Jump to content
Dogomania

KRAKÓW-Bambo znalazł domek, ale czy na zawsze?? Trzymamy kciuki!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Witam
Od jakichś 2 m-cy w Krakowie na oś. Na Wzgórzach "pląta " ssię psiak.....
Niby nie jest zagłodzony, ale napewno jest bezpański bo miniulka (pod której blokiem on najczęsciej przesiaduje) widywała go niejednokrotnie śpiącego na polu pod jej oknami :(
Dzieciaki osiedlowe biora go na smycz i chodzą z nim na spacerki :loveu:
Jest ślicznym młodym, psiakiem...na moje oko to tak gdzieć może mieć z rok, może póltora.....
UWIELBIA DZIECI!!!!!!Szybko sie odnajduje... Jak widzi miniulkę to az piszczy z radości...
KTO DA MU DOMEK???? :(
Choć tymczasowy, jest naprawde przewspanialym psiakiem....
Był w obcym domu a siedział grzeczniutko :) a nawet padł jak naleśnik (jak na zdjęciach)

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj jak wracałam z prób do bierzmowania to jak mnie zobaczył zaczą skakać piszczeć tak się cieszył ,on strasznie jest spragniony kontaktu z człowiekiem idzie ze mną aż pod klatkę potem po niej skacze ,jak zostaje sam,a ja mam na ten widok świeczki w oczach przez 2 tyg nie oddalał się z pod mojego bloku potem go pare dni niebyło teraz znów go często widuję, on przypadkowo trafił na tą sesję zdjęciową :eviltong: poprostu szłam do Asiora i go zobaczyłam koło placu zabaw zawołałam i poszedł za mną bez problemu przyszedł do Asiora i był bardzo spokojniutki potem odprowadziłam go pod mój blok ,bo tam lgnie do dzieci które właaśnie z nim wszędzie chodzą i go dokarmiają szynką jak ich widzi to już ja się nie liczę:p .wszędzie się dobrze czuję ,nie ma z nim żadnych problemów,jest posłuszzny i bardzo grzeczny do innych zwierzą też chyba nic nie ma ,bo freciakom się przyglądał ,a jak Yoko (chyba dobrze napisałam)na niego warczała i szczekała to ,to poprostu olał:p

Posted

domek jest naprawde potrzebny pilnie bo najpierw był w dzień w dzień przed moim blokiem niestety teraz się coraz bardziej oddala już nie jest tylko przed moim blokiem ale chodzi po całym osiedlu i przed mój blok tylko zagląda nie wiadomo czy za 2 tyg nie powędróje dalej :shake:

Posted

e z 10 -15kilo będzię mojej koleżanki ratrerek waży 7 kilo a jest leciutki :p
dzisiaj musze go poszukać bo już go 2 dni nie widziałam pod moim blokiem (ale raz go nie było ponad tydzień)pląta się po osiedlu :-(

Posted

pan w czoraj w sprawie pieska dzwonił a ja go nie mogłam znaleś lata już po calym osiedlu :-( zaczeło się od tego jak dzieciaki go na smycz wzieły i poszły za teren bloku,tak to za ogrodzenie nie chciał wychodzić ,jak chciałam z nim kiedyś wyjść to się cofną i nie poszedł