Romina_74 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 ekspres adopcyjny ruszył z kopyta :cool3: Quote
__Lara Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='soboz4']Jamnisia Funia dziś pojechała do domu stałego w Będzinie. Niedawno zmarła im jamniczka na nowotwór listwy mlecznej, mam nadzieję że będzie szczęśliwa.[/QUOTE] Powodzenia malutka! :) Quote
soboz4 Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Rozmawiałam z nową rodziną Funi, wczoraj jeszcze Funia bała się i nie chciała wychodzić na dwór, dziś już czuje się pewniej, bez problemu wychodzi na spacerek, chodzi za panią krok w krok i zaczyna się zadomawiać. Bardzo prosi się przy jedzeniu (niestety mają miękkie serce i nie wytrzymuję jej błagalnego spojrzenia...) i mam nadzieję, że nie zrobią z niej paróweczki, jak ja zrobiłam z Iguni... Quote
delma Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ojj, niebezpiecznie się robi ;p a tak poważnie, moze Pańśtwo potrzebują czasu (oby nie za dużo), żeby zobojętnieć na takie wymuszanko :) Quote
soboz4 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Wieści od Funi! Dzień Dobry, Funia już się zaaklimatyzowała, wychodzi na dwór, nie boi się. Je normalnie, karma może leżeć, a ona zje jak zgłodnieje (wcześniej pochłaniała wszystko szybko). Jest pocieszna, z naszym kotkiem się dogaduje, nawet śpią razem ze mną na jednym łóżku. Oswoiła się, szczeka, poznaje kto jest obcy a kto nie, także jesteśmy szczęśliwi, że ją mamy. Życzę spokojnych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia Quote
soboz4 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='saphira18']to pora zmienić tytuł;)[/QUOTE] ale jest zmieniony, od razu zmieniłam... Quote
saphira18 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='soboz4']ale jest zmieniony, od razu zmieniłam...[/QUOTE] kurde, bardzo Cię przepraszam:) coś innego przeczytałam ;) Quote
soboz4 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='saphira18']kurde, bardzo Cię przepraszam:) coś innego przeczytałam ;)[/QUOTE] nie ma za co przepraszać, powinnam napisać jakiś bardziej oczywisty tytuł, znalazła dom, albo coś w tym stylu, to bardziej rzuca się w oczy, ja też czasami czytam zupełnie co innego niż jest napisane, nie wiem dlaczego oczu nam czasami takie figle płatają... Quote
MagdaB Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Super wieści :). Dobrze ze sunia polubila kota. Quote
soboz4 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Funia całkiem się zadomowiła, przytyła i wie, że jest u siebie. Nie lubi chodzić na spacerki jak z nieba coś kapie, nie lubi też zostawać sama w domu - szczeka... Quote
maciaszek Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ale ładnie wygląda! Nabrała ciałka i od razu inne proporcje ;). Quote
Recommended Posts