bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 My też się witamy córciu :loveu: buziaki dla moich wnuczusiów :loveu: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 paula_z napisał(a)::hand: Macham do Cia :evil_lol: Haa, teraz to specjalnie dla mnie i tylko dla mnie:loveu::loveu::loveu: ferraribox napisał(a):My nie machamy tylko się witamy:lol: Cześć Ferrari:loveu: bonita napisał(a):My też się witamy córciu :loveu: buziaki dla moich wnuczusiów :loveu: Buziaki przekazane:p:p:p:p Quote
Vectra Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 cześć :diabloti: przyszłam Cię utulkać :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Vectra napisał(a):cześć :diabloti: przyszłam Cię utulkać :diabloti: Tulkaj, ino nie za mocno:loveu::diabloti: Przypomniałaś mi, co powiedziałam do mojej mamy, jak byłam mała:oops::evil_lol: Quote
Kitka20 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hej Medorkowa dawaj wreszcie te FOTY bo normalnie pleciuga z Ciebie :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Medorkowa dawaj wreszcie te FOTY bo normalnie pleciuga z Ciebie :diabloti: Nie mogę:mdleje: Nie chcą się zgrać z aparatu:mdleje: Vectra napisał(a):Foty :mad: bo nadużyje władzy :diabloti: ;) Siostra, bo sie poskarżę rodzinie i ciem wydziedziczą:roll::diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu dalj wojenka:razz: Quote
gosikf & dogs Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cześć!Cześć! Cześć! Dobra to ja lecę:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu dalj wojenka:razz: Tu panuje rodzinna atmosfera:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='gosikf & dogs']Cześć!Cześć! Cześć! Dobra to ja lecę:eviltong: Uważaj na druty:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Będę uważać:p :grins:Bardzo mnie to cieszy:grins: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 evaxon napisał(a):masz cos do jedzenia??:razz: Mam:cool1: Różne różności:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Mam:cool1: Różne różności:diabloti: to dawaj no cos bo glodna sie robie coraz bardziej:cool1: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='evaxon']to dawaj no cos bo glodna sie robie coraz bardziej:cool1: Prosiem:grins: Qrwa, zgłodniałam:angryy: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Vectra']ja mam piwo i arbuza :diabloti: Arbuza nie cem, jakie piffko:razz::razz: P.S.:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: http://video.google.pl/videoplay?docid=-4691948391415711757&q=paranienormalni+blondynka&total=15&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Quote
e.v.a Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Prosiem:grins: Qrwa, zgłodniałam:angryy: ooo rurki:evil_lol: biedna Madzia sie głodna robi:loveu: :diabloti: :evil_lol: [quote name='Vectra']ja mam piwo i arbuza :diabloti: ooo a ja bym sobie arbuza zjadła:diabloti: jakos po wczorajszym nie mam ochoty na alko.:roll: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 evaxon napisał(a):ooo rurki:evil_lol: biedna Madzia sie głodna robi:loveu: :diabloti: :evil_lol: ooo a ja bym sobie arbuza zjadła:diabloti: jakos po wczorajszym nie mam ochoty na alko.:roll: :evil_lol: A no rurki:loveu: Dlatego polozłam spać:diabloti::diabloti: Witam wszystkich:multi::multi::multi: Ale się upał zapowiada:roll: Mam dzisiaj tyle spraw do załatwiania, a nic mi się nie chce:oops::oops: Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 .................aaaaaaaaaaaa groźne psy mnie dopadłyyyyyyyyyyyyyyy ała ała ałłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa Magda...witaaaaaaaaaaaaaaaaaaj Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='dealer']czesc Leniwcu moj mily:loveu: Witaj mła dilująca:loveu: [quote name='BeaC'].................aaaaaaaaaaaa groźne psy mnie dopadłyyyyyyyyyyyyyyy ała ała ałłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa Magda...witaaaaaaaaaaaaaaaaaaj To musiał być Dydek:diabloti:Witaj:hand::hand: Quote
Recommended Posts