Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Font mi stąd siło nieczysta, bo Dinkiem poszczuje:diabloti::diabloti:To porządny blogasek:cool1:

[/quote]
w porzadnym to sie pije:evil_lol:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Łoj sorry literówka się mnię przytrafiła;)[/quote]
;):evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']w porzadnym to sie pije:evil_lol:[/quote]
Zdemoralizowane to do szpiku kostnego albo i głębiej:cool1:

Posted

o Efa masz racje trza sie napic i zatopic smutaski :evil_lol: :evil_lol: ja stawiam.... :evil_lol: :evil_lol: kolejeczke oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :knajpa:

Posted

[quote name='madzia i medor']

Zdemoralizowane to do szpiku kostnego albo i głębiej:cool1:[/quote]
głebiej głebiej głebiej ...:drinka::drinka::drinka:

Posted

[quote name='teqquila']o Efa masz racje trza sie napic i zatopic smutaski :evil_lol: :evil_lol: ja stawiam.... :evil_lol: :evil_lol: kolejeczke oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :knajpa:[/quote]

[quote name='evaxon']głebiej głebiej głebiej ...:drinka::drinka::drinka:[/quote]

Pijta i róbta co chceta.... ja idę spać:hand::hand:

Posted

ok Madzia dala pozwolenie Madzia napij sie z nami :) :evil_lol: :evil_lol:

Efa ty tak nie wciskaj gleboko butelki :evil_lol: :evil_lol: do buzi bo polkniesz ja :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']ok Madzia dala pozwolenie Madzia napij sie z nami :) :evil_lol: :evil_lol:

Efa ty tak nie wciskaj gleboko butelki :evil_lol: :evil_lol: do buzi bo polkniesz ja :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: masz racje lepiej krzyczec
wiecej wiecej wiecej :drinka::drinka::drinka:

Posted

od razu lepiej :knajpa: :knajpa: :drinking: :drinking: o i ala sie pojawila zawsze ma nosa gdzie sie pije :D

hehe Efa jest jeszcze mocniej mocniej mocniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']

hehe Efa jest jeszcze mocniej mocniej mocniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:lol: nie chcialam zeby te słowa wypłyneły spod moich paluszkow:evil_lol:

Posted

hehe och ty poctepna myszo :evil_lol: :evil_lol: czekalas az ja napisze tom :evil_lol: :evil_lol: ale co mi tam :evil_lol: :evil_lol: ale nie pamietam co bylo dalej :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']hehe och ty poctepna myszo :evil_lol: :evil_lol: czekalas az ja napisze tom :evil_lol: :evil_lol: ale co mi tam :evil_lol: :evil_lol: ale nie pamietam co bylo dalej :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
dalej to tylko jęki :grin:

Posted

[quote name='teqquila']hehe :evil_lol: :piasek to spiewal chyba i jeczal potem tak hehe :evil_lol: no chyba ze mowilas o czyms innym :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:siara: :siara: :siara:

Posted

[quote name='teqquila']a wiedziałam swintucho jedna :evil_lol: :evil_lol:spoko fajna rozmowa :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
jaki świntuch jaki swintuch :diabloti:a nie przyszlo ci do głowy ze po takim piciu mozna jęczeć nad kibelkiem?:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

ta po takim piciu to jest zgon kochana i sie nie pamieta ze sie jeczalo nad kibelkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja juz wiem z czym ci sie to mocniej mocniej skojarzylo :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']ta po takim piciu to jest zgon kochana i sie nie pamieta ze sie jeczalo nad kibelkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja juz wiem z czym ci sie to mocniej mocniej skojarzylo :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem ze wiesz:evil_lol: ale ciiii nie kazdy musi wiedziec:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']e Efa one tez takie sintuchy tylko sie ukrywaja :evil_lol: :evil_lol: ale na gie gie wychodzi :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: czasami :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
one to sintuchy nad sintuchami :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']hehe no to juz mam pozamiatane :evil_lol: :evil_lol: pewnie jak mnie dorwa to bedzie :mad: :mad: :mad: eh biedne me zycie czasami :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:turn-l: :turn-l: :turn-l:

Posted

[quote name='teqquila']smiej sie smiej :evil_lol: :evil_lol: bedzie o jedna dogomaniaczke mniej :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
ale ci sie rumuje:evil_lol: