figa33 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 świetne to zdjęcie powyżej , naprawdę super zdjęcie roku :cool2: Quote
Becia66 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dzisiaj trzeci spanielek jedzie do domku, ten czarny z białym pysiem i krawatką. :lol: Quote
figa33 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 oj to dobrze , niech im się wiedzie , psinkom malutkim Quote
majuska Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Super, jutro pasowałby żeby pojechał drugi, a pojutrze trzeci :D albo wszystkie dzisiaj do wieczorka, żeby się rozeszły , są przerozkoszne, bawi ich Magik i Astro :D Quote
hankasanok Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Becia66 napisał(a):ona zarezerwowana tylko Pani ma remont aktualnie i zabierze ją w niedługim czasie. Mam taka nadzieję, że się nie rozmyśli bo domek fajny. Agula99 napisał(a):Malutka pojechała do domku, całkiem niespodziewanie! Myślę, że będzie miała bardzo dobry dom! Ale co z tego kiedy u nas kolejny dramat, właśnie przywieziono nam 4 kolejne szczeniaki!!! :shake: to ta sunka co pojechała do Sanoka? Dom własnie został sprawdzony, na wizycie była nasza Jola , bo ma rzut beretem do dziewczyny Dom faktycznie bardzo dobry, sa w domu jeszcze 2 psy suczka i pies(obydwoje ciachnieci), włascicielka faktycznie kochajaca zwierzeta, suni niczego nie powinno zabraknac, za tydzien przeprowadzaja sie do Niebieszczan. Jola Wasza malenka wygłaskała, mówiła ze jest przesliczna! nie musicie sie o malutka martwic :p, Quote
karolciasz28 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Zdjęcia śliczne.:loveu: Gdzie do domu jedzie/ pojechał szczeniak? ;) Quote
Becia66 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 majuska napisał(a):Super, jutro pasowałby żeby pojechał drugi, a pojutrze trzeci :D albo wszystkie dzisiaj do wieczorka, żeby się rozeszły :D czwarty spanielek ten czarny podpalany własnie wyjeżdża do swojego domku w Strzyżowie. :multi: Dzisiaj istne wariactwo, telefony się urywają i to głównie z ogłoszeń krakowskich - Kraków, Olkusz, Sosnowiec, Gliwice - ludzie nieświadomi że to psy spod Rzeszowa :lol: i wycofują się żałując że tak daleko. O podwożenie też pytało kilka osób:roll:. Quote
Becia66 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 karolciasz28 napisał(a):Zdjęcia śliczne.:loveu: Gdzie do domu jedzie/ pojechał szczeniak? ;) ten biało-czarny pojechał do Jedlicza. Został wiec tylko jeden spanielek cały czarny ale jestem dobrej myśli. Quote
Jara Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Fajnie, że tak szybko znalazły domki przed zimą :) Quote
karolciasz28 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 majuska napisał(a):Fajnie bo kolejna gromadka czeka :) Jak nam pójdzie tak jak z tymi, to dla nas żaden problem.:cool3:;) Quote
Agula99 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hankasanok wielkie dzięki za pomoc!!!! :) Quote
Agula99 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja też miałam wieczorem bardzo sympatyczny telefon z Krakowa, pan się pyta to gdzie się mieścicie w tym Krakowie??? a ja hmm hmm, nie mieścimy się ;) pewnie nic z tego nie wyjdzie, szkoda!! Quote
Becia66 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 karolciasz28 napisał(a):Jak nam pójdzie tak jak z tymi, to dla nas żaden problem.:cool3:;) jeszcze nie poszło bo jeden został. Quote
majuska Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Poszedł siedzieć razem z tymi czterema wczorajszymi , żeby mu cieplutko było, pewnie mu trochę smutno w takim nowym towarzystwie Quote
Becia66 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Ostatni spanielek za chwile opuści przytulisko. :multi: Pojedzie do Stalowej Woli do młodego małżeństwa w bloku. Pani pracuje w domu więc nie będzie zostawał sam, ciepli, fajni ludzie. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ta akcja adopcyjna szczeniorów toż to istny BLITZKRIEG był !!! Gratulacje :thumbs: i żeby te następne rozeszły się jeszcze szybciej :lol: Quote
majuska Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jamniś CO???? nie znam takiego słowa :D Super wieści Beciu, ale się pewnie nawisiałaś na telefonie:roll: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 majuska napisał(a):Jamniś CO???? nie znam takiego słowa :D :lol: BLITZKRIEG to inaczej wojna błyskawiczna. Miałam tu na myśli Waszą super zorganizowaną, natychmiastową akcję, masowe bombardowanie ogłoszeniami itd.:lol: Quote
Jara Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Super! Szkoda, ze starsze pieski tak szybko się nie rozchodzą jak szczeniaczki. Quote
karolciasz28 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Super robota dziewczyny! :) Niech się wiedzie naszym szczeniorkom.:multi::multi: Quote
Agula99 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Przed chwilą odebrałam ostatnie dwa szczeniaki, dwóch braciszków naszych spanielowatych. Kobieta zostawiła je sobie chyba z nadzieją, że je upłynni, ale niestety nic z tego nie wyszło. Chłopaki są piękne, chyba najładniejsze, jeden wielki, podpalany, misio, a najbardziej strachliwy, drugi jak dziewczynka, udało mi się strzelić kilka fotek, oni też muszą mieć domki najlepsze!! Już bezpieczne u nas! Becia zaraz wstawi fotki!!! :) Quote
karolciasz28 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Robimy nowe ogłoszenia, czy łapiemy ludzi na te co są? :) Quote
Recommended Posts