Asior Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witam Od jakichś 2 m-cy w Krakowie na oś. Na Wzgórzach "pląta " ssię psiak..... Niby nie jest zagłodzony, ale napewno jest bezpański bo miniulka (pod której blokiem on najczęsciej przesiaduje) widywała go niejednokrotnie śpiącego na polu pod jej oknami :( Dzieciaki osiedlowe biora go na smycz i chodzą z nim na spacerki :loveu: Jest ślicznym młodym, psiakiem...na moje oko to tak gdzieć może mieć z rok, może póltora..... UWIELBIA DZIECI!!!!!!Szybko sie odnajduje... Jak widzi miniulkę to az piszczy z radości... KTO DA MU DOMEK???? :( Choć tymczasowy, jest naprawde przewspanialym psiakiem.... Był w obcym domu a siedział grzeczniutko :) a nawet padł jak naleśnik (jak na zdjęciach) Quote
miniulka91 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wczoraj jak wracałam z prób do bierzmowania to jak mnie zobaczył zaczą skakać piszczeć tak się cieszył ,on strasznie jest spragniony kontaktu z człowiekiem idzie ze mną aż pod klatkę potem po niej skacze ,jak zostaje sam,a ja mam na ten widok świeczki w oczach przez 2 tyg nie oddalał się z pod mojego bloku potem go pare dni niebyło teraz znów go często widuję, on przypadkowo trafił na tą sesję zdjęciową :eviltong: poprostu szłam do Asiora i go zobaczyłam koło placu zabaw zawołałam i poszedł za mną bez problemu przyszedł do Asiora i był bardzo spokojniutki potem odprowadziłam go pod mój blok ,bo tam lgnie do dzieci które właaśnie z nim wszędzie chodzą i go dokarmiają szynką jak ich widzi to już ja się nie liczę:p .wszędzie się dobrze czuję ,nie ma z nim żadnych problemów,jest posłuszzny i bardzo grzeczny do innych zwierzą też chyba nic nie ma ,bo freciakom się przyglądał ,a jak Yoko (chyba dobrze napisałam)na niego warczała i szczekała to ,to poprostu olał:p Quote
weszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Piękny psiaczek! Domek pilnie potrzebny! Wstawię go dzisiaj na zwierzakiwkrakowie - chyba że już tam jest? Quote
karusiap Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cudny ten psiak..a ten Pan z synami byl go zobaczyc czy nie?? Quote
iwop Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 taki sliczny i dobrze ułozony to ideał do adopcji!:loveu: Quote
miniulka91 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hop:multi: nie było tego pana nie odezwał się Quote
iwop Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ee tam, takie cudo to szybko dom znajdzie!:loveu: Quote
fizia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Przecudny jest!!!! Dodałam Go na dwukropek.pl Quote
miniulka91 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 domek jest naprawde potrzebny pilnie bo najpierw był w dzień w dzień przed moim blokiem niestety teraz się coraz bardziej oddala już nie jest tylko przed moim blokiem ale chodzi po całym osiedlu i przed mój blok tylko zagląda nie wiadomo czy za 2 tyg nie powędróje dalej :shake: Quote
miniulka91 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hop :multi: no nie znajdzie się nawet domek tymczasowy?? Quote
Asior Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 oj hotel by się przydał :( albo program :( on jest drobniutki....... może z 10 kg waży.... Quote
Jagienka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Asior napisał(a):on jest drobniutki....... może z 10 kg waży.... no to 10 kg to za dużo dla tej Pani... bo tak też założyłam jak jej przez tel mówiłam... Quote
Asior Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Jagienka, ale ja nie wiem ile :( miniulka go nosiła na rękach może by jej zapytać...spytam jak będzie na gg Quote
miniulka91 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 e z 10 -15kilo będzię mojej koleżanki ratrerek waży 7 kilo a jest leciutki :p dzisiaj musze go poszukać bo już go 2 dni nie widziałam pod moim blokiem (ale raz go nie było ponad tydzień)pląta się po osiedlu :-( Quote
miniulka91 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 pan w czoraj w sprawie pieska dzwonił a ja go nie mogłam znaleś lata już po calym osiedlu :-( zaczeło się od tego jak dzieciaki go na smycz wzieły i poszły za teren bloku,tak to za ogrodzenie nie chciał wychodzić ,jak chciałam z nim kiedyś wyjść to się cofną i nie poszedł Quote
Recommended Posts