Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi']taka szuja troche... [/QUOTE]

[B]Ano, poza moją mamą to on świata nie widział;)[/B]

[quote name='jambi']i oni tak wzajemnie? drapali się lizali i częstowali smakołykami? [/QUOTE]

Hyhyhyh

Posted

[quote name='Saththa'][B]Ano, poza moją mamą to on świata nie widział;)[/B][/QUOTE]

czyli jednak nie szuja a normalny pies

psiaki u nas wyczuwają napięcie z powodu przyjazdu reszty członków stada

Posted

[quote name='jambi']i oni tak wzajemnie? drapali się lizali i częstowali smakołykami?[/QUOTE]

Hihihi :)
Jakby Zibi swoimi najwięszymi smakami (patrz zielona kiełbaska czy podśmiardły boczuś) poczęstował Wojtka, to ten byłby przeszczęśliwy. ;)

Posted

[quote name='Saththa'][B]Ano, poza moją mamą to on świata nie widział[/B][/QUOTE]
Nie byłaś zazdrosna jako mała dziewczynka? Bo Wojtek wciąż bywa o jakieś psie preferencje...

Posted

[quote name='ulana']Nie byłaś zazdrosna jako mała dziewczynka? Bo Wojtek wciąż bywa o jakieś psie preferencje...[/QUOTE]

no wtedy akurat mi przykro było;) Ale On zasadniczo był fajny i dla mnie ale w sytuacjach takich własnie wyboerał zdecydowanie mame;)

[quote name='jambi']czyli, zasadniczo Sandra pierwszym Twoim i tylko Twoim psem jest Tazzeusz?[/QUOTE]

Tak tylko mój;) Tak ejst ;)

Tami Był pierwszym psem ale ja w jego wychowaniu nie spełniłam zadnego zadania;)

Posted

no ze psy wyczuwaja nasze napiecie to fakt bezdyskusyjny
ale ze maja jakis dodatkowy zmysl pozwaljacy im wiedziec wiecej i czekac szybciej to tez fakt
mam na to przykaldy z wlasnymi psami

Posted

[quote name='Tekla64']no ze psy wyczuwaja nasze napiecie to fakt bezdyskusyjny
ale ze maja jakis [B] dodatkowy zmysl pozwaljacy im wiedziec wiecej [/B]i czekac szybciej to tez fakt
mam na to przykaldy z wlasnymi psami[/QUOTE]

zgadza się,nasz mix karelskiego to jak wracałam ze szkoły(różne pory) i byłam w szczycie bloku-4klatki od mieszkania-to przychodził z wersalki i kładł się w przedpokoju

• 3 weeks later...
Posted

Wiem, drogie ciotki, że ostatnio nawalam i jestem niesystematyczna nie tylko w czytaniu, ale i w pisaniu. Jednak okażcie dobre serce i użyczcie trochę kciuków. Jadę jutro rano do szpitala na badania z moim synkiem dwunożnym. Martwię się trochę, co tu dużo gadać... Tak to już z mamami jest.

Posted

oooo no to nie fajnie , ale moze po badaniach strach przejdzie czego zycze z calego serca!!!

a jak juz odstresujesz sie to dawaj na dogo i opowiadaj

badz twarda nie poddawaj sie

Posted

Dzięki Wam, kochane! Wygląda na to, że nie jest najgorzej. Przyczyny dolegliwości te gorsze, straszne i w ogóle jakieś takie, że lepiej o nich nie myśleć - wykluczono. Mamy jeszcze przed sobą jedną wizytę w przyszłym tygodniu na kontrolę, a potem - nie wiem kiedy, bo te terminy są koszmarne - tomografię w celu obejrzenia zatok i migdałków. Na razie walczymy ze stanem zapalnym ucha - czy on jest przyczyną wszystkiego, czy skutkiem - zobaczymy. Jedno wiem - warto się trzymać sprawdzonych lekarzy. Odnaleźliśmy panią laryngolog po 6 latach - i warto było. Wojtek został szybko i uczciwie przebadany, żeby czasem czegoś nie zaniedbać. I tak to powinno wyglądać. :)

Posted

no to fajnie i tak jak mowilam strach ma wielkie oczy a za duzo wiedzy nie sprzyja nerwom, za wiele se od razu wyobrazamy
cale szczescie ze te straszne poszly se precz
szybkiego wyleczenia ucha i tego co zaleglo
bedzie dobrze

Posted

Przede wszystkim dzięki Wam za kciukasy i życzenia zdrowia dla synalka :)

Poszalałam sobie trochę w piątek na wystawie storczyków. Postanowiłam odreagować różne ostatnie stresy, weszłam tam - i zapomniałam o upływie czasu i wypływie gotówki. ;) Dla odmiany zamiast brodaczy i wąsaczy - trochę kwiatków moi mili :)

Na początek kilka kwiecistych łączek i przestrzennych aranżacji ubiegających się o nagrody konkursowe.

b755d5e829555322med.jpg

4593a721300d754cmed.jpg

7f40520e06b573demed.jpg

b1c0e008031dcac5med.jpg

fe76796e30456bd1med.jpg[/COLOR][/FONT]
[/SIZE]