Anashar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Figo - Wspaniały owczarek staroniemiecki. Bardzo sympatyczny. Ufny do ludzi, łagodny i do ludzi i do psów. Jest na wybiegu w Krakowskim schronisku. Mieszka z Gonzem, kochanym psiakiem bez łapki. Oba burki strasznie się polubiły :) Figo najprawdopodobniej miał złamaną przednią lewą łapę. Raczej na niej nie staje, trzyma ją podwiniętą. Ale świetnie sobie radzi :) To naprawdę wspaniały pies. Figo ma ok. 2 lat. Czy znajdzie człowieka który go pokocha i weźmie do domu? Quote
kiwi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 pytaliscie o ta lapke lekarzy? mial rtg? to napewno po zlamaniu? Quote
weszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jaki piękny pies! Kurcze i w schronie :( Oj, ludzie, ludzie... Quote
*Gajowa* Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Figo jest piękny... a może udałoby sie tę łapkę poprawić... Quote
Asior Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 wiesz Maciek aleś jest :( a tak CIe prosiłam ...... Było sobie samemu iśc po Figa i sobie go wyciągnąć z wybiegu... Figo ma taką łapkę odkąd jest w schronisku, teraz chyba za późno na jakiekolwiek poprawki.... Quote
patkaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jest cudny!! łapka łapką, jest tak kochany,że mu to w niczym nie przeszkadza Quote
Kropcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Piekny psiak :loveu: oby szybko znalaz sie dla Niego domek... i dla jego kolegi tez... :( Quote
Anashar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Asior napisał(a):wiesz Maciek aleś jest :( a tak CIe prosiłam ...... Było sobie samemu iśc po Figa i sobie go wyciągnąć z wybiegu... Mówiłem Ci, że chciałem bo go przy obchodzie już wyczaiłem, ale mnie do innego zaprzęgneli... Quote
Asior Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 chcenie chceniem, ale to ja go "wyciągłam" Zresztą nieważne, wątek jest i tyle, ale uważam, zę to nie fer...skoro Cie prosiłam.... Quote
Anashar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Ale więcej osób prosiło o założenie go przed Tobą. Nie będe wymieniał kto :siara: Wkleisz Twoje zdjęcia? Prosimy :) Quote
halbina Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ach, ach... przepiękny jest... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asior Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asior napisał(a): wyślij mi na maila zdjęcia z krystkiem.... noo te własnie Quote
beka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jaki Piękny.. Dlaczego nie mogę mieć więcej psów ??:( Quote
Asior Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 w góre psiaku ....pokaż swoja morduchnę :loveu: Quote
beka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Anashar napisał(a):A moze jednak mozesz :cool3: Mam trzy :). CO prawda zawsze powtarzam że to nie jest moje ostatnie słowo, ale niestety mam dominującego kundelka i kolejny samiec to byłaby katastrofa... Piesio cudny. Nie rozumiem dlaczego jeszcze jest w schronisku ? Anashar zakładałes mu wątek na owczarek.pl?? Quote
Recommended Posts