramowym bydlątkiem :diabloti: a teraz musze się poskarżyć, Joko ryje w ziemi, notorycznie, chowajac sobie żarcie. I teraz jak jest tak sucho, piach jest wszedzie. Jak jest mokro mamy błotko :loveu: No i panna się dorobiła stanu zapalnego w jednym i drugim oku. Ma zakaz wyjscia na podwórko bez nas. Sajgon w chacie, bo ona juz teraz natychmiast musi iść. Nocki mam z głowy na jakiś czas. Chyba, że jej pozwolę spać w łożku. Co jest nierealne, bo bym musiała miec takie na stalowym stelażu :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='asiak_kasia']tej miałam dac znać w piątek :diabloti: Na 90% pojade, ale pks-em bo TZ do roboty idzie :-( Ja tam Poli nie ufam bo ona krzywdy realnej im zrobić nie chce, ale w zabawie jest nachalna, i takie jedno sztuchnięcie nosem mogło by być tragiczne w skutkach :shake: Joko ma olew, ale u iej ten olew jest do czasu, aż się nadarzy okazja, wtedy po prostu by capnęła. No i jest w zasadzie kilkudziesięcio kilogramowym bydlątkiem :diabloti:[/QUOTE] Jak bym czytała o Neluni, Keluni i koteckach :loveu: Nelunia się bawi jak taki słonik z nimi, a Kell jak by mogła to by zagoniła i capnęła :loveu: No ja właśnie nie wiem czy pojadę bo mi jeszcze kasy na konto nie przelali i nie mam na pksa :mad: Chyba, że mi moje kochanie zasponsoruje :loveu: A o której [U]teoretycznie[/U] byś jechała bo gdyby rano jakoś to możemy się spiknąć na pksie i jechać razem tam? :p Ew. Namów TZta by użetkę wziął i Cię zawiózł :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Okamia']Jak bym czytała o Neluni, Keluni i koteckach :loveu: Nelunia się bawi jak taki słonik z nimi, a Kell jak by mogła to by zagoniła i capnęła :loveu: No ja właśnie nie wiem czy pojadę bo mi jeszcze kasy na konto nie przelali i nie mam na pksa :mad: Chyba, że mi moje kochanie zasponsoruje :loveu: A o której [U]teoretycznie[/U] byś jechała bo gdyby rano jakoś to możemy się spiknąć na pksie i jechać razem tam? :p Ew. Namów TZta by użetkę wziął i Cię zawiózł :evil_lol:[/QUOTE] ja pewnie bym chciała jakoś tak mega rano ruszyć. I teoretycznie miała bym transport aż do Sano, tam w Wilczynie czy bytyniu, cholera wie gdzie to jest :eviltong: bo TZ w tamtych rejonach pracuje. Niestety UZtki nie da rady, bo soboty mają w pracy płatne 150% i wiesz, szkoda marnować okazje-zawsze dodatkowa kasiora :loveu: Z tego co wiem to busa bym miała jakoś o 7.30 z tego przystanku tam, bo potem jest dopiero po 10. O której się to w ogóle zaczyna? :evil_lol: I ja chętnie się spotkam już w PKSie bedzie mozna pogadać, poobrabiac zadki ludkom z dogo :cool3: Quote
Okamia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 No to myślimy podobnie. Ja mam busa o 7.10 u nas. On jest koło Sano około 7.30 właśnie (chyba to ten sam :loveu:). Na dcdc rejstracja jest od 8, pierwsze starty około 9. Potem już różnie... Ale zanim tam dojedziemy (z pkp jest chyba jeden albo 2 busy) to będzie około 9 więc loozik ;) A wiesz ilu tam ludzi z dogo będzie? :shake::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Okamia']No to myślimy podobnie. Ja mam busa o 7.10 u nas. On jest koło Sano około 7.30 właśnie (chyba to ten sam :loveu:). Na dcdc rejstracja jest od 8, pierwsze starty około 9. Potem już różnie... Ale zanim tam dojedziemy (z pkp jest chyba jeden albo 2 busy) to będzie około 9 więc loozik ;) A wiesz ilu tam ludzi z dogo będzie? :shake::evil_lol:[/QUOTE] no z pkp jedzie 68 i 51 tam w okolice hotelu Polonez, potem z buta już ten kawałek można :cool3: aaaaa...bedzie komu tyłek obrabiać :loveu: tylko pamiętaj, trzymamy się wersji, że Pola był grzeczna i kochaniutka :evil_lol: Quote
Recommended Posts