kiwi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 a faktycznie, bo wy nic nie wiecie, bambo od neidzieli jest w nowym domu :) a ja mam jeszcze do zapłacenia 500 złotych za hotel... Quote
Jagienka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 kiwi napisał(a):a faktycznie, bo wy nic nie wiecie, bambo od neidzieli jest w nowym domu :) a ja mam jeszcze do zapłacenia 500 złotych za hotel... Czy to te Panie co były wcześniej w hotelu? czy tamte się do Ciebie nie odezwały? Quote
kiwi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 po kundlu jest domek w myslenicach, w niedziele z aniaB zawoziłysmy bambiszonka :) Quote
weszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Suuuuuuuuuuper! Ostatnio Myślenice przodują w adopcjach :) Gorzej z tym długiem... :( Quote
Asior Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 cudnie!!!!! nie miałam dostepu do kompa od tygodnia więc nic nie wiedziałam ale sie ciesze!!!! Quote
Jagienka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asior napisał(a):cudnie!!!!! nie miałam dostepu do kompa od tygodnia więc nic nie wiedziałam ale sie ciesze!!!! Asior TY się nie ciesz tylko tytuł zmieniaj!! :cool3: Quote
kiwi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dla porzadku, bo watek nieaktualny, info bylo tylko w ogolnym krakowskim, Miesiac temu bambo zostal zwrocony - do tej pory mieszkal u mnie lub u Marty w DT, zostal z wrocony bo tzreb bylo z nim chodzic na spacery... w domu jest bardzo gzeczny, nie sprawia zadnych klopotow, lezy sobie grzecznie, zachowuje czystosc. jest bardzo sympatycznym, grzecznym, wykastrowanym pieskiem, od kilku miesiecy wciaz sie tula po DT i tymczasach, a jest naprawde bezproblemowym psiakiem... dom dla bamboszka jest bardzo potrzebny Quote
kiwi Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 asior , zmien tytul a tak bamboszek sie luby wyciagac jak spi :) Potrzebny DT od czwartku do niedzieli dla bamboszka, mnie nie ma, Marty nie ma, nie ma sie kto bamboszkiem zajac :( nei hcce go dawac do hotelu :( on tak lubi sie tulic, lezec w lezance i przykryc kocykiem :(( Quote
weszka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kurde nie ma szczęścia biduś :( Zrobię kolejne ogłoszenia. Quote
AMIGA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czy jest jakiś banerek Bambusia? Bo "moja" Tijusia (tfu tfu tfu 3 razy przez lewe ramię, żeby nie zapeszyć!!) wreszcie znalazła dom i będę miała miejsce na nowy banerek Quote
Asior Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Bambiszon już ma zmieniony tytuł...... w góre czarnuszku!!!!!! Quote
kiwi Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzisiaj wieczorem postaram sie wystawic bamboszka w ogloszeniach i zorbic mu bannerek to naprawde kochana psinka, jest grzeczny, chce sie tulic wykapany, zaszczepiony, wykastrowany nic tylko wziac do domu... zostaje ładnie sam, nic nie demoluje pewnie ze ukradl kanapke z ławy, no to co z tego? ukradl o ukradl, czyje psy nie zabiora ze stolu jak nikt nie patrzy ;) na dodatek zjada wszystkie rodzaje karmy. z dawnego, rozwydrzonego bambo nic nie zostalo to kochany, spokojny, grzeczny pies jak do mnie przyczodza znajomi to kladzie sie pod ława na stopach ;) i spi grzecznie jest w nim sama lagodnosc troszke sie boi mezczyzn, ale tylko na poczatku Quote
AMIGA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Łomatkooooooooooooo to ja już dawno powinnam oddać Amigę, bo mi już tyle razy coś ukradła ze stołu!!!:evil_lol: Quote
kiwi Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html bardzo prosze asior, tu masz zdjecia i test mozesz wykorzystac :) Quote
kiwi Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 zobaczcie jak on slicznie wyglada na tych zdjeciach :) Quote
Recommended Posts