Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):No to powinnaś się cieszyć:siara::siara::siara::diabloti: Idę spać:p Dobranoc me mszyce:loveu::loveu::loveu: paszła robaczyco :diabloti: znaczy śpij słodko mła siostruniu :loveu: :loveu: :loveu: ślicznych koszmarków :loveu: :loveu: :loveu: uważaj by cię nie skopiowali :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):paszła robaczyco :diabloti: znaczy śpij słodko mła siostruniu :loveu: :loveu: :loveu: ślicznych koszmarków :loveu: :loveu: :loveu: uważaj by cię nie skopiowali :diabloti: Kocham Cię wiedźmo:loveu::loveu:Rozmyśliłam się - zostaję:cool1::evil_lol: Ale jak oni mnie niby skopiują:hmmmm: W ksero, czy cu:niewiem: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):No to powinnaś się cieszyć:siara::siara::siara::diabloti: Idę spać:p Dobranoc me mszyce:loveu::loveu::loveu: jupi jupi dobranoc:diabloti: :evil_lol: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):jupi jupi dobranoc:diabloti: :evil_lol: :loveu: Font rzekłam, syfu mi nie robić, to porządny blogasek, a nie ubłocony błotem, jak co niektórych:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ale ja jestem p... ,,ubłocony błotem":evil_lol: Taka jezdem:cool2: :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Font rzekłam, syfu mi nie robić, to porządny blogasek, a nie ubłocony błotem, jak co niektórych:diabloti: pchi :obrazic: a wlasnie ze zostane i bede tupac nozkami :megagrin: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 to niech Cię nie kopiują boi takie dwie jak wy trzy to nie ma ani jednej :diabloti: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ...............ło matko wy spania nie macie, czy co??? weszłam mimo napisu...................groźne psy........wchodzisz na własne ryzyko:diabloti::diabloti: ryzykantka jestem a co!! ........i żadnych psiczków tutaj nie ma cicho spokojnie, tylko jakieś mszyce ....... Witaj Madzia:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja też weszłam , mimo ostrzeżenia... Przecież siostrzeńcy cioteczki by nie pogryźli... co najwyżej zalizały na śmierć :p :p :p 7 stron nagadane... PAPLITY WY JEDNE :shake: :shake: ;) A tak wogóle: witaj moja naukochańsza, najpiękniejsza i najcudowniejsza siostruniu :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a):pchi :obrazic: a wlasnie ze zostane i bede tupac nozkami :megagrin: Dziury mi nie wytup:mad: :cool1: Vectra napisał(a):to niech Cię nie kopiują boi takie dwie jak wy trzy to nie ma ani jednej :diabloti: Siostra:hmmmm: W morde jeża, nic nie rozumiem:evil_lol: :evil_lol: BeaC napisał(a):...............ło matko wy spania nie macie, czy co??? weszłam mimo napisu...................groźne psy........wchodzisz na własne ryzyko:diabloti::diabloti: ryzykantka jestem a co!! ........i żadnych psiczków tutaj nie ma cicho spokojnie, tylko jakieś mszyce ....... Witaj Madzia:diabloti: No spać mi nie dają, bo hałasują po nocach:shake: :shake: Odważna jesteś:cool1: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Ja też weszłam , mimo ostrzeżenia... Przecież siostrzeńcy cioteczki by nie pogryźli... co najwyżej zalizały na śmierć :p :p :p 7 stron nagadane... PAPLITY WY JEDNE :shake: ;) A tak wogóle: witaj moja naukochańsza, najpiękniejsza i najcudowniejsza siostruniu :diabloti: Witaj siostra:loveu: :loveu: Ta tabliczka ma odstraszać nie mile widzianych gości <-- czyt. taką jedną Ewkę od Tigry:loveu::diabloti: :loveu: Witam wszystkich:multi: :multi: Nie wyspałam się, nie wiedzieć czemu:hmmmm::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):czesc goopia mszyco:loveu: Cze mła:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
caroolcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 i gdzie te grozne psy??? nikt mnie nie napadl.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):czesc goopia mszyco:loveu: madzia i medor napisał(a):Cze mła:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Vectra napisał(a):jestem i TU kochanieńka :loveu: :loveu: :loveu: no prosze jaka silna brygada pod wezwaniem......dzielnie stoi na strazy......:diabloti: Quote
AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Weszłam na własne ryzyko i czekam, czekam, nikt na mnie się nie rzucił...:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 AlKil napisał(a):Weszłam na własne ryzyko i czekam, czekam, nikt na mnie się nie rzucił...:placz: poczekaj jeszcze chwilke.......:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [CENTER]:grins: :grins: :grins: :biggrina: [/CENTER] Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):jestem i TU kochanieńka :loveu: :loveu: :loveu: Ach jak się niezmiernie cieszę Twą obecnością w mych skromnych progach:diabloti: caroolcia napisał(a):i gdzie te grozne psy??? nikt mnie nie napadl.... Zamknęłam w kojcu:cool1: Agunia-Pańciunia) napisał(a):no prosze jaka silna brygada pod wezwaniem......dzielnie stoi na strazy......:diabloti: Niczym brygada RR:razz: AlKil napisał(a):Weszłam na własne ryzyko i czekam, czekam, nikt na mnie się nie rzucił...:placz: Chwileczkę...:cool1: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):poczekaj jeszcze chwilke.......:diabloti: Ott dokładnie tak:p :p Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a)::grins: :grins: :grins: :biggrina: Przyszłaś mi tu tuptać:mad: :mad: :diabloti: dealer napisał(a):gdzie znowu lazisz lajzo jedna.....:loveu: Po urzędach się włóczyłam:cool1: Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Przyszłaś mi tu tuptać:mad: :mad: :diabloti: tuuuuup tup tuuuuup tup:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a):tuuuuup tup tuuuuup tup:diabloti: I w tym momencie wypuściłam Dinka:diabloti: :diabloti: Bój się:cool1: My idziemy z Rudym Rudzielcem na spacer:hand: Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 madzia i medor napisał(a):I w tym momencie wypuściłam Dinka:diabloti: :diabloti: Bój się:cool1: My idziemy z Rudym Rudzielcem na spacer:hand: :lol: Dinki o nieee...... tylko nie bączasty Dinki:placz: :placz: :placz: Quote
Kiłi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Melduje się, prosze nie gryźć!:razz: madzia i medor napisał(a): A skąd Ty wiesz:razz: Uwage! oglądałam:diabloti: Quote
Recommended Posts