Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Jak to na gigancie? I która z Was, Ovka czy Gusiaczek??[/QUOTE]

Ovka:)
a ja wiszę przy oknie i zazdraszczam tym, którzy mają z kimś pójść na spacerek,
bo nie maja psa na gigancie :(
zwariowałam po pośtu
wieczorem poszłam na spacerek .... bez ogona
teraz też się wybieram
znów bez ogona ... :(

Posted

Już wiem, po czym takie bączki puszcza Milka - wczoraj w nocy ukradła i zeżarła 2 kromki razowego chleba, wieczorem w salonie pachniało ... dość przyjemnie świeżo pieczonym chlebkiem :) Aż podejrzwałam Tomka, ze może chlebek na kolację sobie opiekał, czy co, ale prawda okazała się inną :)

Posted

[quote name='malagos']Już wiem, po czym takie bączki puszcza Milka - wczoraj w nocy ukradła i zeżarła 2 kromki razowego chleba, wieczorem w salonie pachniało ... dość przyjemnie świeżo pieczonym chlebkiem :) Aż podejrzwałam Tomka, ze może chlebek na kolację sobie opiekał, czy co, ale prawda okazała się inną :)[/QUOTE]

Prawda zawsze jest inna :evil_lol:

Posted

Dzieweczki - nie martwcie się! Ovka nie ucieka - ona na kontrolowane giganty chadza - ze swoim Filipem, w odwiedziny do psiego kumpla Zucha. A Gusiaczek cierpi i "na pusto" na spacerki chadza ;) :)

Posted

[quote name='malagos']Gdybym[B] ja[/B] takie wycieczki robiła do swego kumpla, to chyba inaczej by sie nazywało, niż "gigant" :diabloti:[/QUOTE]

Czyżbyś się wybierała? :cool3:

Posted

[quote name='malagos']Jestem, zaglądam w przelocie w pracy, [I][B][COLOR=#FF0000]bo dziś niestety muszę popracować[/COLOR][/B][/I]...... Ale zajrzeć na dogo, choć na chwilkę, wypada :)[/QUOTE]
No tak, raz na miesiąc trzeba popracować :eviltong: :evil_lol:

Posted

[COLOR=#800000][SIZE=4][B]Kogo mamy w Sulejówku do wizyty przedadopcyjnej?
Pytają dziewczyny z Kielc (Wegielkowa, to trzeba pomóc)[/B][/SIZE][/COLOR]

Posted

Węgielkowa też nie bywa na dogo, bo po pierwsze primo miała kłopot zdrowotny, a po drugie primo Jej net zdechł. Ale zachciała do mnie zadzwonić i poplotkować, poczciwa Kobiecina z Niej.
Gusiaczek, a zdrowiej nam, Babo, zdrowiej.....