malagos Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Jak to na gigancie? I która z Was, Ovka czy Gusiaczek?? Quote
Ziutka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='malagos']Jak to na gigancie? I która z Was, Ovka czy Gusiaczek??[/QUOTE] No przeca to Ovka pisze zawsze :diabloti: Quote
Gusiaczek Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='malagos']Jak to na gigancie? I która z Was, Ovka czy Gusiaczek??[/QUOTE] Ovka:) a ja wiszę przy oknie i zazdraszczam tym, którzy mają z kimś pójść na spacerek, bo nie maja psa na gigancie :( zwariowałam po pośtu wieczorem poszłam na spacerek .... bez ogona teraz też się wybieram znów bez ogona ... :( Quote
malagos Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Już wiem, po czym takie bączki puszcza Milka - wczoraj w nocy ukradła i zeżarła 2 kromki razowego chleba, wieczorem w salonie pachniało ... dość przyjemnie świeżo pieczonym chlebkiem :) Aż podejrzwałam Tomka, ze może chlebek na kolację sobie opiekał, czy co, ale prawda okazała się inną :) Quote
Gusiaczek Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='malagos']Jak to na gigancie? I która z Was, Ovka czy Gusiaczek??[/QUOTE] Na giganty za stara jestem :) Ovka już doma :) Quote
Gusiaczek Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='malagos']Już wiem, po czym takie bączki puszcza Milka - wczoraj w nocy ukradła i zeżarła 2 kromki razowego chleba, wieczorem w salonie pachniało ... dość przyjemnie świeżo pieczonym chlebkiem :) Aż podejrzwałam Tomka, ze może chlebek na kolację sobie opiekał, czy co, ale prawda okazała się inną :)[/QUOTE] Prawda zawsze jest inna :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dzieweczki - nie martwcie się! Ovka nie ucieka - ona na kontrolowane giganty chadza - ze swoim Filipem, w odwiedziny do psiego kumpla Zucha. A Gusiaczek cierpi i "na pusto" na spacerki chadza ;) :) Quote
malagos Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Gdybym[B] ja[/B] takie wycieczki robiła do swego kumpla, to chyba inaczej by sie nazywało, niż "gigant" :diabloti: Quote
Nutusia Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Nomenklatura w tym konkretnym powyższym wypadku jest rzeczą absolutnie... drugorzędną! :) Quote
Gosiapk Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='malagos']Gdybym[B] ja[/B] takie wycieczki robiła do swego kumpla, to chyba inaczej by sie nazywało, niż "gigant" :diabloti:[/QUOTE] Czyżbyś się wybierała? :cool3: Quote
Ziutka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Gosiapk']Czyżbyś się wybierała? :cool3:[/QUOTE] Po malagosie można spodziewać się wszystkiego :eviltong: Quote
Gosiapk Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Ziutka']Po malagosie można spodziewać się wszystkiego :eviltong:[/QUOTE] :roflt: Ciekawe co na to malagosiowy TZet :hmmmm: Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 A gdzie jest Bigosowa ja sie pytam ? :niewiem: Że już o wągliku nie wspomnę :diabloti: Quote
malagos Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Jestem, zaglądam w przelocie w pracy, bo dziś niestety muszę popracować...... Ale zajrzeć na dogo, choć na chwilkę, wypada :) Quote
Gosiapk Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Nutusia']A kto by go tam pytał o zdanie? ;)[/QUOTE] masz rację :roflt: Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='malagos']Jestem, zaglądam w przelocie w pracy, [I][B][COLOR=#FF0000]bo dziś niestety muszę popracować[/COLOR][/B][/I]...... Ale zajrzeć na dogo, choć na chwilkę, wypada :)[/QUOTE] No tak, raz na miesiąc trzeba popracować :eviltong: :evil_lol: Quote
malagos Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 I wtedy te pracowite dni nazywamy "trudnymi" :) no, moze ktoś chce Milę? Oddam za darmo :) Quote
Gosiapk Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Ziutka']No tak, raz na miesiąc trzeba popracować :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] A co, wypłatę dzisiaj dają, że trzeba popracować? ;) Quote
malagos Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Fajnie by było, gdyby tak płacili co 5 dni, ale nie ma tak dobrze. Quote
Gosiapk Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='malagos']Fajnie by było, gdyby tak płacili co 5 dni, ale nie ma tak dobrze.[/QUOTE] mnie się ten pomysł baaaardzo podoba :) Quote
malagos Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [COLOR=#800000][SIZE=4][B]Kogo mamy w Sulejówku do wizyty przedadopcyjnej? Pytają dziewczyny z Kielc (Wegielkowa, to trzeba pomóc)[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Dziewczyny, przepraszam za brak aktywności, ale .... działo się i choróbsko skasowało mnie na kilka dni. Dzięki za troskę o Ovkę :) Quote
malagos Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Węgielkowa też nie bywa na dogo, bo po pierwsze primo miała kłopot zdrowotny, a po drugie primo Jej net zdechł. Ale zachciała do mnie zadzwonić i poplotkować, poczciwa Kobiecina z Niej. Gusiaczek, a zdrowiej nam, Babo, zdrowiej..... Quote
Recommended Posts