Jump to content
Dogomania

KRAKÓW-Bambo znalazł domek, ale czy na zawsze?? Trzymamy kciuki!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie oststnio nie widziała go miniulka ze 2 tygodnie a w poprzednią niedziele jak do mnie szła to go spotkała na moim osiedlu.....
on się tak przemieszcza.... Trza go do hotelu :(

Posted

nie widzialam go w tym tygodniu w poniedzialek lub wtorek jak wracalam z prób przed bierzmowaniem i był przed bramą jeny jak mnie zobaczył to tak skomlal ,a jak szłam do Asiora to widzialam go na górce jak schodził w dół do parku na plac zabaw :p

Posted

miniulka - łap go jak tylko zobaczysz i dzwon do mnie
504 783 417
mam juz dla niego dom :)
prawdopodobnie zamieszka z norą z kielc :)
rzecz jasna czeka go jeszcze małe ciachu ciachu
bo choc norcia wysterylizowana to nie powinna go ominac rutynowa procedura :)
to dziala tez bardzo dobrze edukacyjnie na ludzi, obala mity itp :)

Posted

dajcie mi pare dni sprobuje go odszukać może teraz być pod innym blokiem u nas był 2 tyg pod blokiem poszedł sobie i moze znalazl inny blok pod ktorym teraz siedzi dzień i noc ,bede go szukać cały dzień musze go znaleść :p

Posted

KUŹWAA
miniulka ma psiaka złapała go, ale Kiwi ma wyłączona komórkę.... kto go przetrzyma te kilka godzin??? szkodsa by go było znowu wypuszczac :( dwa tyg go szukała.....

Posted

ja mam wlaczona ale czasmai musze studiowac, miniulka niech tzryma tego spa, nawet na smyczy pod klatka, gdziekolwiek.
nie mam transportu, dopeiro wieczorem damy rade go odebrac!
niech go ktos przetrzyma!!

Posted

kiwi napisał(a):
ja mam wlaczona ale czasmai musze studiowac, miniulka niech tzryma tego spa, nawet na smyczy pod klatka, gdziekolwiek.
nie mam transportu, dopeiro wieczorem damy rade go odebrac!
niech go ktos przetrzyma!!

ja mogę go przetrzymac ale tak od 16.30.

Posted

piesek jest naradzie u mnie jest grzeczny ale mój pies caly czas skomli ,mam nadzieje że mnie sąsiedzi niezabiją był mokry i strassznie brudny (nadal taki jest) ale go wytarłam recznikiem i mógł iśc do pokoju jest teraz zamkniety w pokoju i spi sobie ,na początku się bawił miśkami , on chyba nie wie co to dom bo przy zabawie wpadl na sciane vskakal jak zając nie umiejąc sie opanowac wskoczył na ławe w kuchni i stana sobie łapami na kuchenke prawie co ja nie właczył ,a kupe to ma nienajlepszą taka dziwną nieprzypomina naweet sraczki ,,jak go zobaczyłam to myslałam że padne patrze przez okno a on wchodzi na teren bloku jeszu ubrała się i poleciałam na pole ookropnie wyglądal siersc mokra jak holera ,wygląda na zadbanego psa ale nie sadze żeby był kogoś jaki pies lata caly dzień pod blokiem lata za wszystkimi ludzmi??

Posted

miniulka91 napisał(a):
więc kto przyjeżdza po pieska o 16.30??

miniulko, widzę, że Weszki nie ma na dogo. Ja pracuje do 15.30, w okolicach Bloni. Muszę dojechać do do domu, bylas u mnie po plakaty, pamiętasz? :)
Myślę, że powinnam dotrzeć do Ciebie (Wzgórza? Na Stoku?) najwcześniej na 17tą.
Wytrzymasz?
Zabiorę psiaka do siebie, i pobędzie u mnie aż Kiwi wróci do domu.
Czy to jest dobry plan?

Posted

Już jestem :)
Słuchajcie skoro on ma jechać do hotelu to ja dzisiaj tam jadę z kiwi. Więc najlepiej jeśli go zabiorę.
Powinnam być na 16.30 - proszę o adres.
Tu mój nr tel 0607 377 834

Posted

Miniiulko, wlasnie wychodze z domu. moj numer komorki: 506 006 729. Pisz do mnie, czy mam do Ciebie jechac czy nie, dobrze?

EDIT: O, widzę, że Weszka jest, weźmiecie go, Weszko?
Bo ja to tramwajem...

Posted

Psiaczek zabrany :) Aktualnie szaleje z moją Dirki, Bunia udaje że tego nie widzi - i jest obrażona na szalejącą młodzież ;)
Krótka sesja foto z pobytu poniżej :D