Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 apple napisał(a):A cio bojem sie?:loveu::razz: Bojem siem:crazyeye: Bojem siem:crazyeye::crazyeye: To mało powiedziane, palpitacji serducha (mego cudownego i pięknego) prawie że dostałam:mdleje: apple napisał(a):Nie bój się ja cię obronię:glaszcze: Nie boje się gdy ciemno jest.... tralalallalalallaaa;) Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa'] Nie boje się gdy ciemno jest.... tralalallalalallaaa;) ojciec za ręke prowadzi mnie..... :ylsuper: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 przyszlam ci zyczyc Wesolych Swiat moja droga Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']ojciec za ręke prowadzi mnie..... :ylsuper: :evil_lol::evil_lol: Dalej niestety nie znam;) [quote name='agbar']przyszlam ci zyczyc Wesolych Swiat moja droga O ja cieeeee:loveu: Ale z Ciebie prawdziwa dogociółka:loveu::loveu: dlatego juz nigdy Cię nie opuszczę - ja, czyli mądrość, wspaniałomyślność, piekno i radość:B-fly: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Dalej niestety nie znam;) dziękuję ci Tato za wszystko co robisz że bawisz się ze mną na rękach mnie nosisz dziękuję ci Tato i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną nie boję się ... ;);) Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Dalej niestety nie znam;) O ja cieeeee:loveu: Ale z Ciebie prawdziwa dogociółka:loveu::loveu: dlatego juz nigdy Cię nie opuszczę - ja, czyli mądrość, wspaniałomyślność, piekno i radość:B-fly: mam nadzieje ze nie opusci cie tez twoj psychiatra:grins: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']dziękuję ci Tato za wszystko co robisz że bawisz się ze mną na rękach mnie nosisz dziękuję ci Tato i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną nie boję się ... ;);) :crazyeye:osłupiawszy z podziwu :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='evaxon']witaj kruszynko:loveu: Witaj kffiatuszku:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia mada faka były, potem zaś będziesz marudzić:shake: [quote name='agbar']mam nadzieje ze nie opusci cie tez twoj psychiatra:grins: Już dawno to zrobił:roll::roll::roll::roll: [quote name='clockwork']dziękuję ci Tato za wszystko co robisz że bawisz się ze mną na rękach mnie nosisz dziękuję ci Tato i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną nie boję się ... ;);) [quote name='Alicja']:crazyeye:osłupiawszy z podziwu :loveu::loveu::loveu: To patrzajta teraz na to:grins::grins: nie boję się, gdy ciemno jest ojciec za rękę prowadzi mnie /x2 dziękuję ci Tato za wszystko co robisz że bawisz się ze mną na rękach mnie nosisz dziękuję ci Tato i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną nie boję się ... czasem się martwię czegoś nie umiem ty mnie pocieszasz i mnie rozumiesz śmieję się głośno kiedy żartujesz bardzo cię kocham i potrzebuję nie boję się .. nasz ojciec mieszka w niebie kocha mnie i ciebie on nas kocha kocha mnie i ciebie nie boję się ... sanki są w zimie rower jest w lato mama to nie jest to samo co tato nie boję się .. Quote
e.v.a Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://img142.imageshack.us/img142/8130/med3rp1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='evaxon']http://img142.imageshack.us/img142/8130/med3rp1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Noo:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Noo:cool1::cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: ;):loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa'] To patrzajta teraz na to:grins::grins: nie boję się, gdy ciemno jest ojciec za rękę prowadzi mnie /x2 dziękuję ci Tato za wszystko co robisz że bawisz się ze mną na rękach mnie nosisz dziękuję ci Tato i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną nie boję się ... czasem się martwię czegoś nie umiem ty mnie pocieszasz i mnie rozumiesz śmieję się głośno kiedy żartujesz bardzo cię kocham i potrzebuję nie boję się .. nasz ojciec mieszka w niebie kocha mnie i ciebie on nas kocha kocha mnie i ciebie nie boję się ... sanki są w zimie rower jest w lato mama to nie jest to samo co tato nie boję się .. :mdleje:........... to masz Madziu do kompletu :grins: ARKA NOEGO - ,,Święty, Święty uśmiechnięty” C d G Ref. Taki duży taki mały może Świętym być C d G taki gruby taki chudy może świętym być C d G taki ja i taki ty może Świętym być C d G taki ja i taki ty może Świętym być a G a 1.Święty kocha Boga życia mu nie szkoda F E kocha bliźniego jak siebie samego a G a święty kocha Boga życia mu nie szkoda F E kocha bliźniego jak siebie samego Ref. Taki duży taki mały może Świętym być... 2.Kto się nawróci ten się nie smuci każdy Święty chodzi uśmiechnięty tylko nawrócona jest zadowolona każda Święta chodzi uśmiechnięta Ref. Taki duży taki mały może Świętym być... 3.Nic nie potrzebuje zawsze się raduje bo święta załoga kocha tylko Boga / x2 Ref. Taki duży taki mały może Świętym być... 4.Gdzie można dzisiaj Świętych zobaczyć są między nami w szkole i w pracy / x2 Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Swięta kocha Boga życia mu nie szkoda kochaaaaaaaaaa bliźniego jak siebie samego:B-fly: Znam to:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Swięta kocha Boga życia mu nie szkoda kochaaaaaaaaaa bliźniego jak siebie samego:B-fly: Znam to:bigcool::bigcool::bigcool: :razz::razz:jak znalazł na jutro na karaoke :multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:jak znalazł na jutro na karaoke :multi::multi: :Cool!::Cool!:To bedzie przebój, oczywiście w moim wykonaniu:B-fly::diabloti: [quote name='Paulinaaa']Hm. :icon_roc: Medorowaaa ? ? ? Hmm:icon_roc::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paulina. Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a): Hmm:icon_roc::diabloti::diabloti::diabloti: Jakas inna dzisiaj jesteś...... :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Paulinaaa napisał(a):Jakas inna dzisiaj jesteś...... :evil_lol: A co, make up nie ten:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ....taka mała taka duża .....może śnięta być ....... Quote
emdziolek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Taki mały taki duży może wódke pić:evil_lol: Wiatnko:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'] ....taka mała taka duża .....może śnięta być ....... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']Taki mały taki duży może wódke pić:evil_lol: Wiatnko:loveu::loveu::multi::multi: Jeśli o mnie chodzi, to wolę piffo;):evil_lol::evil_lol: Doberek:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 snieta jezdem od tych swietosci ................... spadam stad ;-) Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Aleście się rozśpiewały ... hohoho!:evil_lol: Quote
Recommended Posts