Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Polarna Legenda napisał(a):
Dlaczego nie dałabyś psa tym ludziom?

Wiem że rad fajnie udziela sie na odległość ale jesli chodzi o kontrolę poadopcyjną to może ktoś mógłby pojechać i choćby zza płotu zobaczyc co z psem?

z powodów tych co Asior podała wyżej, jak ktos jest nastawiny na psy tylko i wyłącznie rasowe, bierze psa tylko dlatego, ze jest ładny... nie podoba mu się wizja wizyt poadopcyjnych.... no sorry...
a poza tym giśc w tramwaju, traktował tego psiaka okropnie przedmiotowo, kazał mu leżeć, szrpiąc nieprzyjemnie i tylko sie rozglądał, kto podziwia jego pięknego psa... ciekawe co zrobi jak sie dowie, ze ten pies w niczym nie przypomina amstaffa... :roll:
a kontroli nie jestesmy w stanie przeprowadzic, nawet takiej przez płot, bo nie dostaniemy przeciez adresu... :cool1:

Posted

Pan Paweł twierdzi , ze gość był już w schronisku po tym jak adoptowali morda (z amstafką), i ponoć :roll: zakochani w Mordzie, mimo, ze skopał im cały ogród:evil_lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
z powodów tych co Asior podała wyżej, jak ktos jest nastawiny na psy tylko i wyłącznie rasowe, bierze psa tylko dlatego, ze jest ładny... nie podoba mu się wizja wizyt poadopcyjnych.... no sorry...
a poza tym giśc w tramwaju, traktował tego psiaka okropnie przedmiotowo, kazał mu leżeć, szrpiąc nieprzyjemnie i tylko sie rozglądał, kto podziwia jego pięknego psa... ciekawe co zrobi jak sie dowie, ze ten pies w niczym nie przypomina amstaffa... :roll:
a kontroli nie jestesmy w stanie przeprowadzic, nawet takiej przez płot, bo nie dostaniemy przeciez adresu... :cool1:

A czy ten gość podpisywał umowę adopcyjna ze schroniskiem?Jeśli tak to jest tam pewnie zapis o mozliwości przeprowadzenia takiej kontroli czy mu sie to podoba czy nie.

Z tego co piszesz faktycznie wynika że powinien raczej kupic sobie pluszaka a nie żywą istotę.Ciekawa jestem co zrobi z psem jak uzna że jednak do ogrodu bardziej bedzie mu bardziej pasowała inna rasa.

Posted

Tak, tak, podpisywał... ale wiesz jak to jest z tymi kontrolami, ja przynajmniej nigdy nie miałam, a dostałam niewysterylizowana sukę i nikt nie sprawdził czy ją wysterylizowałam we własnym zakresie, czy rozmnożyłam...

Posted

Pytałam w schronie... TYLKO KTOZ moze przeprowadzić kontrolę.. Będe starała sięm skontaktować z Małgosią z KTOZ-u bo sama bym chciała tam pojechać z nimi :evil_lol: noo bo kto zna Morda lepiej niż ja :diabloti:

A w papierach gościu miał ponoć napisane ze kontrola obowiązkowa

• 2 years later...
Posted

nie mam zbyt fajnych wieści.. Morda nie ma pod wskazanym adresem.. Pani Małgosia była na kontroli i okazało się, ze ci ludzie oddali go komuś spod kielc, jakiemuś robotnikowi :angryy:
TOZ będzie próbował ustalić gdzie przebywa pies.. Jak już będe mieć adres to poproszę któraś z dziewczyn, zeby sprawdzili co z nim ... MOJE MORDZIĄTKO :(

oby nic mu nie było.. to mój pierwszy "synek" schroniskowy, i to naprawde wiele mni8e kosztowało pracy, zeby z niego zrobić psa nadającego się do adopcji..... :shake: