Jump to content
Dogomania

Tricolorowe trio + jeden gratis - u Darii w Opolu!!!

Recommended Posts

Posted

witamy ciocię Żabę !!!:loveu:

prosiaczek się wszystkim podoba :evil_lol:

Basia - ja nie lubię mrozów ani deszczu bo moim pieskom nie chce sie łazic po podwórku a w domu im odbija z nudów.
no i dołuje mnie to ,że te pieski w schronach tak cierpią, jak się dzis dowiedziałam ,że DA zamarzł w Celestynowie to sie podłamałam:(
ja Stefce latałam podgrzewać by miała + 6/ +7 stopni bo jak miała 2 to panikowałam!!

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria, wszystkie Twoje psiaki sa sliczne, teraz zobaczylam calusia galerie, podziwiam ze one tak sie toleruja i spia jeden przy drugim czy nawet na sobie ;) swietne zdjecia, az mojej mamie sie podobaly! :) a ona za psami tego typu nie przepada (nie zna sie :lol: ) Chilli najbardziej przypadla mi do gustu, ale ja z reguly wole rude psiaki :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Niedługo spodziewajcie się zdjęć bombeczek bo wyjeżdżam na tydzień i obawiam się ,że proporcje w domu zostaną zachwiane : jarek będzie ważył 50 kilo a psy - 150 kg :diabloti: :placz:

Posted

modliszka84 napisał(a):
no to impreza była jak trza :evil_lol:

przyznaj sie Daria, ze to Sylwester ale juz nad ranem, psy balowały cała noc, popiły nieźle, ze nawet Hepka gdzies na podłodze zaległa :evil_lol:

ciii modliszka to miała byc tajemnica :evil_lol:
tak a propos balowania i alkoholu..Happy gustuje w ajerkoniaku, Johny w szampanie a Chilli w browarze :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
ciii modliszka to miała byc tajemnica :evil_lol:
tak a propos balowania i alkoholu..Happy gustuje w ajerkoniaku, Johny w szampanie a Chilli w browarze :diabloti:

bo Chili to prosta baba jest, jakies tam szampany czy ajerkoniaki będzie piła :eviltong:
zresztą jakos mnie to dziwi, przeciez juz raz do zwiała z jakimis kolesiami do baru :evil_lol: