Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beta ata napisał(a):
Chrupki powinna dostawac w nagrodę, a nie "tak sobie" :-) W nagrodę, gdy przyjdzie na zawołanie przede wszystkim.

- ech, gapa jestem - pisząc chrupki mam na myśli suchy pokarm....ja na to mówię chrupki a na nagrody to mówię smaczki.....:loveu:

Posted

Dziś miałam telefon o Deltę, bardzo fajny Pan... Był niepocieszony, że Delciątko już ma dom, powiedział, że zakochał sie w tych oczętach... Nie dziwię się.

Posted

:-D
A ja dostałam mail od Pani Delty ...4 lutego :-D No, taki mały poślizg miałam w sprawdzaniu tej skrzynki ;-) awarie miałam, potem zaraz znowu i porobilo się...
Dostałam zdjęcia, na których widać, jak Delcia ma dobrze i jak ją kochają, widać, jak sie byczy, jak przytula do wszyskich. Naprawde widać, że pies tam pasuje :-) Aklimatyzuje sie coraz bardziej, czuje sie coraz bardziej u siebie, broni domu, obszczekuje "intruzów" :-) Bardzo szczęśliwa adopcja! :-)
Dodam, że dostałam od Państwa Delci zwrot za szelki, ale z dużą nadwyżką, żeby nie było, że zdefraudowałam, to mówię od razu, że kupiłam karmę dla Reksia z sąsiedztwa, ktorego dokarmiam, bo jak juz chyba pisałam jego "dom" nieczęsto trzeźwieje.
Postaram sie jakoś tu umieścić te zdjęcia, raczej w postaci linków, ale to wieczorem lub w weekend, bo teraz juz nie mam czasu.

Posted

- przecież mówiłam, że byle jakiego Domku to bym nie polecała...;-)

-niedługo chyba będę miała następny fajny domek dla fajnego psiaka.... ale na razie ciiiii..... żeby nie zapeszyć:loveu:

Posted

[quote name='Ada44']- przecież mówiłam, że byle jakiego Domku to bym nie polecała...;-)

-niedługo chyba będę miała następny fajny domek dla fajnego psiaka.... ale na razie ciiiii..... żeby nie zapeszyć:loveu:[/QUOTE]

A mamy w Pszczynie fajniusie...

Posted

[quote name='Ada44']- Lobaria a możesz mi wstawić linka na te fajniusie psiaki???[/QUOTE]

Może [B]Princeska[/B] lub [B]Gizmo[/B] - jeśli tam nie ma innych psiaków, bo to zadzoiry :mad: Chyba, że ma być większy psiak, to np. piękna [B]Zira[/B]
Albo cudny [B]Goliat[/B]... On w hoteliku. Lub inne Pszczyniaki wspaniałe / wszystkie są takie :loveu: /, które są w hotelikach, a deklaracje się wykruszają...

Napisz, jakiego typu psiak chodzi.

Posted

Przydałoby sie pokazywac wszystkie psiaki, jakie macie, bo nawet nie wiadomo, ile i jakie sa. Miałam telefony poogloszeniach Delty i Spajcia i nawet nie wiem, czy jest jakis inny psiak, którego mozna zaproponować. Wiem, że jest problem z podawaniem lokalizacji, ale dobrze byloby jakos to rozwiązać... Może link z hasłem po prostu...

Posted

[quote name='beta ata']Przydałoby sie pokazywac wszystkie psiaki, jakie macie, bo nawet nie wiadomo, ile i jakie sa. Miałam telefony poogloszeniach Delty i Spajcia i nawet nie wiem, czy jest jakis inny psiak, którego mozna zaproponować. Wiem, że jest problem z podawaniem lokalizacji, ale dobrze byloby jakos to rozwiązać... Może link z hasłem po prostu...[/QUOTE]

Na głównym wątku Fundacyjnym wklejamy wszystkie psiaki razem z wątkami.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231250-Fundacja-Zwierzęca-Arkadia-pomóżcie-nam-pomagać-)-ŚLĄSK-PSZCZYNA[/URL]

A jak nie to nasza strona która jest aktualizowana na bieżąco: [URL="http://www.zwierzeca-arkadia.org"]www.zwierzeca-arkadia.org[/URL]